Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני משפץ את העגלה הניגררת שלי של האופנוע,

פירקתי את כל העגלה והשארתי שאסי נקי.

אתמול עבדתי כל היום על ליטוש העגלה, והצעד הבא הוא: ניקוי באלכוהול משומנים וליכלך { או שיש משהו אחר לנקות},לאחריו צבע יסוד, ולאחריו צבע

השאלה היא: ביגלל שהעגלה היא של אופנוע ים והיא ניכנסת הרבה למים, האם כדאי למרוח איזה חומר על העגלה כדי שהיא תא תיתפוס שוב חלודה?

תודה רבה ויום טוב

פורסם

הסרת שומנים אפשר לעשות עם ספירט לבן או נפט.

אם יש קורוזיה עמוקה, כדאי לעשות התזת חול.

האם המתכת הייתה מצופה בגלוון? זה משפיע על האחיזה של הצבע.

לטמבור יש מערכות צבע המיועדות לסביבה ימית. למיטב זכרוני צריך לצבוע את המתכת ב- ווש פריימר (wash primer) לפני צביעה בצבע יסוד אנטי פאולינג (anti fouling) ולבסוף צבע עליון.

אני לא יודע האם צבעים אלה נמכרים גם לשוק האזרחי.

נסה לפנות למרכז היעוץ שלהם טלצבע 1-800-321-321

פורסם

תודה.

יש לי עוד שאלה בבקשה

אני צריך להחליף לגרים של הגלגלים, הלגרים שיש לי עכשיו זה לא המידה שאני צריך. יש אפשרות לדעת איזה מידה של לגרים אני צריך במדוייק ?

תודה רבה וסופש נעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...