Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום יש לי גטס שנת 2004 אוטו', הכל סבבה חוץ מצריכת דלק.

נוסע בסביבות ה50-60 ק"מ כל יום.

מחפש המלצה לרכב קטן, חסכוני, אמין ואוטומטי.

מקווה למכור את הגטס בסביבות ה- 22-23K ולהוסיף עוד 10K.

פורסם

דייהטסו סיריון 1.3 אוטומטית. אל תקח את דגם ה-1 ליטר אוטומטי. קח בחשבון, מכונית יקרה ביחס לגטס.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני לא חושב שיש טעם להחליף,כי אתה עדיין רוצה רכב אוטומט,ודבר שני זה לא תתקדם הרבה בשנתון,וכיוון שצריך לעשות ישור קו,ואולי יהיו גם כמה הפתעות,כי אתה לא תקנה רכב חדש יחסית,יצמצמו את החיסכון שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבתי על כמה אפשרויות:

1. סיריון 1.3 שנת 2002 - זה אומר לרדת בשנתון.

2. פונטו שנת 2005-2006.

3. גטס שנת 2006.

4. הסבה לגז של הגטס הנוכחית.

מה דעתכם?

פורסם

מהאפשרויות שהעלית הייתי הולך על הפונטו, רכב חסכוני (גם האוטו') אמין יחסית, חלפים זולים ונותן תמורה טובה למחיר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם פונטו אוטומאטית, תחפש אחת עם גיר רציף. הן יותר חזקות ויותר נעימות בזמן התאוצה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה לגבי 206? ב30K תוכל למצוא בקלות משהו שנת 2002-2003 במצב טוב.

ולפני שתקפוץ ותגיד שזה רכב לא אמין אז תדע שרכב שכבר 8-10 שנים על הכביש אפשר אפשר לדעת אם הוא לימון או לא.

וכנראה שאם הרכב שמור הוא גם לא יעשה בעיות...

• תוכן חדש...