Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנועים בטויוטה הזאת הם אותם מנועים משנת 2001 עד 2009, עלות החלפת מנוע כזה מגיעה ל 11 אלף ש"ח עקב הביקוש הרב למנועים מהסוג הזה, לחץ עוקה גבוה מעיד על בלאי גבוה במנוע.

אני הייתי נמנע לגמרי מרכישת טויוטה מהשנים הללו (אני יודע שאני הולך להיות מותקף, אבל אחרי שראיתי איך חבר לעבודה אכל אותה עם רכב שמור מאוד אני חייב להזהיר)

נ.ב הפחד הלא מוסבר האירופאיות גורם למכוניות כדוגמת הטויוטה להיסחר במחירים לא הגיוניים גם כשמדובר במכוניות דפוקות לגמרי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור לי מאיפה קיבלת את הרעיון שהפוקוס דורשת הרבה תיקונים ושהמאזדה 3 יקרה לאחזקה, קישקוש בלבוש.

רמת האמינות של הפוקוס ושל ה-3 טובה מאוד ועלות האחזקה שלהן סבירה לגמרי, רמת החרדה שלך מהאחזקה שלהן

מגוחכת ביחס למציאות ובהתחשב בזה שזה שניים מהדגמים הכי נפוצים בארץ בעשור האחרון.

הקיה סיד שהוזכרה כאן היא אכן אופציה טובה כמשפחתית והמרווח הפנימי שלה אמור לספק אותך.

פורסם

שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות גבוה: תיקון תאונה מאחור, פגיעה/תיקון/כיפוף חזק בקורה אורכית אחורית מעבר לנקודת ריתוך המתלה,

וואללה. אתמול פשוט לא שמעתי את המילים האלו...

עזוב, באמת לא שוה את המחיר.

פורסם

תודה ענקית!

יש המלצה איזה מהמשפחתיות המוזכרות, עדיפה למשפחה +2 זאטוטים, עם חרדות מתיקונים?

פורסם

נתתי לך המלצה מעולה - קיה סיד.

ולא, מהשכרה לא בהכרח אומר שהרכב שחוק בצורה קיצונית.

הרכבים האלה עוברים בדיקה בכל פעם שחוזרים מהשכרה וכל הנזק מגולגל על השוכר - רוב הרכבים עצמם שמורים.

אתה מקבל הנחה מאסיבית של 20% בערך ממחיר המחירון עקב הק"מ הגבוה, שמן הסתם יביא אותך להוצאות מהר יותר מאם היית קונה רכב פרטי עם 30 אלף ק"מ - אבל מצד שני - במחיר של הקורולה הישנה, אתה קונה קיה חדשה כמעט, עם 50 אלף ק"מ פחות על השעון.

היתרון הגדול בקנייה מחברה הוא יישור קו שאתה מקבל על חשבונם - כל מה שיוצא בבדיקה מתוקן ומטופל, הרכב יוצא אחרי תיקוני צבע כך שנראה כמו חדש - ולך יש רכב שאפשר לנסוע עליו בכיף 5 שנים בלי בעיות רציניות.

אגב - יהיה לך קל מאוד למכור רכב כזה כי מחירו יהיה זול מאוד - בניגוד לקורולה שגם בגיל 8 היא עולה 50 אלף ש"ח, הקיה הזו לא תעלה יותר מ-20 אלף ש"ח בעוד 5 שנים - מה שמבטיח מכירה מהירה.

פורסם

אגב - יהיה לך קל מאוד למכור רכב כזה כי מחירו יהיה זול מאוד - בניגוד לקורולה שגם בגיל 8 היא עולה 50 אלף ש"ח, הקיה הזו לא תעלה יותר מ-20 אלף ש"ח בעוד 5 שנים - מה שמבטיח מכירה מהירה.

אני בטוח שעם המשפט האחרון שכנעת אותו לרכוש את הקיה:roll::cry:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עם כל הכבוד לטויוטה - ויש לי כל כך הרבה כבוד לטויוטה (10 שנים של טויוטות במשפחה)

הרכב הזה ג-מ-ו-ר!

יש לך שם תיקוני גיר, תיקוני עוקת שמן ובמנועים האלה בשנים 03 ו 04 ישנה בעיה מאוד ידועה ומאוד לא נעימה - בוצת מנוע.

יש לך שם תיקוני מרכב - בולמים, תושבות מנוע, גחון, מרכב

ועוד - הרשימה הזו לא נגמרת שם.

אם הוא לא מוכר לך את הרכב הזה ב30 אלף חבל שתיקח אותו בכלל כי ב10K אתה לא תגמור כאן.

פחחות וצבע הכי זול אם אתה עושה קומפלט - פחות מ2500 אתה לא יוצא

תושבות מנוע? תכין עוד איזה 3 אלף בצד

גיר? - עזוב...

יש לך שם צמיגים לא זהים, כוון פרונט - תכין אלפיה וחצי לפחות...

בקיצור - בור ללא תחתית ועוד על רכב ישן.

----- ההמלצה על הסיד היא נהדרת

אני פשוט הייתי אומר לך לחפש טויוטה אחרת אם אתה כל כך רוצה טויוטה אבל בתקציב של 50K באמת אפשר למצוא היום דילים יוצאים מן הכלל ובשנתון טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה ברצינות?

ותודה לכולכם, אני יעשה סבב בסוכניות ליסינג...

פורסם

אני רציני לגמרי.

השוק של טויוטה כיום כמעט מת לגמרי - אין טלפונים, בעיקר בגלל ירידת ערך אסטרונומית של רכבים אחרים.

וכשאני מסתכל על האופציות שיש כיום בסביבות 50-60K לרכישה של רכבים בני 3, במצב טוב עד חדשים לגמרים -

שום טויוטה לא נכנסת בכלל בתשקיף.

אז נכון, הקורולה של חבר שלך שווה 50K וכל הכבוד לה ששמרה על המחירון ככה - אבל מצד שני, הוא תקוע איתה.

וכשאתה תקוע, זה לא נעים. כי יושבים כמה עשרות אלפים טובים בחנייה שמפריעים לך לרכוש רכב נורמלי...

יותר מזה - אתה חושב שיהיה לך קל למכור בעוד 5 שנים קורולה בת 13? ובאיזה מחיר? 20K זה נשמע לך מחיר הוגן לרכב בן 13?

כי במחיר הזה הקונה הפוטנציאלי יכול לקנות קיה סיד בת 8 :twisted:

מקווה שהבנת את העניין - שמירת הערך היא וירטואלית בלבד. עדיף שתהנה היום מרכב חדש ככל האפשר, וביום המכירה תגלגל את ההנחה שקיבלת אל הרוכש של הרכב. נשמע לי הרבה יותר טוב מלקנות היום רכב עתיק במחירון הזוי ולמכור אותו במחיר זנות בעוד כמה שנים.

פורסם

אתה כנראה אכן רציני - אבל אתה סותר את עצמך.

תראה אם הקורולה שווה 50K במחירון כנראה שיש לא מעט אנשים (ואני לא בתוכם) שמוכנים לשלם סכום קרוב ל-50K בעבור רכב שגילו מתקרב ל-9 שנים.

אם אני אפרשם את הרכב הנ"ל למכירה ב-20K אן ב-30K הוא יימכר הרבה יותר מהר מרכב שמחירון במחירון הוא בין 20K ל-30K.

לגופו של עניין: מחיר השוק של קיה סיד 2008 מליסינג הוא בין 60 ל-70 אלף ש"ח (גם אם יש משהו שמוצע ב-50 אלף אני לא הייתי קונה אותו)

אני גם מעריך שהסיד, הפורטה, והסול לא ישחזרו את נפילת הערך האסטרונומית של דגמי קיה הישנים יותר עקב העליה באיכות הייצור ובפופולאריות ההולכת וגדלה של המותג בארץ.

אם 5 דלתות מתאים - לך על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עברתי לסבב בסוכניות ליסינג והציעו לי פיג'ו 307sw שמאוד פיתתה אותי מבחינת הגודל.

יש למישהו ניסיון עם הרכב, איך הוא מבחינת תחזוקה, ביצועים וירידת ערך?

פורסם

לא הייתי מציע לך להתקרב לפגו 307 כי הבנתי שיש לו מערכות ממוחשבות ברכב שנוטות להתקלקל לעיתים תכופות והתיקונים שלהם ובכללי התיקונים בפגו 307 יקרים.

פורסם

אולי אני משוחד כי גם לי יש את הרכב , גם אצלי הופיע הבוצה במנוע ב125 אלף קילומטר שום דבר שפלאשינג לא פתר

כמו כן ריפוד הגג קרס מעט ומנורת הצק אנגיין הופיע

לגבי מנורת הצג אנגיין בדקתי את העניין ומדובר בעלות של 1200 שקל להחלפת ממיר תחליפי

חייב לציין שיחסית לשנתון מדובר ברכב לא רע בכלל , אחלה מזגן צריכת דלק של 1/11 כשרוב הנסיעה בעיר

חוץ ממה שרשמתי למעלה 0 תקלות

ד.א מאז הפלאשינג שעשו הרכב עבר 30 אלף קילומטר ו2 טיפולים מאז , ההמלצה של המוסך בכל טיפול שלישי לפרק קארטר שמן

פורסם

אהבתי...חוץ מבוצה, גג נופל, ממיר דפוק, נורת צ'ק אנג'ין - הכל היה בסדר, 0 תקלות 8)

כל אלה הן מחלות ידועות של הדגם, והוא עוד עולה 50K במחירון.

• תוכן חדש...