Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום, מזה שלושה ימים שהרכב עמד ללא נוע, גיליתי דפיקה מושקעת בכנף הקדמית.

הרכב הפוגע גירד את הצבע שלי והשאיר מזכרת מהצבע שלו (לבן) ולכן משימת חיפוש הפוגע הייתה קלה יותר.

לפני מספר דקות מצאתי רכב "מועד לפורענות" (תמונות מצורפות) שאת נהגיו הדפוקים והברבריים אני כבר מכיר.

בחיפוש זריז נמצאה בו דפיקה טרייה, עם האבקה של הצבע שלו ושאריות צבע אדום, כנראה שלי.

גובה המכה תואם את גובה המכה שלי, ויש לי תחושה של 100% שזה הרכב הפוגע. עם זאת לצערי אין לי הוכחות שהרכב חנה לידי בימים האחרונים.

מה אני יכול לעשות מכאן והלאה? איך אוכל לחלץ מהם הודאה? אני לא מתכוון לוותר והם ישלמו כל שקל שיעלה התיקון הזה.

תודה,

איתמר.

GNT 057.jpg

GNT 058.jpg

GNT 060.jpg

GNT 061.jpg

hitrun.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תגיד שאחד השכנים ראה אותם פוגעים לך ברכב ודיווח לך ותראה להם כמובן את ההוכחות המצולמות של ההתאמה בפגיעה בשתי המכוניות...תראה מה תהיה התגובה.

שיטת מצליח פשוטה ביותר, אין לך מה להפסיד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הדרך היחידה היא להעמיד פנים שאתה יודע הרבה יותר ממה שאתה באמת יודע.

לא יזיק לרמוז שיש לך עד ראיה שמוכן במידת הצורך להעיד שהם הפוגעים, תן להם לעשות טעות וכמובן שתדאג להקליט אותם.

כמובן שכדאי לתת להם מוצא מכובד כמו "אני בטוח שלא שמתם לב כי אם הייתם רואים בטוח שהייתם לוקחים אחריות".

דבר אחרון - אני מקווה שיש לך תמונות מלאות שבהם רואים את המטר לכל ארכו, זו תהיה טעות של טירון לתת להם מוצא כשיטענו שהמטר לא מגיע אל הרצפה וכיוונת אותו כדי שיתן קריאה אחידה... :shock:

פורסם

קרה לי בול אותו דבר ובאותו מקום המכה. גם אני העמדתי את הרכב לשלושה ימים , מסקנה אסור להעמיד את הרכב ליותר מלילה אחד:)

פורסם
מי שלא רוצה שידפקו לו את האוטו לא חונה בדיוק על הפס :roll:

וזו בדיוק סיבת הדפיקה.

דווקא בעת הדפיקה חניתי סימטרית בין שני הקווים, אבל מדובר בחנייה ברוחב סטנדרטי של פעם (פעם = שנת 75). אין כמעט מצב שכל הרכבים חונים "בין הקווים", רכבים תמיד גולשים לקו במקרה הטוב (כמו בתמונה) או עם שני גלגלים לחנייה שלידם.

גם אם שמת לב החנייה של הרכב הפוגע בעייתית וקשה מאוד להיכנס אליה, היא גם צרה וגם יש שיחים שגולשים לשטח שלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניראת כאילו זה הוא אבל ממש קשה לי לדמיין איך הפגיעה קרתה. משהו פה לא מסתדר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מאוד פשוט, האוטו נכנס ברוורס כאשר הגלגלים שלו מופנים שמאלה באיור. האוטו התחיל להתיישר ונישק את הכנף שלי (וסליחה על עיוות הקנ"מ המשווע).

בינתיים יש התפתחויות.

איתרתי את בעלת הרכב ושטחתי בפניה את טענותיי.

היא הודתה שאכן אתמול או שלשום היא פגעה ברכב, אבל זה לא היה הרכב שלי :shock:

היא אפילו זוכרת איפה חניתי (:shock:?!) ובוודאות זה לא היה האוטו שלי. לאחר שהיא פגעה היא יצאה החוצה, ראתה שאין נזק ונסעה.

לא שיש לי תואר בקריאת שפת גוף, אבל ברור לי שהיא משקרת. כל התגובות שלה היו מוגזמות (בעיקר דיבורים עם הידיים) ועצם זה שהיא זכרה איפה הרכב שלי חנה מתוך חנייה של 42 מכוניות נשמע לי קצת תמוהה.

התשובה שלה לגבי הצבע האדום בפגוש שלה והעובדה שמדובר באותו הגובה של הפגיעה ברכב שלי הייתה שכל הרכב שלה דפיקות וכשהיא פוגעת היא תמיד משאירה פתק (אה הא, ברור).

NEXT?

hitrun2.JPG

פורסם

צ'מע,בהתחלה היו לך שותפות שלא שמו עליך פס,ואתה עשית את כל העבודה המלוכלכת בבית שהשכרת.

עכשיו,בחורה דפקה לך את הרכב ולא מודה.

יש מצב שהיית איזה עבריין נמלט או משהו בסגנון בגלגול הקודם? :lol:

או שפשוט קארמה רעה ? :-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ואתה חושב שהשותפות הנוכחיות יותר טובות? חוץ מזה אני סתם מנסה להיות פרנקוס לעיתים.

וברצינות, אין לי באמת קלף נגדה. אין לי עד ראייה וגם היא מודה שהיא דפקה אוטו, אבל לא את שלי. מה נשאר לי לעשות? לשלוח אליה איזה גנאדי וסלווה?

פורסם

היא יכולה להצביע על הרכב שאותו היא דפקה ? ולהצביע בדיוק איפה היא דפקה אותו !

אם כן , וזה מסתדר לך בראש אז לפחות עזרת למישהו לסדר את הרכב ( ועל הדרך היא לפחות למדה את הלקחת).

ואם היא לא מסוגל \ רוצה ,גש למשטרע , תאמר שיש לך חשד ותתחיל לגלגל .

בהצלחה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
. מה נשאר לי לעשות? לשלוח אליה איזה גנאדי וסלווה?

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים אבל שני המוסכניקים שלי נקראים כך :)

מקווה שאיכשהוא יצא מזה נס ותקבל ממנה את מלוא הסכום על התיקון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היא יכולה להצביע על הרכב שאותו היא דפקה ? ולהצביע בדיוק איפה היא דפקה אותו !

היא לא זוכרת איזה רכב הוא היה כי היא לא זוכרת רכבים, היא רק יודעת שהוא היה בצבע בהיר והיא יצאה, בדקה וראתה שהיא לא השאירה שום סימן.

פורסם
היא לא זוכרת איזה רכב הוא היה כי היא לא זוכרת רכבים, היא רק יודעת שהוא היה בצבע בהיר והיא יצאה, בדקה וראתה שהיא לא השאירה שום סימן.

כמעט שחשבתי שזאת אשתי עד שנזכרתי שהיא משאירה פרטים גם אם היא לא השאירה סימן...:evil:

פורסם
איתרתי את בעלת הרכב ושטחתי בפניה את טענותיי.

היא הודתה שאכן אתמול או שלשום היא פגעה ברכב, אבל זה לא היה הרכב שלי :shock:

היא אפילו זוכרת איפה חניתי (:shock:?!) ובוודאות זה לא היה האוטו שלי. לאחר שהיא פגעה היא יצאה החוצה, ראתה שאין נזק ונסעה.

איתמר, הקלטת את זה?

• תוכן חדש...