Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים ההורים עשו לי הפתעה לסיום המלווה וקנו לי רנו קליאו 96 :)

עכשיו שמתי לב שהמערכת של הקליאו ממש ממש גרועה ויש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע מוזיקה ככה אני חייב שזה יהיה איכותי :-D

יש לרנו 4 רמקולים, 2 אחוריים אחרי המושבים האחוריים שהם ניראה לי 8' ויש 2 רמקולים קדמיים שתקועים בצד ימין ושמאל

של הדשבורד, כל אחד מתחת למזגן

חשבתי בנתיים וגם בגלל שאין לי הרבה כסף לקנות 2 רמקולים שיהיו אחוריים ואת הקידמיים לנתק (לבנתיים) כי הם ממש גרועים

ובעתיד לשים שמה רמקולים אחרים איכותיים יותר

עכשיו אם אני מחבר 2 רמקולים אחוריים אני פשוט מנתק את ה+ - של הרמקולים הקיימים ושם את החדשים? או שזה יותר מורכב?

ואיך אני יודע כמה אינץ הרמקולים? ובמידה והם נגיד 9' אז אני יוכל לחבר רמקולים 8' או 12' ?? או שזה בעיה

והכי חשוב, יש לכם המלצה על רמקולים אחוריים טובים?(שיהיה להם גם באס) אני לא מחפש משו מטורף ב1000 שקל

משו נחמד, חשבתי אפילו לפרק איזה מערכת ישנה ולחבר את הרמקולים שלה לאוטו.. לא יהיה בעיה עם זה?

תודה! ומקווה שהבנתם מה אני רוצה לעשות :)

פורסם
ב-1K שקל,תקנה כבר קומפוננט ''4 של פוקל או מורל(תלוי מה אתה אוהב).

לא אמרתי שהתקציב שלי זה 1000 שקל.. 300-400 משו כזה

אני יותר בכיוון של לפרק מערכת ולשים באוטו לבנתיים

ובלי מגבר (לבנתיים) XDD

פורסם
אופס:oops:

בערך ב-500 שקלים אתה יכול לקנות קומפוננט של מורל.

מממגניב :)

אני צריך לדעת כמה אינץ הרמקולים שאני יקנה? או שכל דבר יתאים?

וכדי לחבר את זה פשוט מנתקים את ה+ - ומחברים וזהו?

ומה לגבי רמקולים שאני יפרק מאיזה מערכת למחשב? זה יעבוד טוב באוטו?

אני פשוט רוצה לדעת מה האפשרויות שלי..

תודה :)

פורסם

תראה לפי דעתי כדאי שתשים מקדימה את הרמקולים החדשים כי אתה יושב מקדימה ולא מאחורה

אם תשים מאחורה אתה תצטרך להגביר את הוויאליום הרבה בשביל שתשמע משהו

פורסם

איזה קומפוננט 4' בתקציב שלי יהיה טוב?

ואני חייב 4'? זה מה שיש בקליאו?

תענו לי על השאלות האחרות (לפרק מערכת ולחבר לאוטו)

ולמה אי אפשר לערוך את ההודעה?? :shock:

• תוכן חדש...