Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלכת היופי 2011 - מישהו ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בגלל עומס של בלאט, אל תשכח שפרקינס נכנס למשחק דרך ההגנה וזה מאמץ אדיר ברגלים(מניסיון).

הבעיה הייתה בנחיתה, הוא לא נחת טוב על הרגל.

כמה יעלה כרטיס? לא יודע נגמרו הכרטיסים כבר ביום שישי, עכשיו זה לקנות דרך ספסרים והמחיר לדעתי יהיה סביב ה500+.

תלוי גם איפה אתה רוצה להיות(ולא לשבת...) אני למשל לא משנה איפה אני יקח כרטיס אני יהיה ב11 כמו תמיד.

הידית של בלו תיפגע, בבית הוא קולע באחוזים טובים ובחוץ הוא צונח(כנ"ל לגבי משחקי לידה-יורוליג).

אותי מטרידה העובדה שאידסון אנמי מידי, הוא חייב לעשות יותר על מנת להשלים את החיסרון של פרקינס.

הידית של פניני יותר "מפחידה, אותי, אני מקווה שהוא יתפוס מחר יום טוב כי עקב זה שסופו טוחן מתחת לסל הוא מרווח את הקלעים.

קובי

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים , אני רואה אתכם מגיבים לגבי היכל נוקיה , ואווירה "חשמל" במשחקים של מכבי , ואני נאנח ושואל בפעם המי יודע כמה:

מתי נזכה לראות את נבחרת ישראל בטורניר גדול? מתי נרוץ לסוכן הנסיעות ונזמין כרטיס ליורו XXXX או מונדיאל XXXX ?

הנבחרת באשליה גדולה אם היא חושבת שתעלה ליורו הקרוב , מה שהכי מצחיק\עצוב\מעצבן\תבחרו את המילה , זה שאנחנו מקבלים הגרלות שעל הנייר הן לא בלתי אפשריות , זה לא שקיבלנו את בית 5 עם הולנד שבדיה והונגריה (גם את פינלנד לא היינו מנצחים) , ולא בית 9 עם ספרד וצ'כיה , אולי בקמפיין הבא , זה מה שתמיד אנחנו אומרים.

נ.ב. שאלה לחובבי הכדורגל בפורום:

לא שאני חס וחלילה ממעיט מערכן , והישגיהן בהחלט מדברים בעד עצמם , אבל האם יש לנו קללה בליגת האלופות? מלבד מכבי חיפה שהביאה לפה את מנצ'סטר (וגם זה בחצי הרכב) , עדיין לא זכינו לראות קבוצה מהטופ של הטופ (אולי באיירן) בארץ , ההגרלות האלה כל כך מעצבנות אותי. אולי בתקווה לשנה הבאה שנראה פה את ריאל\ברסה\צ'לסי\ארסנל\מנצ'סטר\אינטר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
נלך מחר וניתן 100 אחוז ביציעים כדי להתקדם לפיינל פור.

עזוב, ההיכל כבר מזמן לא מה שהיה. מה ששמעו בטלוויזיה במשחק האחרון היה בעיקר שקט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לך תסביר לשמעון מזרחי שהצעירים שבאים מעודדים ועושים את רוב הרעש לא יכולים לעמוד במחירי המנויים.

אבל אין מה לעשות חלק מהכנסות הקבוצה זה על ידי זה שהם מוכרים את המנויים במחיר גבוה, חבל שהם לא נותנים הנחות משמעותיות לח'ברה הצעירים שבאים בישביל לתת את הגרון ובעינהם כל משחק חשוב באשר הוא.

קובי

פורסם

לא שאני חס וחלילה ממעיט מערכן , והישגיהן בהחלט מדברים בעד עצמם , אבל האם יש לנו קללה בליגת האלופות? מלבד מכבי חיפה שהביאה לפה את מנצ'סטר (וגם זה בחצי הרכב) , עדיין לא זכינו לראות קבוצה מהטופ של הטופ (אולי באיירן) בארץ , ההגרלות האלה כל כך מעצבנות אותי. אולי בתקווה לשנה הבאה שנראה פה את ריאל\ברסה\צ'לסי\ארסנל\מנצ'סטר\אינטר.

יובנטוס (לא העלובה של השנים האחרונות, האימתנית של 2004) ואייאקס (כנ"ל) לא מספיק גדולות?

(תכל'ס אני מאשים את בלעט, זה הכל בגלל עומס)

ההפך, לפציעות של פגיעה סיבובית בברך אין שום קשר לעומס, מספיקה תנועה אחת לא נכונה ונגמר הסיפור, זה יכול לקרות לשחקנים מקצוענים באמצע משחק אליפות של כדורגל\כדורסל אחרי עונה שלמה ויכול לקרות גם לי ולך באמצע הרחוב...

פורסם

בינתיים אני מאוכזב מבלאט, גם טחן את פארגו והשאר במשחק אתמול וגם לא חידש משהו היום.

אין ספק שפרקינס חסר.

בינתיים מכבי בלי המשחק שלה והמשחק עדיין פתוח, אז אני מקווה שבלאט יתן להם בראש וננצח את המשחק כבר.

קובי

פורסם
יובנטוס (לא העלובה של השנים האחרונות, האימתנית של 2004) ואייאקס (כנ"ל) לא מספיק גדולות?

אמרתי שאני לא גורע מיוקרתן של הקבוצות והתארים מדברים בעד עצמם , אבל עדיין , במיוחד לאור חומר השחקנים שיש להם היום , הן לא בטופ של הטופ , בוא נשאל אותך ככה , היית מעדיף לראות את אייאקס נגד קבוצה מהארץ , או את ריאל מדריד , ברצלונה , צ'לסי ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
1+

לא חשבתי, אפילו לרגע, לזפזפ.

נ.ב

משחק א-ד-י-ר של מכבי. מי ייתן והמשחק בחמישי יהיה אותו הדבר.

נתנו...

לא הבנתי למה הסיטו את נושא השרשור ממכבי לתחרות מלכות היופי... היה מעניין פה כל הסיכומים על המשחק

באמת מוזר.

יאללה מכבי !!!!

(וכל הכבוד על הנחישות לא לשחק ביום הזיכרון).

עכשיו אני מסכים , זו הבעת דעה , בכייף , זה קצת שונה ממכוערות או לא אכותיות ..

מלכת יופי נמדד גם באופי - כן זו אחת הדרישות , מאחר והיא מייצגת את ישראל .

לכן הכנסתי את נושא המבחנים , לאלה ששאלו למה אני נותן עוד נתונים ומה הם קשורים .

והייתה בבסיס עם בחורה מקסימה ויפה ( לא יעזור לך icon_lol.gif ), סתם לידע כללי .

אייל .

לא, זאת אחת הדרישות כדי להשתיק פמניסטיות ומקטרגים.

זו תחרות יופי, לא מי רוצה להיות מליונר, תהייה בטוח שאף שופט שם לא יושב מול תעודת הבגרות שלה, אלא מסתכל לה על התחת ומחליט אם הוא מספיק עגול.

זה נשמע כאילו אתה אשכרה מאמין שהיא תפעל לשלום כלל עולמי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
עזוב, ההיכל כבר מזמן לא מה שהיה. מה ששמעו בטלוויזיה במשחק האחרון היה בעיקר שקט.

חבוב, אתה טועה.

ביום חמישי היתה אש בהיכל, רעש עצום שמעולם לא שמעתי ואני לא הולך למשחקים של מכבי מהיום. (אלא משנות ה90)

כמעט שעה אחרי המשחק אף אחד לא הלך הביתה (יש לי צילומי וידאו להמחשה) כולל המליונרים שיושבים למטה ובאמת לא מעודדים. שמחה גדולה כזו אפילו לא זכורה לי בעונות השיא של אנתוני פארקר ושות'.

בטלויזיה דרך אגב, לא העבירו כמעט כלום מהאווירה ( כשחזרתי מהמשחק ראיתי אותו שוב ב YES MAX, סוג של שריטה)

דבר אחד נכון: מי שיושב הכי קרוב למגרש הם אלה שהפרוטה בכיסם ואלה מעודדים הכי פחות.

אני יושב מאחורי הסל למעלה במקומות הלא מסומנים, אבל למי אכפת. נהנה מכל רגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חבוב, אתה טועה.

ביום חמישי היתה אש בהיכל, רעש עצום שמעולם לא שמעתי ואני לא הולך למשחקים של מכבי מהיום.

אכן.

מרוב צרחות ותיפופים קיבלתי כאב ראש נוראי.

זה היה כמו לשבת ליד הרמקולים של תקליטן מטורף באירוע של פסיכים.

פורסם

אכן, ביום חמישי היה אחר.

אני ותיק ההיכל משנות ה-80'. אז גם המיליונרים היו יורקים על שופטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוף, אני זוכר את המשחק של מכבי נגד אולימפיאקוס אי שם בשנת 94\95 (נדמה לי), אחרי שכבר חשבנו ללכת הביתה כי הם הובילו באיזה 20 הפרש (החלטנו להישאר, לא כל יום מגיעים למשחק מהצפון), מכבי מגיעים למינוס שתיים כשכבר אין זמן על השעון, מוטי דניאל על הקו, דממה מוחלטת בהיכל. אחרי כל נקודה הקהל מתפוצץ !

אח"כ בהארכה מכבי מנצחים... איזה משחק :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אחד המשחקים שבהם היו אוהדים נטו הוא המשחק השני נגד צסק"א בהצלבה, אם אני לא טועה זה היה עדיין הטוב מ3.

מכבי הפסידה בחוץ בהפרש רציני, כמעט כל האוהדים המכופתרים מכרו את הכרטיסים שלהם וגם בתקשורת אמרו שאין למכבי סיכוי.

את הטירוף בהיכל לא נשכח,מכבי ניצחה ואליהו הפציץ(זוכרים את ההטבעה שלו על אנרדסן?) אני עדיין מחפש את המשחק הזה להורדה(שריטה שלי- יש לי מלא מלא משחקים של מכבי, גם משחקים ישנים(אני מדבר על תקופת קטשפר) ואת כל מעמדי הפיינל פור(גם אלו שמכבי הפסידה בהם כמו 2006) ואני יושב רואה אותם מידי פעם)

קובי

פורסם
(שריטה שלי- יש לי מלא מלא משחקים של מכבי, גם משחקים ישנים(אני מדבר על תקופת קטשפר) ואת כל מעמדי הפיינל פור(גם אלו שמכבי הפסידה בהם כמו 2006) ואני יושב רואה אותם מידי פעם)

יש לי עשרות משחקים של ג'ורדן על גבי קלטות וידאו.

המשחק הישן ביותר הוא המשחק מסדרת הגמר של 90\91 עם הסל המפורסם שלו (שהוא מעביר את הכדור מיד ימין לשמאל). אח שלי הקליט את המשחק הזה לפני 20 שנה, זה בערוץ 2 הישן, יש שם את יורם ארבל, אריק הנינג, שימי ריגר (רזה עם מלא שיער !!) וספי ריבלין כאורח באולפן :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...