Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לקנות 206XS מליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחת עם 70000 ק"מ,והחברה דורשת 8 מתחת למחירון.

השאלה אם שווה ללכת על זה,כי אני לא רוצה להיתקע עם הרכב כשארצה למכור.

הרכב שנת 2001 והוא נקי מתאונות.

אשמח לשמוע את דעתכם-האם שווה,ואם כן באיזה מחיר? (מחירון 68,דורשים 60).

תודה.

פורסם

האם היא גרסת ה 16 שס? או 8?

אני לא הייתי הולך על רכב ספורטיבי מליסינג. הבעלים שקיבל אותו הזמין במיוחד את הרכב הזה (כנראה במקום מזדה לנטיס או משהו מקביל פחות או יותר). הוא בטוח לא הזמין אותה כי היא יותר פרקטית (היא לא -יש לה 3 דלתות, בג'אז קטן, ידנית...).הסיבה שכנראה הוא הזמין אותה היא שהוא אוהב לנהוג והוא חיפש אוטו מהיר וספורטיבי עם התנהגות טובה.

הפלוס הגדול שלו הוא אחזקה חינם (טיפולים, צמיגים, ברקסים, דלק וכו') ולכן היא בטח לא עברה חיים קלים בכלל. 70K בנהיגה אגרסיבית זה אומר להחליף קלאץ' בקרוב (אם הוא לא הוחלף) וזו גם הוצאה של לפחות 1500 ש"ח.

לא חסרות כאלו על הכבישים. חפש לך אחת שמורה יותר עם קילומטראז' נמוך יותר.

יובל.

פורסם

לא נראה לך שווה גם אם אני אצליח להוריד עוד קצת מהמחיר?

דרך אגב,בשנת 2001 היו גם מנועי 8 שסתומים?-עד כמה שאני יודע מ-2001 התחילו מנועי ה-16 שסתומים.

פורסם

שמע, אני אישית לא הייתי הולך על רכב ספורטיבי מליסינג.

רכב רגיל של נהג יחיד ומבוגר אולי כן כדאי.

בסוף יבוא שנת מודל 2001 (מרץ) התחילו להגיע דגמי 16 שס'.

בלוי יצחק יש טעות :mad: הוא רשם ל2001 מחירון זהה, וב 2000 נתן עוד 5% ל16 שס' (שאין כזה רכב בעצם!!!) :mad::mad::mad:

פורסם

שמע, אני אישית לא הייתי הולך על רכב ספורטיבי מליסינג.

רכב רגיל של נהג יחיד ומבוגר אולי כן כדאי.

בסוף יבוא שנת מודל 2001 (מרץ) התחילו להגיע דגמי 16 שס'.

בלוי יצחק יש טעות :mad: הוא רשם ל2001 מחירון זהה, וב 2000 נתן עוד 5% ל16 שס' (שאין כזה רכב בעצם!!!) :mad::mad::mad:

פורסם

אין טעם לרכוש מליסינג , יש הרבה אקזמפלרים שמורים בשוק

אחרי הכל מדובר ברכב שכיח .

בנוסף יש לשים לב בנוגע לאש בעת קנית ה XS , משום מה האטם של הרכבים הללו

נוטה להפרץ סביב ה 40- 50 אלף K

כבר 2 אנשים שאני מכיר עם XS - קרה להם דבר דומה , וכמובן לבדוק האם הרכב

ישאר באחראיות גם אחרי העברת היד וכו'.

פורסם

בעיית האטם מוכרת ע"י היבואן והוא מוחלף יחד עם הטיימינג בטיפול 3 שנים במסגרת האחריות לאטם חדש שבו אין בעיות.

לפני שקונים, בדוק את הסטוריית הטיפולים ותראה שהוחלף אטם. (יכול להיות שטיפלו במוסך שלא החליף אטמים מסיבות שונות ומשונות).

יובל.

• תוכן חדש...