Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב IMAGE DYNAMICS 600.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה USP?

הימים האחורנים היו ימים חמים, וכמו בכל תחילת-אביב צצות השאלות לגבי פרוטקשן במגבר.

אין מה לעשות יותר מדי. מגברים לרכב בנויים בצפיפות ובעלי קירור מוגבל. תוסיף לעניין את העבודה שמדובר בבגאז' חנוק בחום ישראלי ותקבל מתכון מנצח לפרוטקשן. התקנת מאווררים או קיפול המושבים האחוריים ומתן אפשרות לאיוורור טוב יותר לתא המטען ישפר את המצב וברוב הפעמים יפסיק את הפרוטקשן. כמובן שאם יש לך אפשרות להעלות את ההתנגדות של שני הסאבים זה יעשה רק טוב, הן למגבר והן לאיכות הקול. בניגוד למקובל לחשוב, דווקא בעוצמה לא תרגיש ירידה משמעותית אם בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

usb אני מתכוון . זה יעזור אם אני אפעיל אותם על 8 אום? כי המגבר על 4 אום נותן 200 RMS.זה ישמע טוב בכלל או שזה לא יעשה יותר פרוטיקשן?

פורסם

ככל שההתנגדות עולה המגבר עובד טוב יותר, וכאשר אנחנו מדברים על עלייה מ 2 ל 8 אוהם זה יהיה מוחשי ביותר.

ההבדל בין 100WATT ל 200WATT (שזה ההבדל בהספק בין 4 ל 8 אוהם) משול ל 3DB. לא הייתי מתרגש מזה.

נסה ותראה מה ההבדלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להפך, למגבר הרבה יותר טוב ובריא לעבוד עם התנגדויות גדולות יותר.

איתמר.

פורסם

טוב.אני מצאתי פיתרון היה לי מצבר PANASONIC 45 אמפ"ר והיה לו קיצר .אחרי זמן ממושך שהמערכת עובדת לא היה מזרים חשמל מספיק למגבר אז הקבל היה מזרים לשתי מגברים בגלל זה היה נכבה. בבוקר ראיתי את המצבר עם המים למעלה ובגלל זה חבר טוב שעובד בליאור מולטימדיה בחיפה אמר שזה מהמצבר והו מילה שלו זו מילה .הלכתי וקניתי שנפ 80 אמפר ומקווה עכשיו יהיה בסדר.ובכל מקרה תודה רבה על העזרה אחלה פורום. ושבת שלום וחג שמח

• תוכן חדש...