Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטאפ:

HU:

פיוניר 9650.

קומפוננט:

פוקל K2P KF.

מגבר:

לנזר אופטידרייב 2.500(יוצר ע''י זד אודיו).

חיווט:

knukonceptz.

אומגה אודיו.

סאונד קווסט.

קבל 1F של אודיסון.

בנתיים יש רק תמונות של הבידוד עד שהקיט חיווט יגיע.

awmyt1juytmz.jpg

5myzmmhdnjym.jpg

kdyuozzmwxdn.jpg

dnddlgkzqnjn.jpg

c3jz2nrmz0mn.jpg

yjmlnkjzvmyr.jpg

הערות התקבלו בברכה.

בשיפוצים...

פורסם

עבודה יפה ונקיה, רואים שהשיעורים אצל ג'וניור השתלמו, סחתיין על המאמץ !

כמה דברים:

לא הכי ברור מה הולך שם עם המוט באמצע.

כיסית ברגים חופשי, מה יקרה כשתהיה תקלה חלילה? נסה לחשוף אותם כל עוד התמונה מולך.

בצד השמאלי של הרמקול יש חלק חשוף, דווקא באזור הזה רצוי להקפיד.

אני מקווה שלא חסמת את פתחי הניקוז למטה (לא הכי ברור מהתמונה).

כשתהיה טבעת עץ- רצוי שהבידוד יכסה גם אותה, הרמקול מהודק טוב יותר לטבעת ולדלת כאשר יש מתחתיו דיינמאט, מעבר לזה שזה יוצר אטימה מסביב לכל הטבעת.

דאג לכך שלא תהיינה בעיות עם המוט של כפתור הנעילה- כסה אותו בשרוול ניילון או בד כך שהדיינמאט לא יידבר אליו וימנע ממנו להיסגר. לחילופין, אתה יכול לכסות את צידו הדביק של הדיינמאט באזור זה בנייר או ניילון, ממילא החלק הזה יושב באוויר. על הדרך תדאג טיפה יותר לפתח שבאזור הזה.

אני יודע כמה זה חשוב לך, וזו הסיבה שבגללה נתתי לך פידבק אמיתי ומושקע, ולא "יצא פגז, גיל מזרחי לראשות העיר!"

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אכן זו הייתה עבודה קשה וארוכה (ככה זה הכורדים של היום, לא יודעים לתת קרדיט :))

קיבלתי מזכרת של שני חתכים ביד(למי שתהה בשביל מה כל הפלסטרים בהתחלה) אבל כמו שאומרים עדיף חתך ביד מאשר קליפסים שבורים בדיפון. :wink:

בנוסף לבידוד הועבר כבל 2.5 חדש לרמקולים מאחר והם מחוברים לחיווט המקורי של הרכב.

(אני כל כך שונא את השרוול גומי ברכב הזה :x)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ישראל,

-המוט הזה באמצע הוא קורת חיזוק לדלת-נעטף ביסודיות.

-כל הברגים מסומנים.

-יש בידוד מסביב לרמקול,פשוט בגלל זווית הצילום זה נראה שחסר.

-אל דאגה לא נחסם שום פתח ניקוז.

-ברגע שיגיע הקיט חיווט,נעיף את הטבעות פלסטיק ונחליף לטבעות MDF.

-האזור של הידית נעילה טופל כבר.

לירן,מי כורדי:evil:

ההבדל הוא שמיים וארץ,אין כבר קירקושים והבאס הרבה יותר נקי.

מומלץ בחום לבצע עבודה כזאת!

בשיפוצים...

פורסם

אז ייאלה תחיל להזיז אותו לעשות גם איטום!

אבל שיחקת אותה, גיל ממש יפה ממש!:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

ישראל האוטו שלו עומד בחנייה, הוא מתעצל לעשות הארקה לכרטיס קול, הבידוד עומד אצלו בחדר, הוופרים עומדים אצלו בחדר, הטוויטרים עומדים אצלו בחדר, הסאב עומד אצלו בחדר, הכלב אוכל לו את הפוליאסטר, המגבר עוד שניה מתחיל לעשן נרגילה מהשעמום והוא עוד מדבר איתי על לקנות פרוססור שאמא שלו עוד שניה מרביצה לו עם אלת בייסבול בגלל שהחדר שלו נראה כמו המחסן של מדיסאונד.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

גיל,

עבודת בידוד יפה מאוד סה"כ

אחרי שהייתי אצל שני מתקינים עם עבודות בידוד בגלל שלא רציתי לחתוך את הידיים - ישר הבנתי למה הפלסטרים :-D

ג'וניור עשה לי בידוד ברכב אחד - והבידוד ברכב הזה טיפה מחופף רק באשמתי היות ולא הרשתי לג'וניור להוציא חלקים מהדלת ופשוט ביקשתי שיעבור עליהם בחאווה - ואתה לא תאמין כמה הוא התעקש לעשות את זה כמו שצריך :-D

יוסי עשה לי עבודת בידוד בדלתות של האוונסיס ובשביל באלק בודד - וואלה הוא בנה לי טנק!

קודם כל - באזורים בהם הדיינאמאט קרוע - רצוי להשאיר את הנייר המקורי שלו כפי שכבר הוסבר בכדי לתת לו אקסטרא חוזק, הנייר המקורי של הדיינאמאט גם מטופל נגד מים - אם חשבת על להשתמש בקרטון או בריסטול... טעות ראשונה.

אני רואה שסגרת את פתחי המעבר ונראה שעשית עבודה יפה.

אני מקווה שהצמדת טוב טוב עם רולר את כל משטח המגע.

מעבר לכך בעבודות בידוד אני מציע גם להצטייד ביריעת ספוג 3 עד 5 מילימטר בכדי לבודד כל מיני צמות חוטים שעלולות לרשרש - אני הולך לעשות את זה ברכב שלי בקרוב - אני מאמין שזה ישיג שיפור וגם באזור של כפתורי החלונות אני הולך לשים קצת דיינאמט אוריגינל שנשאר לי - ישירות על התושבות של המתגים.

בגדול אני מכיר קצת את הרכב - לבלנו יש דלתות מאוד דקות ולכן יד עבה תתקשה להכנס שם - רולר עם מקל ארוך וכפפות ארוכות של מטבח עלולות להקל על החיים. גם קרם ידיים לא יזיק אבל קרם... ואתה ועוד מישהו בסביבת הרכב... :-D

עבודה יפה רואים שזה חשוב לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על תגובה אדי.

האמת,חתך אחד לא קבלתי.הפלסטרים היו בשביל לירן,שנחתך עוד לפני שהדיינמאט יצא מהארגז.

ולמקרה שהיו פה ספקות:

-היריעות עברו הדבקה יסודית בעזרת רולר משופצר(ג'וניור תודה על הטיפ).

-הדלתות עברו ניקוי עם טינר תעשייתי(אל דאגה עבדתי עם כפפות לייטקס) כמה וכמה פעמים עד שהסמרטוט היה נקי.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...