Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהיכן הרעש נישמע? מפנים הרכב? מחוץ? אויר במערכת הקירור? הוחלף נוזל קירור לאחרונה?

נשמע מקדימה-מהמנוע

לא החלפתי לאחרונה נוזל קירור,יכול להיות שיש חדירה של אוויר למערכת הקירור?

פורסם

קשה מאוד לדעת ככה כל עוד לא שומעים במדוייק את הרעש המדובר. אם זה מקדמת הרכב זה יכול להיות כל דבר. תנסה לעקוב עם האוזן במדוייק מהיכן רעש זה מגיע ומקסימום צלם את החלק המדובר ומשם ניתקדם.

:)
פורסם
קשה מאוד לדעת ככה כל עוד לא שומעים במדוייק את הרעש המדובר. אם זה מקדמת הרכב זה יכול להיות כל דבר. תנסה לעקוב עם האוזן במדוייק מהיכן רעש זה מגיע ומקסימום צלם את החלק המדובר ומשם ניתקדם.

עדכון:

גליתי שחסר די הרבה מים ברדיאטור (משהו כמו 200 סמ"ק) הלכתי (שוב ובפעם השניה אחרי שהייתי שם לפני חודש-חודשיים) למוסך שמתמחה ברדיאטורים (ושוב) הוא ניסה למצוא נזילה דרך החדרת לחץ למערכת (ושוב) לא מצא. איזה יאוש..

בדרך חזור חשבתי שאולי זה בכלל מהפקק?(בדקו את מערכת הקירור ולא מצאו כלום אז מה נשאר?) איך אפשר לבדוק כזה דבר?

מה עושים?

פורסם
עדכון:

גליתי שחסר די הרבה מים ברדיאטור (משהו כמו 200 סמ"ק) הלכתי (שוב ובפעם השניה אחרי שהייתי שם לפני חודש-חודשיים) למוסך שמתמחה ברדיאטורים (ושוב) הוא ניסה למצוא נזילה דרך החדרת לחץ למערכת (ושוב) לא מצא. איזה יאוש..

בדרך חזור חשבתי שאולי זה בכלל מהפקק?(בדקו את מערכת הקירור ולא מצאו כלום אז מה נשאר?) איך אפשר לבדוק כזה דבר?

מה עושים?

UP.......

פורסם
ומה מבעל המקצוע אליו ניגשת אמר על הרעש?

הרעש קורה רק בהנעה ראשונית בבוקר, כשהגעתי למוסך הרעש נעלם.

מה שיותר מפחיד אותי זה ההעלמות מים כשלא מצליחים למצוא את המקור. שוב שאלתי את המוסכניק אם המים נכנסים למנוע והוא שלף את המד שמן מהמנוע ופסק שאין זליגת מים למנוע.

1. יש לכם המלצה איך ממשיכים מפה? כי זו הפעם השניה שאני מגיעה לבדוק את סיבת נזילת המים ואין ממצאים ע"פ לחץ אוויר שמוחדר למכיל העודפים

2. האם ע"י בדיקת מדיד השמן אפשר לקבוע שאין זליגת מים למנוע?

פורסם
הרעש קורה רק בהנעה ראשונית בבוקר, כשהגעתי למוסך הרעש נעלם.

מה שיותר מפחיד אותי זה ההעלמות מים כשלא מצליחים למצוא את המקור. שוב שאלתי את המוסכניק אם המים נכנסים למנוע והוא שלף את המד שמן מהמנוע ופסק שאין זליגת מים למנוע.

1. יש לכם המלצה איך ממשיכים מפה? כי זו הפעם השניה שאני מגיעה לבדוק את סיבת נזילת המים ואין ממצאים ע"פ לחץ אוויר שמוחדר למכיל העודפים

2. האם ע"י בדיקת מדיד השמן אפשר לקבוע שאין זליגת מים למנוע?

בתור התחלה החליפי פקק רדיאטור/מיכל עיבוי.

בעניין בדיקת המדיד, ברגע שניפרץ אטם ראש יש למיי הקירור נטייה להיתערבב עם שמן המנוע והרבה פעמים ניתן לראות זאת על מדיד השמן ע"י מיפלס שמן גבוה או בועות מיים בשמן על המדיד אבל צריך לבדוק זאת הייטב ולא להיות פזיז!

:)
פורסם

בתור התחלה לא מחליפים חלקים סתם! פקק רדיאטור או מיכל עיבוי ניתן לבדוק ורק אז להחליט אם להחליף.

שנית, צריך שבעל מקצוע ישמע את הרעש ויקבע מה גורם לכך ומה דורש תיקון אם בכלל.

פורסם

לא יודע אם זה אותה הבעיה אבל אצלי בשברולט אימפלה יש רעש שרק מי שמכיר את הרכב טוב ישמע אותו כשמניעים והמנוע קר. אחרי כמה דקות זה נעלם.

לחברה יש מסמך על זה שאומר שזה מהרדיאטור הפנימי וזה תקין. לא זוכר למה אבל יש סיבה למה יש את הרעש הזה והוא נעלם אחרי 30 מעלות של המים אני חושב.

• תוכן חדש...