Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עכשיו אבא שלי פתח את הפקק של השמן גיר, יש שם 2 ברגים אחד תחתון אחד עליון, הוא פתח את העליון ושפך לשם איזה חומר שטוב לשמן של הגיר{משו כזה} קיצר הוא סגר את הפקק ושהנעתיי את האוטו הוא השמיע רעשים של חריקה חזקה מאוד כאילו גריסה, הנעתי עוד פעם עם קלאצ' והרעש נעלם ששחררתי את הקלאץ' חזר הרעש. והגיר תקוע לא זז.

פתחתי את הפקק הזה קצת והגיר השתחרר אבל הרוורס לא נכנס. פתחתי עוד קצת ועדיין לא נכנס ויש רעשים.

נכון לעכשיו האוטו מתחיל לסוע רק בהילוך שני בלי רעשים ושאנ מעביר שלישי רביעי חמישי יש רעשים והרורס לא נכנס.

מה זה יכול להיות?? בבקשה אני בלחץ שלא קרה משו מפחיד!!

תודה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

חברה התברר הכל אבל לא היקף הנזק. נתחיל.. הבורג הוא בורג עליון שאחראי על כיוון הגיר. שיחקתי איתו הרוורס נכנס אבל בלי או רברס.. אבל אז ראשון לא מגיב רק שני.. החומר שאבא שלי הכניס הוא מפחית חיכוך של חברת stp.

לפי דעתי הבעיה היא כיוון.. השאלה מה הנזק יכול להיות ומי יודע להתעסק עם זה?

תודה רון

רון

פורסם

חברה ברוך השם הכל הסתדר חוץ מדבר אחד: הרברס. הוא לא נכנס כאילו שהידית תקועה ולא זזה לרברס.

אם אניי פותח את הבורג אז כן נכנס אבל לא "נפתס"..

מה זה יכול להיותץ?

רון

פורסם

תרשה לי לשאול (ואני לא מצפה שתענה) למה להתעסק (בפרט כשלא יודעים מה עושים) עם גיר שאין בו כל בעיה?!

כנראה הרסתם את הכיוון של הגיר. עליך לגשת למוסך שמכיר את הרכב טוב/משפץ גירים על מנת לתקן את הבעיה שגרמתם.

לדעתי גרור את הרכב למוסך שמכיר את הרכב.

אגב, חלק מהכיוונים דורשים שהגיר יהיה פתוח חלקית או שימוש בכלים מיוחדים כך שכתלות במה שקרה שם יכול להיות שתצטרך להוריד את הגיר.

אם תצלם תמונה איכותית של הבורג שבו נגעתם ותציין את קוד הגיר (מופיע על הגיר) אני אבדוק מה הוראות היצרן לגבי כיוון ואם זה משהו שתוכל לעשות בעצמך.

פורסם
בגיר של הפולו שלי, יש עדיין את השמן המקורי,

שמילאו במפעל בשנת 1995 !!

בכל התקופה הזאת, לא החלפתי שמן גיר

ולא הוספתי שום תוספים.

למרות שהנחיות היצרן לא מחייבות בהחלט עדיף שתחליף לשמן גיר רב דרגתי (הייתה הנחיית יצרן לגבי מעבר לרב דרגתי).

שמן נגזר ומאבד מהתכונות שלו עם הזמן. מעבר לשמן רב דרגתי מחברה טובה (אני ממליץ בחום על RedLine) יאריך את חיי הגיר ואם יש, יעזור למזער חריקות כשהרכב קר.

פורסם

חברה הבעיה עדיין לא נפתרה.. יש לכם אולי איש מקצוע להמלץ עליו? אזור פתח תקווה?

וסתם שאלה.. גיר של פולו דיזל יתאים לפולו בנזין 96?

רון

• ספונסר פורום
פורסם

אביך פתח את הבורג שמחזיק את הזרוע של גלגל ההילוך האחורי ולא

את הבורג שממנו אמורים למלא את השמן .

כאשר הוא פתח אותו הגלגל של ההילוך האחורי פשוט נפל לתוך חלל התיבה

וכעת אין מצב שתוכל להשתמש בהילוך הזה .

הדבר מצריך פרוק לגורמים של התיבה וחיבור של החלק בחזרה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה רון! צדקת!

היום פתחתי את צד ימין של התיבת הילוכים וראיתי משם שהמזלג הזה נפל..

הגיר בטיפול כרגע...

תודה רבה ונסיון לעתיד!

רון

• תוכן חדש...