Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי ריו 03 1500 אוטומט מזה כשבועיים,אתמול במסגרת טיפול 10Kמורחב באופן עצמאי [כישור קו לאחר קניה]פתחתי את המגן טיימינג וראיתי שהטיימינג גמור[140K מקורי]היום מיד הלכתי לעשות טיימינג אצל מוסכניק וותיק שבאמת עבד נקי מכל הלב באופן מקצועי להפליא,הוחלפו מותחנים,משאבת מים,טיימינג מקורי,רצועות אביזרים מקוריות,נוזל קירור פרסטון+עבודה ומע"מ,שילמתי מחיר של 1100 שח לכל זה,מניסיונכם האם המחיר שקיבלתי הוגן בשוק?

נ.ב:לדוגמא לאיביזה 20VT שהייתה ברשותי בעבר ,טיימינג סגרתי ב1500 שקלים,מותחנים,משאבה,נוזל קירור,רצועת טיימינג,ללא רצועות אביזרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה נחיר טוב, הוגן ואפילו זול. חפש פה שירשורים על טיימינג ומשאבת מים לרנו ותבין על מה אני מדבר...

יש מצב שתרשם איזה מוסך טיפל ברכב ומיהו המכנאי האמין הזה, כדי שמשתמשי הפורום שרוצים יוכלו לפנות אליו?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה אכן היה קיט טיימינג יעודי לקיה ריו 2003. העבודה באמת ברמה גבוהה.

המוסך הוא מוסך עזור".

עזור ראיבי והבן שלו עידו,יושב בגשר העץ 14 איזור תעשיה עמק חפר.

פורסם

מחיר בהחלט יפה. שמתי לב שבעמק חפר העסקים בתחום הרכב הם ישרים להפליא (ראה דוגמת ליאור מיונדאיי שופ שאומנם עזב משם לת"א אבל בטח במקומו ניכנס שם גם מישהו ישר לב).

:)
פורסם

לאחר הטיפול 10K שאני ביצעתי ,שכלל החלפת שמן מנוע,גיר,נוזל בלמים,פילטר אוויר,דלק,פלאגים,נוזל הגה כוח,נוזל קירור,גולד לייבל,הרכב נוסע ומתנהג כמו חדש.לאחר הטיימינג יש לי שקט נפשי ארוך טווח,הטיימינג בוצע באופן מקצועי למישעי,כל הברגים במקום,בוצע ניקיון מנוע לאחר העבודה,לסיכום עבודה אחת הנקיות שיצא לי לחוות ברכב שהיה ברשותי במוסך.

דבר אחרון שנישאר ברכב כחלק מהיישור קו לאחר הקניה הוא להחליף גרמושקה של הציריה בצד שמאל וזהו האוטו פיקס .

בשורה התחתונה אני מאד מרוצה מהמחיר,השירות,המקצועיות שכיום קשה מאד למצוא את כל הפרמטרים הללו במוסכים בארצינו התחמנית.

מומלץ בחום !

פורסם
לאחר הטיפול 10K שאני ביצעתי ,שכלל החלפת שמן מנוע,גיר,נוזל בלמים,פילטר אוויר,דלק,פלאגים,נוזל הגה כוח,נוזל קירור,גולד לייבל,הרכב נוסע ומתנהג כמו חדש.לאחר הטיימינג יש לי שקט נפשי ארוך טווח,הטיימינג בוצע באופן מקצועי למישעי,כל הברגים במקום,בוצע ניקיון מנוע לאחר העבודה,לסיכום עבודה אחת הנקיות שיצא לי לחוות ברכב שהיה ברשותי במוסך.

דבר אחרון שנישאר ברכב כחלק מהיישור קו לאחר הקניה הוא להחליף גרמושקה של הציריה בצד שמאל וזהו האוטו פיקס .

בשורה התחתונה אני מאד מרוצה מהמחיר,השירות,המקצועיות שכיום קשה מאד למצוא את כל הפרמטרים הללו במוסכים בארצינו התחמנית.

מומלץ בחום !

חשוב מאוד שאת הגרמושקה תחליף במיידית כי אם תמשוך זאת אתה תצטרך להחליף את הפעמון כולו שיתחיל להרעיש וחבל על הכסף.

:)
פורסם

אכן,העניין יטופל במיידי מחר או מחרתיים עד כניסת החג. .

• תוכן חדש...