Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שחברים בפורום רשמו אני רואה שיש נוכחות מכובדת מאוד של רכבים בסגמנט שציינת, קרי מעל 250 כוח סוס.

אבל יש עוד משהו מעניין: אם להסתכל נגיד 5 שנים אחורה, רוב משפחתיות גדולות ומנהלים אשר יבאו ארצה, היו בתווך של 135-185 כ"ס,

ואם תשימו לב לאחרונה ישנן יותר ויותר מכוניות מנהלים אשר חוצות רף 200 כ"ס. כנראה שצרכן הישראלי כן אוהב משפחתיות ספורטיביות חזקות!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

אני לא מכיר S8 חדשה בארץ...

כנ"ל לגבי RS4.

גרסאות הRS כמו שאני מכיר את אאודי יוצאות כאשר דגם רץ כבר הרבה שנים והוא מתוכנן לצאת .

לכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל זה בערך הדפוס עבודה.

RS6 אחת צהובה ראיתי פעם אחת בחיי בהרצליה לפני מספר שנים וזה היה הדבר הכי מדהים שראיתי לפחות בארץ(ככה זה כשמטיילים באיטליה ולונדון דה טומסו פנטרה וקונטאש ישנה קצת עוברות (: )

בכל מקרה ההגדרה בעייתית והרכבים שהובאו אינם כולם ספורט אלה רק חוצים את הרף.

תנסה לדייק אולי ככה יוכלו להתמקד יותר.

פורסם

לפני כחצי שנה הייתי רואה בעזריאלי (בחניה בחוץ מאחורה) S8 חדשה (אולי 2009-10).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

S8 2011 לא קיימת בארץ בספק אם בעולם.

לדעתי הRS היחידה שנמכרת כרגע בארץ היא ה5 קופה.

אני לא מנכ"ל אאודי אבל אוהב את דגמי החברה ודואג להתעדכן .

לגבי הפנמרה אפשר לשלול אותה שכן הוא התכוון למשפחתיות ולא מנהלים,על אותו המשקל הייתי יכול להכניס גם את הלקסוס וגם את הXJ אני מתפלא שאף אחד לא הזכיר את דגמי יגואר.

פורסם

למוסטנג אין אפילו 4 דלתות, וגם לא קיימת סדאן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מבין איך אנשים קובעים בצורה נחרצת איזה דגם יש ואיזה אין. יש לכם חיבור ישיר למחשב של משרד התחבורה?

העיניים שלי ראו R8 לבנה, עם מספר ישראלי למהדרין (אפילו לא מיוחד), משייטת בינואר 2011 בפקקי הבוקר של נתיבי איילון.

היה שווה להיצמד. נהניתי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני לא מבין איך אנשים קובעים בצורה נחרצת איזה דגם יש ואיזה אין. יש לכם חיבור ישיר למחשב של משרד התחבורה?

העיניים שלי ראו R8 לבנה, עם מספר ישראלי למהדרין (אפילו לא מיוחד), משייטת בינואר 2011 בפקקי הבוקר של נתיבי איילון.

היה שווה להיצמד. נהניתי.

יש יותר מאחת בארץ

אני אישית ראיתי אחת כסופה וחברים ראו אחת אדומה גם

פורסם

240 HP פורד מונדיאו טיטאניום החדשה מנוע 2.0 scti EcoBoost.

אולי היא לא 250, אבל לא רחוקה משם בכלל.

והמחיר - הולם.

פורסם

היה שווה להיצמד. נהניתי.

מדובר על S8 ולא R8 שהם שני דגמים שונים לחלוטין, דבר שני מדובר על שנת ייצור ולא על השנה שבה ראית את הרכב.

נ.ב

אני ראיתי R8 שחורה משולבת אדום, זה אחד הדברים הכי יפים שנתקלתי בהם בזמן האחרון!.

פורסם
240 HP פורד מונדיאו טיטאניום החדשה מנוע 2.0 scti EcoBoost.

אולי היא לא 250, אבל לא רחוקה משם בכלל.

והמחיר - הולם.

לא ניתן להשוות RS/S/M וכו' למונדאו שהיא משפחתית עם כח.

ואם כן נחשיב את המונדאו אז ניתן להכניס גם את הסופרב 3.2 את האוקטביה VRS ורבות אחרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...