Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כשהוא אמר בלינג הוא התכוון לגימור שהמטרה שלו להיראות יוקרתי אבל בפועל יצא זול .

בערך כמו הפנסי לד באלפא ג'ולייטה שהתקלקלו במבחן של טסט ראשון והבהבו כמו לדים זולים שקונים בדרום ת"א ב10 אג' ליחידה ובאופן כללי נראים כמו פנסי לד שמרכיבים בכל מיני דייהו נובירה של ערסים. (כנ"ל גם בדלתא )

לכל אלה שיוצאים נגד דיעות של בעלי VW שמעיזים להביע דיעה שונה - רחמיי עליכם דברו עניינית במקום לתקוף אנשים על רקע אישי למרות שמה שכתבו היה תחושה סובייקטיבית כפי שלכל אחד מותר.

יש פה בחור שמכור לאיטלקיות ולהבדיל אלף הבדלות , גם לאינפיניטי/לקסוס וכותב הודעה שמשתמע ממנה בפירוש שהוא התאכזב שהן לא כיכבו ובין השורות טוען לקיפוח וגניבת דעת, שגם מכחיש שכתיבתו מאז ומתמיד מגמתית וגם מרשה לעצמו לקטול אחרים שכל פשעם היה לתת ביקורת עניינית.

את המבחן דרך אגב, עדיין לא קראתי.

לפי איך שעיתונאות הרכב בארץ נראית בשנים האחרונות , לא שווה לזרוק כסף על מנויים לגרסה המודפסת . אני אישית ביטלתי את כולם.

כעת כשאחרון המוהיקנים הלך לעולמו בצורה טרגית וכואבת , כבר לא נשאר את מי לקרוא ויותר מכך - על מי לסמוך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ל אייל וBAR72

אני מצטער להגיד לכם אבל יש מכוניות טובות/יותר טובות מפולקסווגן/VAG, ובנושא אמינות הרכבים שלכם אחרונים בכל הסקרים בעולם. אז במקום לקטול כל משהו שמדבר על רכבי הVAG שלכם עם האמינות הגרועה והשירות הביזיוני תתעסקו עם לתת ביקורות עינייניות ולא מכורות על כל מה שלא תוצרת VAG.

ועוד דבר לBAR72 אתה צודק שהGTI יותר טובה וגם רשמתי את זה שנהגתי עוד באיטליה על התלתן ירוק אבל אני מוכן לשלם עוד קצת כסף בשביל לקבל רכב אמין ושרות טוב מאשר שיהיה לפולקסווגן בחנייה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מזמן לא רשמת כל כך הרבה שטויות. נכון פולקסווגן היצרן הכי טוב בעולם, הכי נוח בעולם, הכי אמין בעולם:lol:, בעל הגיר הכי טוב בעולם.

הGTI כנ"ל הכי טובה אפילו יותר טובה מהווירון.

והכי חשוב צמפיון הכי טובים ונותנים שירות הכי טוב ובנוסף מצפרים עם ג'נט למיטיד אדישן:lol:

תוגבה כזו היא מפלט ממש לא רציני. מעולם לא טענתי שרכבי VW הם הנוחים בעולם או האמינים בעולם. להיפך, כשהייתה תקלה בגיר דיווחתי. גם לא אמרתי שה- GTI היא הרכב הכי טוב, ובטח שלא אמרתי שצ'מפיון נותנים שירות הכי טוב (אם כי אני אישית עוד לא נתקלתי בבעיה מולם שלא נפתרה, ושלא הייתי מרוצה מהשירות בסוכנות פליקס - כולם פה שמעו על זה).

הביקורת שלי על הדלתא אולי לא מעניינת אותך, ואולי אתה חושב שהיא שגויה. אבל כשכתבתי אותה בקצרה, גם כתבתי מה נקודות החוזקה שלה - מנוע, וגיר למשל. לי ספציפית היא לא התאימה מהסיבות שציינתי, בעוד שהאאודי היתה מתאימה בדיוק מאותן סיבות. אגב, גם היעדר האפשרות להתקין דאבל-דין נורמאלי היא בלתי מובנת מבחינתי, אבל זו כבר בחירה עיצובית/תפעולית של הקבוצה כולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש מתאם לדלתא שנראה טיפה זול בגלל משטח פלסטיק גדול אבל מבצע את העבודה ומאפשר הכנסה של כול מסך וכ׳ו.

המושבים שלה פשוט לא אוחזים, אבל מאוד נוחים ואיכותיים בשניי רמות הגימור.

נשמע כול כך מצחיק להגיד ״ יצאתי עם בחילה מהרכב ... ״ מה הרכב עשה הגיש חומוס עם קוליפורמים ?

כרגיל אייל וbar72 לא יכולים שנייה לצאת מגישה VW, בדלתא עושה עבודה מצויינת ביחס למתחרות שלה ברמת המחיר הזו

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

בוגדני, אתה ממש מצחיק. הנה התרשמויותי מהרכבים האחרונים עליהם נהגתי:

מהדלתא יצאתי עם בחילה.

מהשירוקו יצאתי עם גב דואב. (היית מאמין? זה הרי VAG...)

מהמגאן יצאתי נפעם.

מהגו'ליטה יצאתי עם הנאה בחיקי (גם אם מעט מאוכזב מהחלק מהאספקטים).

לא כל ביקורת על המן היא מאהבת מרדכי...

פורסם
ירדתי מהנסיעה בדלתא עם בחילה, משום שלא משנה כמה ניסיתי ליישר את המושבים, הזווית שלהם עדיין לא היתה טובה, והתמיכה שלהם לקויה.

לקבל בחילה ממושב, אתה בחור רגיש...

לכל אלה שיוצאים נגד דיעות של בעלי VW שמעיזים להביע דיעה שונה - רחמיי עליכם דברו עניינית במקום לתקוף אנשים על רקע אישי למרות שמה שכתבו היה תחושה סובייקטיבית כפי שלכל אחד מותר.

אתה לא הבעת דעה שונה, אתה הבעת דעה בלתי רלוונטית לכתוב.

פותח השרשור כתב בדיוק מהם יתרונות הדלתא לטעמו. אתה זה שבחרת להציג את דעתו כמשוחדת מראש (אתה, מכולם...), ובזה תקפת אותו אישית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ל אייל וBAR72

אני מצטער להגיד לכם אבל יש מכוניות טובות/יותר טובות מפולקסווגן/VAG, ובנושא אמינות הרכבים שלכם אחרונים בכל הסקרים בעולם. אז במקום לקטול כל משהו שמדבר על רכבי הVAG שלכם עם האמינות הגרועה והשירות הביזיוני תתעסקו עם לתת ביקורות עינייניות ולא מכורות על כל מה שלא תוצרת VAG.

ועוד דבר לBAR72 אתה צודק שהGTI יותר טובה וגם רשמתי את זה שנהגתי עוד באיטליה על התלתן ירוק אבל אני מוכן לשלם עוד קצת כסף בשביל לקבל רכב אמין ושרות טוב מאשר שיהיה לפולקסווגן בחנייה.

ברור שיש מכוניות טובות יותר, אלו מכוניות עממיות עם טוויסט ספורטיבי, אף אחד פה לא חי בסרט.

הבעיה שלי עם מה שאתה אומר זה שה GTI לא נבחנה במבחן הזה ואף אחד לא דיבר על רכבי VW מלבדך אז למה זה צריך לעניין בכלל ? איך זה רלוונטי?

אני לא יודע מהם סקרי האמינות והם לא מעניינים אותי . אני יודע שאני נוסע כבר עשור ברכבים הללו באמינות טובה מאוד [ואני קונה אותם משומשים עם לא מעט ק"מ ,בגרסאות מועדות לפורענות ואני נוסע לא מעט ק"מ בשנה].

גם אם יהיו תקלות , זה מחיר שאני מוכן לשלם כי יש מי שיטפל לי ברכבים האלה במחיר סביר ובמקצועיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לקבל בחילה ממושב, אתה בחור רגיש...

ספר את זה לאשתי, היא לא תאמין לך ;-)

אבל ברצינות: רכב מהיר, עם יציבות קצת פחות טובה בסיבובים, וכסאות שלא אוחזים, באמת משפיע עלי קצת כמו לונה-פארק. הזדקנתי. גם און יעקובסון, בהדגמה קצרה ביותר, גרם לי לתחושה דומה... כאמור, צריך להעביר כמה ימים בלונה-פארק כדי לחזור לעצמי.

פורסם

שלום niv, שלום לכולם.

ככה, אפרוט את טענותיך אחת לאחת על מנת להעניק לחברים את הזווית היותר רחבה של המבחן שנערך.

לפני כן אציין שני דברים שחשוב שנבין בנוגע לאופן בו אנו עורכים מבחנים ויחסנו למכוניות המבחן.

1. ביום המבחן ננהגו המכוניות זו לצד זו סימולטנית, בתנאים זהים בידי אותם הבוחנים, ההתרשמות היא ישירה בזמן אמת ומסקנותיה הן המדויקות ביותר. לא נאמרים פה דברים הנדלים ממצולות הזיכרון או זכר התרשמות רחוקה. באם לא עשית את אותו הדבר, הייתי במקומך מסייג דברי בתחילתם ומאזכר זאת בתור התחלה.

2. אף אחד מאיתנו אינו בעלים/חובב/מעריץ/מפנטז על מכוניות המבחן, לגבינו אלו מכוניות המגיעות להתמודד כשוות ללא העדפות סקטוריאליות, אישיות, או מטעני בעלות. זו נקודה שבלהט דיוני הפורום נוטים להתעלם ממנה.

הלאה,

מחיר ה-118 הנקוב בכתבה הוא המחיר שנכתב בהצעת המחיר אותה קיבלנו מהיבואן עם איסוף המכוניות ביום המבחן, אליה אנחנו מתייחסים, לא למבצעים ולא לעדכונים. אלא אם כן דבר זה מצויין במפורש.

התייחסות 'רצינית' בנוגע לגילן של סדרה 1 ואודי A3 יש פעמיים-שלוש ואף יותר בגוף המבחן. בהצגה הראשונית, בסקירת העיצוב, תאי הנוסעים, החומרים וכן הלאה. אולי לך זה לא מספיק, אבל אני נוטה לתת יותר קרדיט לקוראים שלי. יחד עם זאת, אני לוקח הערה זו לתשומת ליבי, לא כי מה שעשינו לא בסדר, אלא כי יכולנו לעשות זאת טוב יותר, זו מטרתנו ועל כך אני מודה לך.

---------

נכתב בפירוש כי ל-118 תא הנוסעים הפחות מזמין, מאובזר ובעל החומרים הפחות מרשימים שאולי ב-2004 היו אמת מידה אבל היום לא מצליחים לייצר את רמת ההשתאות הראויה למתחרה בקטגוריה זו.

כמו כן ישנה רשימה לא קצרה של ביקרות על כמעט כל סעיף וסעיף בתחום תא הנוסעים.

לגבי הלקסוס: "האבזור כאן יוצא מן הכלל בכמות, החל מהנעה ללא מפתח וכלה במצלמת רוורס עם מסך המשולב במראה האחורית" נכון שאין פירוט יסודי, אבל תבין, בשיקולי הכתיבה תמיד צריך לדעת איזה משקל לתת לכל דבר, כאן יכולתי להסתפק באמירה הכללית מכיוון שפירוט יתר היה מכביד על הטקסט.

מעבר לכך, אלמלא דלותו של תא הנוסעים בבימרית הייתה הלקסוס במקום השלישי בשל הנדסת האנוש ועודף אווירת ה'טויוטה' שבה.

-----------

בנוגע לדלתא,

מאובזרת? נכתב, חזקה? נכתב, תמורה טובה למחיר? כתבנו גם כן. אבל, ציינו גם שהיא אינה איכותית כמצופה. רמת הפלסטיקה בה רחוקה מהרמה המקובלת, וזה שהבימרית חלשה בקטע הזה לא הפך את הלנצ'יה לטובה ממש לא.

במידה ועם נושא רמת הפלסטיקה ואיכותה אתה לא מסכים אזי תרשה לי להגיד לך שאחת מן השתיים, או שהבנתך בפלסטיקה או הבנתך ברמה ואיכות לוקה.

כל טוב,

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...