Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בעקבות ההגעה של הפיקנטו, והצבת סטנדרט איבזור גבוה לרכב חסכוני במיוחד ומחיר מגוחך ליד ראשונה.

מעיון במחירונים ביד-2 נראה שהמחיר שנדרש כיום על רכבים מקבילים פחות או יותר לפיקנטו, משנתונים 2007-2009 הוא באותו סדר גודל כמו הפיקנטו החדשה (הכוונה לפיאט פנדה או פונטו, דייהטסו סיריון וכדו', כמובן, בהתאם לבעלויות קודמות שונות וקילומטראז')

האם צפויה נפילה של המחירים של רכבים אלו, כדי להתמודד עם ההצעה של קיה, או שההבדל בסגמנט בין המיקרו למיני מצדיק שוק עצמאי שאינו מושפע ממחיר של מוצר אלטרטיבי?

פורסם

סגמנט המיקרו לא קיים בארץ עדיין, יש רק מיני וסופר-מיני והפער בינהם די ברור. כמו כן יש הבדל מאוד משמעותי בסגמנט המיני בין גיר רגיל לאוטומט - כ20% יותר לגיר אוטומט ברכבים חדשים.

פורסם

בוקר טוב,

פונטו וסיריון נחשבות קטגוריה אחת מעל הפיקנטו, אז בהחלט ייתכן שהמחיר שלהן יהיה גבוה יותר. המקבילה של פיאט לפיקנטו היא הפנדה, ואם תשים לב היא באמת נמכרת במחירים נמוכים יחסית, גם בגלל המבצע של פיאט עם הפנדה.

בסך הכל הפיקנטו החדשה של קיה לא שברה את השוק מבחינת מחירים, והיא לא המכונית הזולה ביותר שאפשר למצוא היום בשוק. עד כמה שאני זוכרת, סוזוקי אלטו חדשה עדיין זולה ממנה. אני מאמינה ששוק המכוניות הקטנות כן ישפיע בצורה כלשהיא על מחירי המכוניות, אבל אני לא חושבת שתיהיה השפעה דרסטית. כנראה שאנחנו נראה ירידה במחירים אבל אל תצפה לנפילה משמעותית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

פונטו וסיריון נחשבות קטגוריה אחת מעל הפיקנטו, אז בהחלט ייתכן שהמחיר שלהן יהיה גבוה יותר. המקבילה של פיאט לפיקנטו היא הפנדה, ואם תשים לב היא באמת נמכרת במחירים נמוכים יחסית, גם בגלל המבצע של פיאט עם הפנדה.

בסך הכל הפיקנטו החדשה של קיה לא שברה את השוק מבחינת מחירים, והיא לא המכונית הזולה ביותר שאפשר למצוא היום בשוק. עד כמה שאני זוכרת, סוזוקי אלטו חדשה עדיין זולה ממנה. אני מאמינה ששוק המכוניות הקטנות כן ישפיע בצורה כלשהיא על מחירי המכוניות, אבל אני לא חושבת שתיהיה השפעה דרסטית. כנראה שאנחנו נראה ירידה במחירים אבל אל תצפה לנפילה משמעותית.

סמדר, לא זכור לי שאת עורכת מחירון ובטח שלא נביאה.

מקסימום, נציגת מכירות של חברת טרייד אין גדולה מאוד.

את ההשפעה במחירים נראה בחודשים הקרובים, כרגע אף אחד לא יודע לאן יובילו כוחות השוק.

פורסם

תפסיקו ליפול על כל הודעה של ספונסר,

מה אתה רוצה ממנה היא השתמשה במילים "אני מאמינה" ו-"כנראה"

חוץ מזה שהיא כנראה מבינה יותר טוב ממך בשוק וברכבים ולכן היא יכולה לתת הערכה גסה למה שהולך להיות.

אם היא הייתה כותבת "בשנה הקרובה הולכת להיות נפילת מחירונים של כל הסופר מיני" הייתי מבין אותך אבל למה ליפול עלייה ככה

היא לא נביאה ולא התיימרה להיות אחת כזאת .

*אין לי כל קשר לסמדר או לטרייד מוביל פשוט כל הודעת ספונסר פה גוררת נפילות עליו לפעמים מוצדק ולפעמים לא .

• תוכן חדש...