Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לקחתי את האודי A6 שפתחתי עלייה דיון והבדיקה הייתה זוועה זוועה זה עוד מחמאה

אחרי שיחה עם מכונאי שהוא מכר שלי הבנתי שהמחיר של האוטו קטן ליד הטיפולים השוטפים ואחרי התיעצות עם כמה אנשים

אמרו לי רוצה להנות ולא לבלות במוסך?לך על הHGT עכשיו השאלה שלי אליכם איךך האוטו מבחינת אמינות צריכת דלק ותחזוקה(ביטוח)

ומה אתם אומרים על הנסיעה של הרכב

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אתה נשמע לי קצת מבולבל,מה בדיוק אתה רוצה מרכב?

נוחות?,פאר?ביצועים?פוזה?אמינות?פרקטיות?

כעיקרון הHGT הוא רכב ספורטיווי לא רע כרכב ראשון,אני אישית מאוד לא אהבתי את תנוחת הישבה הגבוהה ואת נוחות נסיעה המזעזעת!

יחידת המנוע חביבה ביותר במיוחד על המשקל הנמוך של הרכב,ההגה לא מתקשר במיוחד.

סך הכל חבילה לא רעה של עיצוב צעיר,מנוע חזק,מחיר נמוך לקנייה ואחזקה נמוכה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתה באמת צריך לגבש החלטה: שתי המכוניות (שציינת) כפי שכבר אמר קודמי - הן שונות מאוד האחת מהשנייה.

ציין בבקשה מהו התקציב והדרישות (סיגמנט ו"אופי", עלויות אחזקה, אופי הנסיעה, נוחות בטיחות) ויהיה ניתן להמליץ לך על משהו שיוכל להתאים.

alfa 156 2.5.

פורסם

האוטו הקודם היה בגלל שהייתי נעול על אוטומט עכשיו פתחתי קצת את הראש והתחלתי להסתכל על ידני

ראיתי אותה בטיול ונדלקתי בטירוף בדקתי על הרכב וראיתי שהוא לא יקר לאחזקה אמין יחסית מהיר ויפה בעניי

עכשיו לפי מה שראיתי בשיחות חברי הפורום פה יודעים מה כל HGT בארץ כמעט עברה ואם שווה לקנות אז שמתי עין על אחת ואשמח לחוות דעת

יד 5 לא אכפת לי היד

הבחור טוען שהחליף גיר קלאץ' ומנוע עכשיו השאלה עם שווה להסתכן בדבר כזה או לברוח

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

פורסם

תנסה לבדוק אם מכירים אותה במועדון פיאט:

http://www.fiatclub.co.il/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר הפורום ליאור קלה מוכר את הרכב שלו שמתוחזק היטב.

קישור למודעה שווה הצצה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=365446

האוטו עם ב147 אלף קילומטר יד חמישית והוא דורש 9 מעל המחירון אלוהים יודע למה , מובן שהוא שם תוספות אבל על תוספות משלמים אם האוטו יד 2 עם קילומרז' נמוך זה או לפה או לפה שיתפשר

פורסם
האוטו עם ב147 אלף קילומטר יד חמישית והוא דורש 9 מעל המחירון אלוהים יודע למה , מובן שהוא שם תוספות אבל על תוספות משלמים אם האוטו יד 2 עם קילומרז' נמוך זה או לפה או לפה שיתפשר

המחירון של HGT 2001 עומד כיום על 23 אלף אני חושב שהוא מבקש קצת יותר מ9..

פורסם

הבחור דורש מעל המחירון ובצדק!

על האוטו של ליאור לא נחסך שקל אחד עגול

הבנאדם שם שלט על האוטו וממשיך להשקיע(לעומת הרבה אנשים שמתחילים להזניח/לחסוך ולמכור חלקים מהרכב בנפרד)

יש על האוטו המון תוספות שעולות הרבה כסף

רק הקיט הנמכה שיש לו עם הבולמים והקפיצים המתכוונים שווה 5 אלף ₪ והוא התקין אותו אולי לפני 3 חודשים

ג'אנטים מלפני חודשיים וצמיגים חדשים לפחות 4 אלף

ויש לו עוד מלא תוספות שלא רשמתי שמה לעשות עולות הרבה כסף

הבחור כל 5 אלף קילומטר מחליף שמן ושאני מדבר על להחליף שמן זה לשים 10W60 סלינה שזה בכלל לא זול

וריאטור חדש יושב לו שמה(סיפור של מינימום 2000 ₪)

מערכת איכותית יש לו שמה

אני בטוח שיש המון דברים שאני לא זוכר

קיצר האוטו הזה בין המפונקים שיש והמחיר בהתאם ותאמין לי זה כלום לאומת מה שהוא השקיע

זה תשובה מספיק טובה לשאלה על מה הוא דורש מעל המחירון

פורסם

אני מכיר במקרה את הבעלים הקודמים וגם את הנוכחים של הפונטו הירוקה שנמכת מעל המחירון.

קודם כל HGT שמורה ללא שום תוספת מיוחדת נמכרת מעל המחירון. במקרה הזה זו הפונטו שמתוחזקת בצורה פדנטית לחלוטין, לפעמים אפילו בצורה מוגזמת.

הבחור שמחזיק בה עכשיו מבצע טיפול כל 5K ק"מ בשמן יקר להחריד, ביצע טיימינג ומשאבת מים, קלאץ' וואריטור שזה עקב אכילס בפונטו.

יש ברכב ג'אנטים יקרים עם צמיגים חדשים לגמרי, TOYO R1R, הם לבדם עולים 2000 שח.

סט קויילאוברים עם כיוון פרונט מיוחד, הם יחד עם ההתקנה מגיעים כמעט ל-6000 שח.

מערכת יקרה מאוד.

אנג'יל אייז.

ועוד תוספות כאלה ואחרות, והכול חדש בשנה האחרונה כשהרכב אצלו, ככה שיש על מה לשלם פה מעל המחירון, ולא מעט.

פורסם

באמת יקר. ורואים שהבנאדם השקיע המון ברכב, שלא יובן לא נכון. על כל ההשקעות שנעשו באוטו, ניתן להבין למה המחיר גבוהה בכ-11 אלף מעל מהמחירון. :-)

• תוכן חדש...