Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני כמעט רוכש סקודה פאביה דגם ספורט חדשה מהסוכנות.

מבאס אותי לגמרי שהיא לא מגיעה עם ריפודי שמנת אלא רק ריפודי ספורט שחורים.

אני ממש רוצה לשנות את הלוק של הרכב מבפנים לצבע שמנת - ולא איכפת לי לעשות את זה בתוספת תשלום אבל בסוכנות אומרים שאין אופציה.

האם למישהו יש רעיון יצירתי ובר ביצוע איך להפוך את פנים הרכב לריפודי שמנת?

הייתי רוצה גם את הדלתות והדשבורדש להפוך לשמנת, אבל אני יכול להסתפק רק ב 5 המושבים...

איך עושים?

איפה עושים?

ואם ידוע מחירים גם טוב.

המוןן תודה!!!

פורסם

תחליף סוכנות...

פשוט בקש לפתוח הזמנה מיוחדת עם מה שאתה רוצה. קח בחשבון, שאם יש הנחות כלשהן יתכן ולא תקבל אותן, ותצטרך להמתין X זמן עד להגעת רכבך לארץ.

אופציה שניה היא לקחת את הרכב וללכת לרפד שישנה את הצבע. גם כאן, הפיתרון יעבור דרך הכיס שלך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה לעזאזל לא מובן ב"לא קיימת האופציה"?

לא עבדו עליך, לא שיקרו לך, לא רימו אותך ולא ניסו להשתיק אותך - אין אופציה כזו ב"ספורט", וטוב שכך.

ריפודים בהירים אומנם נותנים לוק מכובד יותר, אבל לך תנסה לשמור עליהם לאורך זמן. זה על גבול הבלתי אפשרי, בעיקר עם יש ילדים קטנים או נוסעים שלא אכפת להם מדבר מלבד עצמם.

ניתן להזמין חלקי פלסטיקה מגרסאות אחרת בהן יש אפשרות לגוון בהיר (Ambiente או Elegance). את הריפודים והדיפונים ניתן לרפד מחדש / על הריפוד הנוכחי, אבל זה יעלה לא מעט כסף ולעולם לא יהיה בהקפדה של המקור.

אם אתה רוצה פנים בהיר ומוכן להתפשר - תזמין Elegance, בה קיימת האופציה לפנים שחור / שחור או פנים שחור / בז, ואין שום בעיה להזמין כזאת, ללא שום המתנה או עלות נוספת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...