Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מומחי הפורום!

כפי שידוע ברכב הנ"ל(וברוב מכוניות הסובארו עם מצערת אלקטרונית) לאחר ניתוק מצבר/איפוס תקלות מתאפס גם סל"ד הסרק ובזמן הנעה לאחר האיפוס הסל"ד מתייצב על 500-600 סל"ד.

רציתי לדעת האם חוץ מלהגיע לחברה ניתן לעלות את הסל"ד בעזרת תוכנת ECUEXPLORER על הרכב הנ"ל(אימפרזה 2007 2.0R 4X4)?

ממה שידוע לי התוכנה ECUEXPLORER לא תומכת בכל המחשבי רכב של סובארו,לכן במידה והתוכנה לא מתאימה למחשב שיש לי ברכב האם יש עוד שיטה לעלות את הסל"ד חוץ מלהגיע לחברה ולשלם להם 180 שקל על עבודה שלוקחת בדיוק 3 דקות על השעון!

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בקיצור כל מי שאי פעם ייתקל בבעיה של סל"ד סרק נמוך ברכבי סובארו עם מצערת אלקטרונית וירצה לעלות את הסל"ד בעצמו מבלי שיצתרך לגשת לחברה פשוט שיוריד תוכנה חינמית שנקראת FreeSSM ודרכה הוא יוכל חופשי לסרוק את המחשב של הרכב ולמחוק תקלות וכמובן לעלות ולהוריד סל"ד סרק של האוטו.

כמובן הכל בעזרת לפטופ וכבל OBDII שמתאים לוואגיות.

לשימושכם האישי! כמובן הכל באחריות המשתמש!

קישור להורדת התוכנה:

http://developer.berlios.de/project/showfiles.php?group_id=10320&release_id=17584

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני גם מחזיק באימפרזה 2.0R אבל אמרו לי שהמצערת היא לא אלקטרונית, המצערת עצמה מיכאנית אבל הכבל חשמלי,

ככה אני הבנתי מהרבה אנשים, אז מה יותר נכון האם מצערת אלקטרונית או לא?

ושאלה לפתוח השרשור, האם סידרתה את הסל"ד?

ואם כן אז על כמה הוא עומד עכשיו בסרק? וכמה בהילוך D ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ברכב שלך המצערת היא אלק׳ אין כבל מכאני שמגיע מפדל הגז למצערת. כן סידרתי את הסל״ד וכרגע הוא עומד בערך על 720 על d ו 750 בניוטרל. הכל ניתן לסדר דרך התוכנה הזאת, אתה רואה מה הסלד שלך בזמן אמת ומעלה או מוריד אותו דרך התוכנה.

פורסם

אוקי,

אז איך אני מוריד את התוכנה? אני חייב להוריד את כל הקישורים האלה בדף?

ואיפה אני מוצא את הכבל הזה של המחשב? וכמה עולה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

זה הקישור להורדה:

http://download.berlios.de/freessm/FreeSSM-1.2.5-windows-qt4-installer.exe

את הכבל תוכל לקנות ב EBAY באזור ה 10-15 דולר.

כמו הכבל הזה לדוגמה(אני משתמש באחד כזה בידיוק):

http://cgi.ebay.com/Vag-Com-USB-OBD-2-OBDII-Interface-VW-Audi-vagcom-B06-/290436849527?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item439f629f77

כמו כן לאחר בדיקה התוכנה מסוגלת גם להוריד/לעלות טורים באימפרזה טורבו החל משנת 99 ומעלה.

• תוכן חדש...