Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ייטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ז"א שהגג שהציעו לי ב6600 שח זה של גנות? אם כן , כמה יעלה המקורי הפנורמי?

יש שם מבחר ג'נטים שאפשר לבחור מהם , או שיש סטנדרט וזהו?

אני דווקא אוהב את הירוק בקבוק :roll:

כמה רצו על הבובה בארץ?

מה לגבי ה1800?

אכן כן - התקנה מקומית בגנות.

פנורמי מקורי עולה 9K, וזה ברכבים להזמנה מיוחדת בלבד, משמע עוד X חודשי המתנה - חסר טעם לחלוטין.

רכב ההדגמה (2.0TDI) צוייד בגג הפנורמי - אין ספק שזה יותר נעים מבחינת אווירה, אך מיותר. הוא מוצל בעזרת רשת (ולא סוכך מלא - כמו בסאן רוף רגיל) - וזה לא תורם לקירור הפנים בקיץ החם שלנו, אז רצוי לקחת זאת בחשבון.

הירוק בקבוק רחוק מלהחמיא או להתאים לה. הוא מאוד מזעזע - בלשון המעטה :oops:

מהגוונים הכהים - רק חום או כחול לבה (שאין לי מושג אם האחרון מיובא ארצה באופן סדיר).

צ'מע, מבחינת תמורה לכסף - 1.2TSI היא הבחירה. האוטו זז בצורה מכובדת וצריכת הדלק טובה.

ה-1.8TSI יהיה יקר משמעותית לרכישה - מן הסתם. הוא גם כבד משמעותית (בגלל ה-4X4 "אלדקס") וצריכת הדלק תהיה הפחות טובה מבין היצע גרסאות היטי. מנגד - היא תהיה מאוד מאוד זריזה, בעיקר אחרי צ'יפ וחמוצים :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הקאשקאי ואו את הספורטז כמשומשות עד 140K.

אפשר למצוא במחירים סבירים את הרנו קוליאס ואת המיצובישי אוטלנדר , השאלה היא של העדפה אישית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי קושי "ללכת עם העדר". אני מאוד לא אוהב רכבים נפוצים ובעלי עיצוב בנאלי.

ברחוב שלי יש קשקאי , לחברים שלי יש קשקאי ולאמהות של חברים שלי יש קשקאי.

האאוטלנדר נראה מזעזע , נראה כמו לנסר סטיישן.

יש לי אנטי לקאיה , גם אם לא מוצדק .. אבל יש לי ואני לא מתכוון להלחם בזה. כנל לגבי היונדאי .

פורסטר הפך מסטיישן מגניב למיניוואגון או משהו כזה וחסר חן לחלוטין.

הגראנד ויטרה יקר יחסית.

הג'וק גמדי.

מה שמשאיר אותי עם היטי המקסים (לטעמי) , אני מאוד אוהב "קוביות" , יש לו עיצוב סולידי וחכם לטעמי ונראה שהוא מאוד מומלץ.

הכיוון השני שלנו הוא לנצ'יה דלתא , מרוב שהיינו סקרנים שכרנו אותו באיטליה ומאוד אהבנו .. אבל הוא יקר..

הייתי רוצה לשמוע אם יש איזו סטיישן מעניינית נגיד ... כדי לפתוח את האופקים..

תודה

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש לנו ייטי בצבע שחור ברמת גימור EXP 1.2TSI DSG במשך שנה ו 3 חודשים, אוטו מפנק מאוד, מאוד נוח, מאוד מהנה לנהיגה, הצריכת דלק לא משהו אבל אבא שלי אחד שלוחץ הרבה וגם רוב הנסיעות שלנו הם עירוניות וכוללות עליות(חיפה), אני מתי שיש לי הזדמנות אני ישר קופץ כדי לנהוג, אני ממש אוהב תרכב, אפילו אמא שלי שלא מתלהבת ממכוניות, התלהבה מאוד מהרכב ואוהבת לנהוג בו :)

לסיכום רכב מומלץ מאוד במחיר סביר מאוד :)

פורסם

האמת היא שאין יותר מידי סטיישנים מעניינים בארץ, וזאת בעיה...

קשה להשוות בין היטי לדלתא, הן מכוניות שונות לחלוטין בדרכן - היטי קרוסאובר פרקטי ויעיל. הדלתא קומפקטית פרמיום.

הכל תלוי בתקציב, בדרישות ובהעדפות האישיות שלך :-)

מבחינתי, המעבר מהפאביה אל היטי הוא תהומי - מכל אספקט. היטי מרגישה כמוצר בוגר, איכותי ומוקפד משמעותית.

היטי איכותית, מוקפדת, שקטה, נעימה, נוחה, פרקטית, יעילה ומגניבה פי אלף. אני חושב שזו השקודה היפה ביותר בהיצע הדגמים.

כמובן שאנחנו מגיעים משני עולמות מוטוריים ורכבים שונים, כך שיתכן ואתה תרגיש או תחשוב אחרת.

לי היטי מאוד מזכירה את הגולף MK6 שהייתה לי לפני כשנתיים לתקופה מסויימת, ואני אוהב את זה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יודע שהרכבים שונים אחד מהשני , אבל הרכב חייב להיות מיוחד וכמה שפחות נפוץ.

אני מאמין שנקפוץ במשך השבוע הבא.

מה לגבי השירות של צ'מפיון? שמעתי שהם לא כ"כ צ'מפיונים בזה...

כמה זמן אחריות יש על האוטו , אגב?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

השירות תלוי במוסך המטפל.

אני אישית הפסקתי לטפל ב"מרכזי" לאור היחס המשפיל והחוסר מקצועיות של העובדים בו.

בשנה האחרונה מטפל ב"אוטובדק" - לאור המלצות רבות וחמות של נהגים עימם אני נוסע מידי לילה - ואכן, היחס הוא עולם אחר.

מדובר במוסך קטן, איכותי ועם תחושה של בית / משפחה. לא פחות מזה. מאוד מרוצה מהיחס, האדיבות ולבינתיים גם המקצועיות :-)

על כל רכבי צ'מפיון אחריות של שנתיים - בדיוק כמו בגרמניה. אין כל שוני.

בכנות - לא יודע אם יטי היא רכישה "נדירה", יש לא מעט מהן. היא כן יחודית ושונה.

נדירה היא יטי 2.0TDI, ואני מאמין שאם התמחור של ה-1.8TSI יהיה לא רחוק משם, גם היא תהיה "נדירה" בנוף המקומי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קיבלת המון מידע - אז הנה עוד קצת ממני:

יש לנו את הדגם המאובזר 1.2 DSG. כמעט חצי שנה על הכביש 14,000 ק"מ (אוטוטו טיפול ראשון). נוסעת 90% בינעירוני, צריכת דלק קבועה של 1:13 בנסיעה רגועה (בלי להיות שובניסט - אשתי הנהגת העיקרית על היטי).

בחרנו במאובזר בעיקר בגלל 2 כריות אויר נוספות אבל מאוד נהנים מהמערכת (למרות שציינגר בימינו כבר מיותר ומשתמשים רק בכניסת SD). השחרת החלונות האחוריים וצמיגי 17 גם רק בדגם המאובזר.

תא המטען מתאים לצרכים כי זה לא הרכב העיקרי (שהוא סטיישן וליסינג), אך עדיין מספיק לקניות ולעגלת טיולון. ילד על כסא בטיחות + 2 ילדים בוגרים נכנסים בלי בעיה במושב האחורי (פחות נוח לשבת באמצע מאחורה עקב העובדה שזו משענת יד מקופלת).

הרכב נוח מאוד לגבוהים (ואני 1.94) עקב צורת הישיבה והמבנה הקוביתי.

צבעים: רצינו תכלת מטאלי, אך הצבע לא היה בנמצא יותר ובסוף בחרנו לקחת הזמנה שבוטלה על מנת לקצר את זמני האספקה הארוכים וקיבלנו צבע בייז מטאלי שממנו אנו מרוצים מאוד.

DSG - כל כך הרבה נכתב על זה. לנו זה לא מפריע - כן מרגישים את ההשהיה בהתחלה אבל זה זניח בעיני.

לסיכום - מאוד מרוצים מהבחירה שלנו

פורסם

Landy, הלוואי והיו מייבאים גם את ה-1.2T הידנית בשתי גרסאות האיבזור. לצערי לא כך הדבר ונבחרה הגרסה היחידה.

מקווה שה-1.8TSI יגיעו בידני - ובשתי הגרסאות. אשמח מאוד לעבור ל-1.8TSI בעוד שנתיים :twisted:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני יודע שבקרוב צריכה להגיע לארץ mazda cx5, לדעתי היא יכולה להיות אופציה מענינת אם כי בוודאי היא לא תיהיה יחודית בכבישי ארצנו עם הזמן.

כמו כן מישהו מוכן להסביר מה זאת הבובה הזאת?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בקשר לכמה הוא נפוץ סה"כ על הכביש יש 1420 רכבים (נכון לתחילת ינואר):

2010

AMBITION 1200TSI-Auto - 213

EXPERIENCE 1200TSI-Auto - 232

2011

AMBITION 2.0TDI-Manual - 22

EXPERIENCE 2.0TDI-Manual - 13

AMBITION 1.2TSI-Manual - 28

AMBITION 2.0TDI-Auto - 69

EXPERIENCE 2.0TDI-Auto - 96

AMBITION 1.2TSI-Auto - 359

EXPERIENCE 1.2TSI-Auto - 388

אז RS האוטו שלך די נדיר 1 מתוך 28 על הכביש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הנתונים קצת הזויים - לא ידוע לי שנמכרו כ"כ הרבה רכבים בגרסת TDI, בעיקר ידניים, ואני אנסה לבדוק מול חבריי בשקודה.

היטי שלי נדירה כי היא 1.2TSI ידנית לבנה :wink:. הם טענו שלבנות בקושי נמכרות, לא משנה באיזה וורסיה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אגב , אתם עם ידיניות או אוטומטיות? מה ההפרש במחיר בערך?

פורסם

בוקר אור,

אני עם יטי 1.2TSI ידנית כמובן,

והפער עומד כל כ-17K בינה לבין ה-DSG ברמת גימור זהה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לנו את הרכב כבר כמעט 9 חודשים הדגם הוא האקספיריינס המפואר , נפח 1200 .

הרכב פשוט מדהים לדעתי הקנייה הטובה ביותר שעשיתי כרגע הרכב עומד על 11000 ק"מ .

מבחינת צריכת דלק לידיעה - בק"מ הראשונים צפה לצריכת דלק לא לפי הפרסומים ,כיום הרכב עושה משהו כמו 670 ק"מ למיכל כאשר יש עוד .

מעבר לכך הרכב מאובזר ברמה הטובה ביותר המנוע מגיב נפלא ומרגיש חזק ,יש לנו שני ילדים קטנים כך שאנחנו נוסעים עם כסאות מאחור ,החסרון היחיד לדעתי הוא תא המטען שבתצורה הרגילה מבלי להוריד כסאות קצת קטן בנפח.

לסיכום לא לחשוב בכלל אין כיום רכב במחיר הזה שייתן תמורה,ממליץ על צבע הפלטינה.

בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...