Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים לבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ליד הבית כמו גיבעה קטנה ולמעטה יש מקום יש כאילו דבר כזה:

____

......./

......../

........./

בקיצור הבנתם את העיקרון והייתי רוצה ליבנות כמו שני מסילות בגובהה הגיבעה ולהמיד אותם כמו שצריך שהרכב יכול יהיה לעלות על המסילות ואני יוכל להיות מתחת לרכב. (דבר שמכר שלי עשה ואני יכול גם לינסוע אליו פשוט עדיף לעשות את זה לבד) אז ככה ואני יוכל מלמעטה להחליף שמן וכל מה שצריך בימקום לשלם לגנבים (מוסכים) כסף.

יש לי ידע רב בכל העיניין של תיקון עצמי של רכבים (סבא שלי יהיה איתי בכל התהליך והוא כשגר באוקראינה היה עושה את כל זה בעצמו היה לו שם מוסך לאוטו ומתחת לאוטו היה בור ששם הוא היה עושה את כל העיניינים המכניים.

והשאלה שלי היא האם זה אפשרי? כאילו מבחינת חוק? ומה אתם אומרים על הרעיון?

פורסם

נשמע מאוד מסוכן.

לא נכנסים מתחת לרכב שעומר על דברים מאולתרים.

בשביל להחליף שמן מספיר גק ובוקים ובכל מקרה לא כל המוסכים גנבים - הם לוקחים כסף על עבודה שהם עושים, ועל הציוד התקני שיש להם. (נ.ב. אני לא מוסכניק)

פורסם

כן אני מבין שזה דיי מסוכן אבל הבחור שאני מדבר עליו הכין א הדבר עם בטון ומוטות הכל כמו שצריך לא משהוא חאפרי השאלה שלי האם זה חוקי לעשות את זה והלהשתמש בזה על מנת להחליף שמנים וכל מיני דברים.

פורסם

אם השטח לא שייך לך, הדבר אסור וגם יפורק בהקדם (ואולי תוגש נגדך תביעה).

בכל מקרה יציקת בטון לא נשמע משהו חאפרי, אבל עולה הון תועפות וכיוון שלא מדובר בעסק מסחרי שאתה עומד לפתוח, אני בספק אם ההשקעה תחזור אליך.

כאמור בשביל להחליף שמן, ברוב המכוניות לא צריך אפילו בוקים (זוג ב 90 לפני מע"מ, כדאי שיהיה בבית יחד עם ג'ק עגלה הידראולי 120 ש"ח). רק זכור לאסוף את השמן המשומש ולהשליך במכל איסוף (נמצא בכל מוסך, ללא תשלום - רק בתאום!)

פורסם
כן אני מבין שזה דיי מסוכן אבל הבחור שאני מדבר עליו הכין א הדבר עם בטון ומוטות הכל כמו שצריך לא משהוא חאפרי השאלה שלי האם זה חוקי לעשות את זה והלהשתמש בזה על מנת להחליף שמנים וכל מיני דברים.

אם אתה מתכוון להגיע עם מערבל בטון ולבצע יציקה, עדיף לך לחסוך עלויות ולגשת למוסך לצורך ביצוע העבודה.

אם חשבת להקים לך ראמפה חאפרית על ידי שק מלט, תשמע לעצתו של bennyml ותוותר, מסוכן ומיותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...