Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלכת היופי 2011 - מישהו ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב שנה הבאה, צריך לקוות שזה לא חיסל לו את הקריירה סטייל גודס.

שחקן נהדר, מגיע לו לשחק עוד כמה שנים טובות, לא משנה איפה.

(איזה כיף להסיט שרשורים ממסלולם :twisted:)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שגלשנו לת'רד על מכבי אה? מעולה!

משחק רגיל של מכבי, משחק חלש של קאחה.

לדעתי היו המון טעויות של בלאט, בין היתר בחלוקת הדקות(למה סופו צריך לשחק כשאנחנו מובילים 20 הפרש?, למה פארגו שיחק כל כך הרבה?)

איבנוביץ השאיר את השחקנים שלו על הספסל באמצע הרבע השלישי כשהוא הבין שהמשחק גמור.

בזמן הזה מכבי הייתה צריכה לרוץ כמה דקות ולעבור לחמישיה ג'.

המשחק בחמישי התחיל כבר ברבע השלישי.

אני מקווה שיהיה משחק טוב, רק אני לא שמעתי אתמול את כל הזמבורות שהזמנו?(הזמנו 5 אלף זמבורות ו10 בלונים למשחק).

קובי

פורסם
מקרוב ובמציאות הן יפיפיות , יופי מדהים לא רגיל .

אחרי שתשב איתן לשיחה 10 דקות , אתה תשכח שהן רק יפות ותהנה מחברת בחורות חכמות מצחיקות , ובלי פוזה .

מה לבחורה בלי פוזה ותחרות פוזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא תמיד צריך לחפור , ולחפש מניעים זרים ונוספים , אולי זה סתם רצון לראות ולהתנסות בדברים חדשים, ונקודת מבט נוספת לחיים .

יש שאלות נוספות בהגות פילוסופית ..

מה למנהלים ( מנהלי מחסן חלפים, אפסנאות ) ללא יחסי אנוש , וביקורת הורסת ולא בונה - האם לטובת המערכת או לטובת עצמם , או סתם תסכול .

אני מאמין שבתחילה הם מגיעים נטולי אגו ורצון טוב להשקיע ולקדם .

אבל בהמשך , דרישות התפקיד רצון הקידום העצמי , יחס האנשים מסביב .

ולפעמים חוסר בביטחון עצמי , כי אולי הם לא מתאימים לרמת האנשים שהם מנהלים , גורם להם להנתק חלקית ממערכת יחסי האנוש .

והם מסתגרים בקליפה שלהם , והופכים למרירים - וחבל .

האם מנהל הוא בעל ידע , או קשרים .

האם תפקידו לפרגן לעודד להנחות , לשמש דוגמה , או לדרבן בבביקורת בלבד .

יש בשוק סוגי מנהלים שונים , חלקם אהובים ובני אדם , חלקם לא - בחרו לכם את נקודת המיקום שלכם .

וזכרו- זה מקיש על כל שלבי החיים , בכסף ומעמד לא קונים אושר ושלווה , ביקורת על אחרים ובמיוחד במקומות שאתם לא מכירים

מורידה גם אותכם לנקודת הביקורת שהצבתם - " הפוסל במומו פוסל " .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא תמיד צריך לחפור , ולחפש מניעים זרים ונוספים , אולי זה סתם רצון לראות ולהתנסות בדברים חדשים, ונקודת מבט נוספת לחיים .

לאהוב לעשות פוזות, זה לא מניעים זרים, זה לגיטמי. זו תחרות פוזה, ומי שמשתתפים בה נהנים לדפוק פוזות, וזה בסדר. מותר גם לאנשים אינטיליגנטים לעסוק בפעילויות לא אינטיליגנטיות (כמו לצעוק על שידור הכדורסל או לראות האח הגדול וכו').

עדיין, אם מישהו עוסק בפעילות לא אינטיליגנטית, ישר מסיקים שהוא לא מי-יודע-כמה באזור ה-IQ. זה גיוני, וזה מה שהיה חושב מי שהיה רואה אותי נותן הוראות להתקפה דרך הממיר.

אז בסדר, נעלבת בשביל החברות שלך, טוב. לקחת את זה קצת כבד מדי, לדעתי. אני מניח שאם הן אכן אינטיליגנטיותף הן לא לוקחות את הדביליזם הזה ברצינות בעצמן...

פורסם

אייל - אחת ההודעות האיכותיות שראיתי מעל דפי הפורום בשנים האחרונות. :mm_yeah:

מקווה שזה נתן לך פורקן יצירתי, כי אני בספק אם תימצא אוזן קשבת, כרגיל.

פורסם
מלכת היופי אלה רן , היא בחורה מקסימה נבונה וחכמה ברמות , היא הבת של האדריכל ד"ר עמי רן "אדריכלות ישראלית"

דנה צדוק , בחורה חכמה , חריפה ומלאך קטן , בוגרת מגמה ריאלית , עם ציונים שאתם תחלמו עלייהם .

זאת עדיין תחרות מלכת היופי, ולא תחרות של מי בת של מי, ומי למדה מה עם איזה ציונים, ומי חברת מפלגת העבודה משנת 1954.

נ.ב. גילוי נאות - לא ראיתי את התחרות, ואם הייתי חוזר אחורה בזמן, גם לא הייתי רואה. כן, אני יודע שאפשר להוריד את זה מהאינטרנט/לראות אונליין, אני עדיין לא מתכוון לעשות את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם מנהל הוא בעל ידע , או קשרים .

האם תפקידו לפרגן לעודד להנחות , לשמש דוגמה , או לדרבן בבביקורת בלבד .

לא שאני מבין את הקשר בין מנהלים לתחרויות יופי, אבל תפקידו של מנהל הוא לבצע את התפקיד עבורו משלמים לו שכר. לעודד, להנחות, לשמש דוגמא או לחלופין, להיות סמכות פיקודית בלתי מעורערת (כמו בצבא), אלו כבר טכניקות. בסופו של דבר, למנהל יש מטרות, ותפקידו להשיג אותן. אם הוא לא משיג אותן, אין לשומדבר אחר שהוא עושה משמעות, מבחינת תפקודו כמנהל.

וזכרו- זה מקיש על כל שלבי החיים , בכסף ומעמד לא קונים אושר ושלווה , ביקורת על אחרים ובמיוחד במקומות שאתם לא מכירים

מורידה גם אותכם לנקודת הביקורת שהצבתם - " הפוסל במומו פוסל " .

הטענה שאי אפשר למתוח ביקורת על אחרים היא מוזרה, ומהווה ביקורת בפני עצמה. מעיין סתירה פנימית.

פורסם

ושוב אתם חוזרים על המנטרות של אנשים קטנים , לא ראינו , לא יודעים , לא קשור .

ההתנהגות שלכם כאשר אתם פותחים את המקלדת , היא נושא הדיון לא התחרות .

בתחילה

בנות לא איכותיות ומכוערות .

המשיך ב כחול .

הוסיפו 100 ש"ח -

ולבסוף שאלות תם

התנהלות של בוגרים ,

מעניין אם הדברים יוצאים לכם כך מהפה בזמן שיחה , או הגבורה במרכאות ואי מחשבה בהירה היא רק מאחורי המסך .

יש דעה ויש הבעת דעת , אפשר גם בצורה נאותה .

ולא חוכמת השלילה , למצוא פגמים באחרים , ואתם ( אני ואפסי )

כנראה שיש לחלקכם בעיית לשון רצינית .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מי שעוסקת בעיסוק שתכליתו הצגת איכויותיה הגופניות (כלומר, האטרקטיביות המינית שלה) בציבור, במסגרת תחרות גופות, לא יכולה לצפות שיעסקו בעיסוקה זה ברמה גבוהה ובהתייחסות רצינית או באופן שאיננו מיני. בדומה, בחורה שהולכת עם מחשוף לא יכולה להתלונן שהציבור מתעסק לה במראה הציציות.

מי שמשתתפת בתחרות שתכליתה להראות כמה טוב היא נראית בבגד ים, שלא תצפה שיתייחסו אליה בזכות הציון במתמטיקה שלה.

פורסם

ומי קבע את זה - אני ואפסי , או ההמון .

יש לחלקכם כאן בדיון דעות משובשות לדעתי .

ואני בתשובות מציב לכם מראה ממול , להתרשם מהיופי שלכם - תחרות יופי , לא .

אבל בנושאים אחרים , כייף לקרוא חוות דעת על בחינת רכב שביצע Derish או ביקורת מסעדות .

ולכן רשמתי את שאר נתוני החבילה , יפות יצוגיות , וכן מצחיקות וחכמות עם בסיס טוב ומוכח בציונים ולימודים .

אדם בוגר שופט את כל החבילה , ומתנסח בצורה נאותה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

falou,היום גרמת לי לחייך לא מעט פעמים בזכות התשובות המאופקות אך האגרסביות שלך.

וזה בלי שום קשר לשירשור או למגיבים האחרים בו.

קבל לייק.

:mm_yeah:

פורסם
אדם בוגר שופט את כל החבילה , ומתנסח בצורה נאותה .

אבל הצופה הממוצע, בוגר או לא, לא מכיר את החבילה שאתה מכיר.

הוא לא יכול. כל מה שהוא מקבל זה חבילה שכותרתה "תחרות בשר".

היחס למתחרים בתחרות מסוימת הוא בהתאם לסוג התחרות - כמו שבכדורגל זה לא משנה בכלל

אם שחקן מסוים הוא גם משורר או גלף אמן. שיבעט את הכדור לשער, זה מה שמצופה ממנו.

ואם בחורה מסוימת ניגשת לתחרות יופי, ההתייחסות אליה תהיה די דומה לזו של תצוגת פרי הרבעה ביריד החקלאות הבווארי, ולגמרי בצדק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אבל הצופה הממוצע, בוגר או לא, לא מכיר את החבילה שאתה מכיר.

.

עם זה אני מסכים - ולכן אני מגיב , כי ההתיחסות שלי כאן למספר תגובות , היא לא כ צופה ממוצע .

אני מחזיק מהם קצת יותר , לאור התגובות שלהם בפורום ב 5 שנים האחרונות .

לא הייתי רוצה שהם יתנחלו ברמת הממוצע ,, ולדעתי הפורום הוא קצת מעל הממוצע .

יש בהם יותר מהממוצע , אחרת לא היתי מגיב - היום הם מזייפים קלות , אבל אני שופט את כל החבילה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...