Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לתקן פגיעה בפח (מישהו נכנס בי מאחור), דרך הביטוח (כך שהמחיר פחות משנה לי).

הרכב המדובר (אם זה משנה) - פיאט פונטו ספייס 2005.

אשמח לקבל המלצות לפחח מוצלח, באיזור יצחק שדה בתל אביב.

הייתי אצל "מוסך יוסי" והוא עשה עליי רושם של מקום רציני, מישהו מכיר? יכול להמליץ/לא להמליץ?

תודה רבה!

דניאל

הודעה פרסומית:

במחלקת הפחחות של מוסך חיבה יטפלו עבורכם בכל בעיית פחחות, קטנה כגדולה. צוות הפחחים המקצועיים של המוסך יבצע את העבודה בצורה המקצועית ביותר ובמחירים האטרקטיביים ביותר.

פורסם

מוסך "גלית" ברח' שפע טל 6 בת"א.

ברגע שתיגש לשם ותראה את המוסך, ואת הרכבים הממתינים שם לתיקון פחחות , תבין לבד שאתה בידיים טובות.

דבר עם רמי (רחמים) מנהל המוסך ותראה את רמת הידע והמקצועיות.

ממליץ בחום.

את התיקון שהוא עשה לי לפני כמעט עשר שנים, לא היה אפשר לזהות אז ועד היום אין לי בעיות באיזור הזה.

הוא יקרן, אבל כמו במקרה שלך זה לא היה אכפת לי, כי תיקנתי ע"ח הפוגע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא בדיוק באזור שביקשת אבל דלתא-ראשון באזור התעשייה ראשון לציון מזרח מומלץ בחום וחוץ מזה הוא כבר תיקן את הפונטו שלך בעבר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הי חגי, תודה רבה!

טיפה רחוק לי, מעדיף שזה יהיה קרוב לבית - אבל זו הזדמנות מצוינת לספר לך שהאוטו משרת אותי נאמנה, הפגין אמינות מושלמת עד כה, וזוכה ליחס מפנק ממני.

דורש טיפה פחחות, אבל זה כבר לא היה בשליטתי...

דניאל

פורסם

דלתא ראשון נותן רכב חלופי וגם יש לו פקידה שמטפלת עבורך בכל הניירת מול הביטוח, אז אולי כן שווה לך לנסוע אליו רבע שעה. כמובן שאת איכות העבודה תוכל לראות בעצמך.

שמח לשמוע שהפונטו של אמא שלי לשעבר ממשיכה להתגלגל בכבישים, מדובר באוטו חמוד שנוסע על אדי דלק.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

ובכן - זה מאוד מעניין מה שאתה מספר על הרכב החלופי, אני בהחלט אתקשר אליהם, ונבדוק את הנושא!

וכן, האוטו חסכוני בצורה בלתי רגילה, תענוג.

• תוכן חדש...