Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי כלמוביל יתעשתו? מחיר Evolution X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- מדוע המכונית הנחשקת הזו ( על ידי בכל אופן) עולה בארץ פי 3 ממחירה בארה"ב?

- כבעל 2 subaro wrx sti לשעבר ו evo 8 ( האחרונה) שנמכרה לפני כחצי שנה לטובת

קניית evo x 2008-2009 אני ממש מצטער שמכרתי את ה evo 8 אם היתי יודע בדיעבד

שלא אמצא evo x יד שנייה שאני מחפש כבר יותר מחצי שנה , ולא נראה לי שאמצא מאחר

וכלמוביל מוכרים evo x (דגם בסיסי 291 כ"ס) חדשה ב 400,000 שח ( כאילו שמדובר בפורשה)

אז אם אני עושה 1+1 ברור לי שבמחיר ההזוי הזה נמכרו כמה מכוניות בודדות כאלה בארץ , מה גם שאם חדשה עולה

סכום הזוי שכזה , בטח מי שכבר ימכור יד שנייה יבקש 300,000 שח אם לא יותר .

- ואני שואל , האם אין לכלמוביל אינטרס למכור את הרכב הזה בארץ ? אולי בגלל חטיבת מרצדס הם שבעים

ולא מתאים להם למכור את הרכב הזה במחיר שפוי ? אני ממש מתוסכל כשאני רואה שמכונית כזו 2009

נמכרת בארה"ב ב 20,000$ .......שזה בעברית 68,000 שח!

מה שבטוח ש פי 3 לא אשלם על שום מכונית למרות שזה הרכב שמעניין אותי יותר מכל ......

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

אם הרכב כ"כ זול בחו"ל לעומת המחיר ההזוי בארץ, לא חשבת אולי על יבוא אישי?

יד ראשונה אתה אומר עולה 20K ,הובלה 1K,מיסים 112%, ובסופו של יום אתה מקבל רכב כמעט חדש בפחות מ150K ש"ח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

2009 עולה 20K. והודות לתקנות המפגרות בארץ, אסור להביא רכב שנת 2009.

הם פשוט יודעים שאם יפתחו את השוק לייבוא חופשי, השוק בארץ יתרסק.

פורסם
2009 עולה 20K. והודות לתקנות המפגרות בארץ, אסור להביא רכב שנת 2009.

הם פשוט יודעים שאם יפתחו את השוק לייבוא חופשי, השוק בארץ יתרסק.

שנתיים מיום ייצורו לא?, אז מה הבעיה לייבא אחת ממודל 2010 ב220K~?

או לחלופין "להתפשר" על ראליארט?

הבוז לך.

פורסם
עד כמה שזכור לי, שנה מיום יצורו.

אם אני טועה, אשמח אם תתקנו אותי.

שנתיים מיום יצורו , אבל תוך שנתיים אתה צריך להוציא רשיון יבוא, להביא לארץ, לעבור מכס ועמדה מספר 1.

וכל הפעולות הללו צריכות להתבצע בסדר הזה לאחר רכישת הרכב. ולוקחות לא מעט זמן.

כך שבפועל ממש לא כדאי לקנות רכב שמעל לשנה וחצי מיום יצורו פן תשאר עם רכב שלא תוכל לרשום ואז תצטרך להחזיר.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
- מדוע המכונית הנחשקת הזו ( על ידי בכל אופן) עולה בארץ פי 3 ממחירה בארה"ב?

- כבעל 2 subaro wrx sti לשעבר ו evo 8 ( האחרונה) שנמכרה לפני כחצי שנה לטובת

קניית evo x 2008-2009 אני ממש מצטער שמכרתי את ה evo 8 אם היתי יודע בדיעבד

שלא אמצא evo x יד שנייה שאני מחפש כבר יותר מחצי שנה , ולא נראה לי שאמצא מאחר

וכלמוביל מוכרים evo x (דגם בסיסי 291 כ"ס) חדשה ב 400,000 שח ( כאילו שמדובר בפורשה)

אז אם אני עושה 1+1 ברור לי שבמחיר ההזוי הזה נמכרו כמה מכוניות בודדות כאלה בארץ , מה גם שאם חדשה עולה

סכום הזוי שכזה , בטח מי שכבר ימכור יד שנייה יבקש 300,000 שח אם לא יותר .

- ואני שואל , האם אין לכלמוביל אינטרס למכור את הרכב הזה בארץ ? אולי בגלל חטיבת מרצדס הם שבעים

ולא מתאים להם למכור את הרכב הזה במחיר שפוי ? אני ממש מתוסכל כשאני רואה שמכונית כזו 2009

נמכרת בארה"ב ב 20,000$ .......שזה בעברית 68,000 שח!

מה שבטוח ש פי 3 לא אשלם על שום מכונית למרות שזה הרכב שמעניין אותי יותר מכל ......

אמיר

יש הרבה אי דיוקים בהודעה שלך ידידי...

איבו "בסיסית" מתומחרת ב- 329K ש"ח (תיבת הילוכים ידנית, בולמי קוני, חישוקי enkei, כיסאות ריקארו עם בד, מערכת רוקפורד עם BT) והדגם שעולה 399K ש"ח היא המפוארת (תיבת SST, בולמי בילשטיין, חישוקי BBS, כיסאות ריקארו עם עור, רוקפורד עם BT, קסנון וכו').

נגמרו הימים שאיבו\STI עלו 200K ש"ח, המחירים של המכוניות האלו עלו בכל האולם כמו מכוניות אחרות.

עיקר התלונות שלך קשורות למדיניות המיסוי על רכבים בישראל. אם מחיר איבו בארה"ב כל כך אטרקטיבי למה באמת שלא תייבא אחת כזו כמעט חדשה וכך תנטרל את התימחור הבעייתי של כלמוביל כפי שטענת?

אולי אחרי הכל זה לא כל כך זול להביא איבו בייבוא אישי?

אולי התמחור מושפע מאוד מהמיסוי בישראל?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואני שואל , האם אין לכלמוביל אינטרס למכור את הרכב הזה בארץ ?

משיחה עם בכיר בכלמוביל - התשובה היא ממש לא.

הם לא רוצים להתעסק עם הרכב הזה ומתמחרים גבוהה כדי להבריח קונים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
משיחה עם בכיר בכלמוביל - התשובה היא ממש לא.

הם לא רוצים להתעסק עם הרכב הזה ומתמחרים גבוהה כדי להבריח קונים.

בכיר בכלמוביל אמר לך שהם מתמחרים את הרכב גבוה בכוונה כדי להבריח קונים או שזו פרשנות שלך?

אני חושב שכדאי שתהיה מדוייק במה שאתה כותב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש הרבה אי דיוקים בהודעה שלך ידידי...

איבו "בסיסית" מתומחרת ב- 329K ש"ח (תיבת הילוכים ידנית, בולמי קוני, חישוקי enkei, כיסאות ריקארו עם בד, מערכת רוקפורד עם BT) והדגם שעולה 399K ש"ח היא המפוארת (תיבת SST, בולמי בילשטיין, חישוקי BBS, כיסאות ריקארו עם עור, רוקפורד עם BT, קסנון וכו').

נגמרו הימים שאיבו\STI עלו 200K ש"ח, המחירים של המכוניות האלו עלו בכל האולם כמו מכוניות אחרות.

עיקר התלונות שלך קשורות למדיניות המיסוי על רכבים בישראל. אם מחיר איבו בארה"ב כל כך אטרקטיבי למה באמת שלא תייבא אחת כזו כמעט חדשה וכך תנטרל את התימחור הבעייתי של כלמוביל כפי שטענת?

אולי אחרי הכל זה לא כל כך זול להביא איבו בייבוא אישי?

אולי התמחור מושפע מאוד מהמיסוי בישראל?

הנה דוגמא ששלפתי בשנייה מהאיטרנט :

דגם SE ( מעל לדגם הסטנדרטי ) מודל 2011 ב 36,000$ = שזה 122,000 שח ........

...וכן , מדובר על דגם עם תיבת ה SST שזה דגם מעל לדגם שעולה בארץ 400,000 שח מודל 2010 !.

http://wot.motortrend.com/scoop-2011-mitsubishi-lancer-evolution-x-se-revealed-starts-at-36445-8256.html

עכשיו בא תסביר לי איך רכב מודל 2010 עולה בארץ 400,000 שח כאשר דגם 2011 מיוחד SE עולה רבע מחיר בחו"ל לצרכן !!!?

אמיר

פורסם

זה מפתיע?

כלמוביל יודעים שאלו הרוכשים את הרכב הם משוגעים לדבר, ורוב הסיכויים שאם הוא עולה 329, אותם אנשים גם ירכשו אותו ב379 עם הלוואה קטנה.

ביחד עם מעמסת המיסים הבלתי רציונאלית שהממשלה הזו מטילה עלינו, גם היבואנים לא נשארים פראיירים...

פורסם
זה מפתיע?

כלמוביל יודעים שאלו הרוכשים את הרכב הם משוגעים לדבר, ורוב הסיכויים שאם הוא עולה 329, אותם אנשים גם ירכשו אותו ב379 עם הלוואה קטנה.

ביחד עם מעמסת המיסים הבלתי רציונאלית שהממשלה הזו מטילה עלינו, גם היבואנים לא נשארים פראיירים...

אתה מתבלבל בדבר אחד ידידי

המשוגעים לדבר הם לא מליונרים , ורוכשים רכבי ספורט באגורה האחרונה שברשותם , ועל הדרך הם גם אינם

פריירים , כך שלאף אחד נורמאלי שחיי על משכורת ממוצעת אפילו ומעלה , אין 400,000 שח לקנות רכב....

מה שמתסכל זה שחברו מעבר לים קונה את אותו הרכב במחיר של מזדה 6.....

אמיר

פורסם

זה מתסכל , שיעור מיסוי הרכבים במדינתנו פשוט לא הגיוני

כשהייתי גר בלאס ווגאס נכנסתי לסוכנות רכב קיבלתי הצעה לתשלומים על רכב חדש , שברולט קובלט SS , המחיר היה 13 אלף דולר לחדש כשראיתי את הרכב הזה כאן הוא עלה 210000 שקלים !!!!!

למה ? אני לא מבין את ההבדל העצום אולי יעזור שאחרי ההפגנות על הדלק נפגין על מחירי הרכבים

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...