Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת אם למשהו יש נסיון עם זה, אם זה שווה את הכסף?

זה עולה הרבה פחות מדאבל דין ומוציא סאונד לא פחות טוב השאלה אם זה שווה נוח וכדומה.

פורסם

לדעתי זה בהחלט שווה ולא רק שזה שווה - זה העתיד.

יש לי הרגשה שיצרני רכב בעתיד העדיין לא מספיק קרוב :-D פשוט יתחילו לייצר קונסולות מבוססות GSM ואתה תוכל להזמין מראש יחידה אינטגרלית שלתוכה תוכל לחבר מכשיר סלולרי 7 אינטש או אולי אפילו 10 אינטש כמו הIPAD

אני באופן אישי בכלל חושב להביא סמסונג גאלאקסי שעובד על אנדרואיד לרכב השני ולהשתמש בו בתור הקונסולה ולשים בו שני כרטיסי SIM, אחד שלי, אחד של אשתי

מי שנוהג ברכב פשוט בוחר באיזה סים הוא\היא משתמשים והנה לך פתרון עוקף לכל הדיבוריות, לGPS, ליחידת ראש למערכת סאונד ואפילו יש לך חיבור OBDII עם תוכנה יעודית לאנדרואיד :-D (לאייפון יש לך את REV אבל אתה צריך לקנות סורק שעולה כמעט 200 דולר).

לגבי יציאה אופטית - חתיכת שיגעון שתפסה פה חברי פורום ולא לגמרי ברור לי למה - ההבדל בין אופטי לאנלוגי במידה והאנלוגי טוב הוא אפסי ובמקרים רבים אנשים דווקא מתחברים הרבה יותר ליציאה האנלוגית.

פשוט תדאג לקנות מתאם שיוציא לך RCA טוב מהסלולר שתבחר בו ותהנה מקדמה טכנולוגית אמיתית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגלקסי עלה כאפשרות טובה יותר בגלל גודלו, אבל אני לא בקיא במערכות ההפעלה של אנדרואיד.

דרך אגב אשמח אם תוכל להרחיב יותר לגבי OBDII.

פורסם

לגבי יציאה אופטית - חתיכת שיגעון שתפסה פה חברי פורום ולא לגמרי ברור לי למה - ההבדל בין אופטי לאנלוגי במידה והאנלוגי טוב הוא אפסי ובמקרים רבים אנשים דווקא מתחברים הרבה יותר ליציאה האנלוגית.

מאיפה הבאת את זה, ידידי? אתה באמת חושב שהממירים המצ'וקמקים בתוך ה- IPAD יכולים להוציא סיגנל אנלוגי באיכות של HU איכותי? אני יכול להגיד לך שכיום ברכב שלי, ה- IPAD נשמע הרבה הרבה פחות טוב מאותו דיסק כשהוא מנוגן דרך ה- HX-D2. אז נכון, לא לכולם יש מכשיר ברמת מחיר כזאת וההבדלים אולי קצת יותר קטנים אבל זה עדין איכות בינונית מינוס, בייחוד כשאפשר לקנות ממירים דיגיטל->אנלוג יעודיים שאיכותם גבוהה בהרבה מ- IPAD. הבעיה היא להוציא סיגנל דיגיטלי (אופטי או קואקסיאלי) מה- IPAD. ברגע שזה ייפתר, עידן חדש יפציע. :)

פורסם
אז נכון לעכשיו האייפד מוציא סאונד עלוב?

זה לא סאונד עלוב, זה סאונד סבבה לגמרי, אבל פה זה נגמר.

במערכת של 20,000 ש"ח לא הייתי מוציא אייפד כמקור (HU) אנלוגי. במערכת של 4000 אולי כן.

אבל זה רק אני. כל אחד והסטנדרטים שלו.

הדרך הכי טובה תהיה לעשות מבחן האזנה. רק בהשוואת הפרשים של ה- IPAD מול HU סטנדרטי אפשר לשמוע את ההבדלים. כמובן שזה מאד קשה כי את מספר ההתקנות של IPAD אפשר לספור בארץ על יד אחת.

אם אוכל לעזור בזה, אשמח.

(אני מאזור חיפה)

פורסם

קודם כל תודה רבה על המידע.

השאלה היא האם איכות הסאונד נובעת מהאות החלש שאייפד מוציא?

או שהאיכות פשוט לא טובה כי הוא חותך תדרים?

כי אם אני מקשיב עם אוזניות הסאונד מדהים! :)

תודה מראש.

פורסם
הגלקסי עלה כאפשרות טובה יותר בגלל גודלו, אבל אני לא בקיא במערכות ההפעלה של אנדרואיד.

דרך אגב אשמח אם תוכל להרחיב יותר לגבי OBDII.

האם מהגלקסי ניתן להוציא יציאת אודיו דיגיטלית?

• תוכן חדש...