Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש בפורום שנראה האמת ממש מעולה..

יש לי בעיה באוטו שלי כמו שרשמתי למעלה פיאט פונטו שנת 2000 שזה אומר דור ראשון,לא הספייס .

לפעמים כשאני מכבה את האוטו ומדליק אותו מחדש מופיע לי בצד ימין של הלוח שעונים מין מזרק כזה והאוטו מקרטע ברמות מטורפות,מוציא ריח של עשן,וכשאני פותח את המכסה מנוע חושכות עיניי כל המנוע רועד שזה ממש מפחיד.. אני מכבה את האוטו נותן לו לנוח איזה כמה דקות מניע אותו מחדש הבעיה מסתדרת. זה קרה לי בסה"כ 3 פעמים במשך השלושה ימים האחרונים.

מה לעזעזאל הבעייה????????:shock:

פורסם

ככל הניראה צילינדר אחד אינו מתפקד כראוי. יכולה להיות בעייה במזרק של אותו צילינדר או בעייה כלשהיא בהצתה (ניצוץ) לאותו צילינדר. האם הרכב עבר טיפול כל שהוא לאחרונה? כיצד היסטוריה של הרכב תעזור.

:)
פורסם
ככל הניראה צילינדר אחד אינו מתפקד כראוי. יכולה להיות בעייה במזרק של אותו צילינדר או בעייה כלשהיא בהצתה (ניצוץ) לאותו צילינדר. האם הרכב עבר טיפול כל שהוא לאחרונה? כיצד היסטוריה של הרכב תעזור.

אתה אומר יכול להיות שזה פלאגים?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר נישמע שהרכב עובד על 3 צילינדר מתוך 4. מה קורה מבחינת שעון הסל"ד? האם הוא נימצא בנקודת הנורמל בה הוא אמור להיות בסרק? ומה קורה כאשר ברעידות אלה אתה לוחץ מעט על הגז? המצב מתאזן או שזה מחמיר?

פורסם
לפי מה שאתה מתאר נישמע שהרכב עובד על 3 צילינדר מתוך 4. מה קורה מבחינת שעון הסל"ד? האם הוא נימצא בנקודת הנורמל בה הוא אמור להיות בסרק? ומה קורה כאשר ברעידות אלה אתה לוחץ מעט על הגז? המצב מתאזן או שזה מחמיר?

הסל"ד על הנורמאל,

כשאני לוחץ על הגז הוא ממש מקרטע ומוציא ריח מסריח מהמערכת פליטה.

יכול להיגרם לי נזק במנוע כתוצאה מהדבר הזה?

פורסם

אחי לא בעצם לא .

אם אינני טועה כשיש את הבעיה הוא לא על הנורמל במצב סרק המד ממש למטה למטה אבל האוטו לא מתכבה לי.

פורסם

אז זה הזמן או בעצם מחר או בעצם כמה שיותר מהר לגשת למוסך שייבדוק זאת ולא בנסיעה אלא על גרר. יכול להיות אחת מהתופעות שציינתי ועד לבעיית חיישן מסויים או ממייר קטליטי וכדומה. כמובן שברגע שתחבר את הרכב לסורק תקלות מייד תעלה על הבעיה.

• תוכן חדש...