Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין מנורות לד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים ביניהם? מה יותר טוב וחזק?

אני רוצה לשים מנורות לד... 2 מאחורה במספר רישוי ועוד 1 במנורה שפותחים את הדלתות אז היא פועלת למעלה

אז אני צריך להזמין 2 זוגות...

http://www.dealextreme.com/p/44mm-0-6w-6500k-60lm-3-smd-led-reading-lamp-license-plate-white-light-bulb-dc-12-18v-pair-57525

או...

http://www.dealextreme.com/p/42mm-0-3w-6-led-6500k-27-lumen-white-light-bulb-for-car-dc-12v-51172

תודה לכולם!

פורסם

ראשית, להזמין מ EBAY , עד שיגיע מ DX אתה תשכח שהזמנת כבר !

שנית, להוציא את הנורות ולמודד עם סרגל ( במקרה שזו נורת בבנה ) , אם אורך הנורה הוא 3.1 ס"מ , כלומר אתה צריך להזמין נורה 31MM כמו אצלי לדוגמא.

כנ"ל בלוחית רישוי, אם זה בננה אז אותו דבר או שזה חיבור T10. חיבור רגיל של נורות חנייה.

ולא להזמין מ DX אתה תמות לפני שזה יגיע וזה חרא מוצרים!

Honda Civic Mugen RR

פורסם
ראשית, להזמין מ EBAY , עד שיגיע מ DX אתה תשכח שהזמנת כבר !

שנית, להוציא את הנורות ולמודד עם סרגל ( במקרה שזו נורת בבנה ) , אם אורך הנורה הוא 3.1 ס"מ , כלומר אתה צריך להזמין נורה 31MM כמו אצלי לדוגמא.

כנ"ל בלוחית רישוי, אם זה בננה אז אותו דבר או שזה חיבור T10. חיבור רגיל של נורות חנייה.

ולא להזמין מ DX אתה תמות לפני שזה יגיע וזה חרא מוצרים!

פשש תותח אתה ואלה אחי תודה הצלחתי .. הזמנתי למעלה לאוטו במנורה 42

ולמאחורה זה נראה לי יותר קטן מ T10..

כתוב על זה E1

מאיפה אני מוצא? מה השם של זה?

פורסם

מעבר לגודל, הראשון לד מהדור הישן מה שנקרא 5mm השני SMD יותר חזק ומתקדם.

אבל אם אתה רוצה ממש שדרוג מהנורה הרגילה אתה צריך POWER LED משהו כמו CREE XR-E אמנם הוא לא בילט-אין ודורש כעיקרון ספק מיוחד אבל ניתן עם קצת כישרון להתאים אותו ולחבר נגד מתאים ל-12V של האוטו - מה שאני עשיתי וזה נותן אור כאילו חללית נחתה באוטו.

פורסם
מעבר לגודל, הראשון לד מהדור הישן מה שנקרא 5mm השני SMD יותר חזק ומתקדם.

אבל אם אתה רוצה ממש שדרוג מהנורה הרגילה אתה צריך POWER LED משהו כמו CREE XR-E אמנם הוא לא בילט-אין ודורש כעיקרון ספק מיוחד אבל ניתן עם קצת כישרון להתאים אותו ולחבר נגד מתאים ל-12V של האוטו - מה שאני עשיתי וזה נותן אור כאילו חללית נחתה באוטו.

לא אחי תודה, אני רק רוצה לדעת עכשיו את סוג המנורה שהסברתי .. ללוחית רישוי

כתוב על זה E1

מאיפה אני מוצא? מה השם של זה?

פורסם
תבדוק בEBAY את אלו LED T10

תבדוק אם מתאים לך

אתה בטוח שזה הסוג אחי? זה נראה כמו שיש לי אחי אבל שמע,זה אותו חיבור של אורות חניה או יותר קטן? כי נראה לי צריך יותר קטן לא?

או שאתה בטוח שזה הגודל המתאים?

ואם זה הגודל אחי אז זה אמור להיות חזק וטוב?

זה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/10x-T10-Bulb-Lamp-168-194-501-LED-Side-Car-Light-Wedge-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a60013d06QQitemZ250718797062QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

או

http://www.dealextreme.com/p/1w-t10-white-wedge-signal-indicator-lights-pair-dc-12v-44564

תודה אח שלי

פורסם

e1 היא נורה בעלת בסיס מתברג אם אני לא טועה.

תצלם תמונה של הנורה ותעלה לכאן, או שתחפש ב EBAY.

e1 bulb SMD צריך למצוא !

עוד שאלות אתה מוזמן בה"פ :)

עריכה: לא לקנות נורות LED אלא נורות LED SMD 5050 , אלה הלדים החזקים ביותר והעמידים ביותר כמובן !

ההמלצה שלי לאורות חנייה/אורות לוחית רישוי בעלות T10 זה , T10 W5W SMD5050 עם 5 לדים :)

Honda Civic Mugen RR

פורסם
e1 היא נורה בעלת בסיס מתברג אם אני לא טועה.

תצלם תמונה של הנורה ותעלה לכאן, או שתחפש ב EBAY.

e1 bulb SMD צריך למצוא !

עוד שאלות אתה מוזמן בה"פ :)

עריכה: לא לקנות נורות LED אלא נורות LED SMD 5050 , אלה הלדים החזקים ביותר והעמידים ביותר כמובן !

ההמלצה שלי לאורות חנייה/אורות לוחית רישוי בעלות T10 זה , T10 W5W SMD5050 עם 5 לדים :)

ומה עם כמו הקישורים ששמתי בהודעה הקודמת ?

וזה לא מתברג, זה נראה בדיוק כמו מנורת חניה היא נשלפת

תודה אחי

• תוכן חדש...