Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגב,

זה אמנם פורום וכל אחד יכול לכתוב כמעט כל מה שבא לו ,אבל כשאתה כותב "נוזל X חרא, יאכל לך את המשאבה" ולא מספק שום נימוק, הסבר , אסמכתא או אפילו אנקדוטה ("אכל לאחותי את השאסי") - זה נשמע לא רציני.

פורסם

החומר עצמו בפוגע במניפות של משאבת המים

ומבחינת תרכובת לא הכי מתאים למנועי הונדה

הכוונה הכל לאורך הזמן הנזק לא יעשה במיידי

חבל שלא נשארו לי הצילומים של משאבות המים אחריי שימוש בפרסטון ואחרי שימוש בנוזל מקורי

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מצאתי בבלוגים שונים התייחסות לאזהרה ישנה של הונדה משנת 1995 כי נוזל קירור עם סיליקטים עשוי לפגוע באטמים של משאבות מים. (לא במניפות).

על פי האתר של prestone , נוזלי הקירור מסדרת extended life לא מכילים סיליקטים ופוספטים והם מותרים לשימוש בכל המנועים.

בכל מקרה, אם יש ספק - אין ספק. רצוי להשתמש בנוזל קירור אשר תואם את המפרט של היצרן.

פורסם

אוקיי אני חוזר לעדכן.

היום הייתי בהונדה מורשה רכשתי מהם 3 בקבוקים של שמן גיר ליטר כ"א.

הייתה איזושהיא אי הבנה בין הנציגה למחסנאי ויצא שמזגו לי מצובר מים תחליפי נחשו באיזה צבע? ירוק!

משראיתי את גוון המים נדלקה לי נורת אזהרה ואמרתי למחסנאי בנוכחות הנציגה "היי, ביקשתי מים כחולים תחליפי! אני לא צריך מים ירוקים יש לי מים ירוקים של פרסטון ברכב עכשיו ואמרו לי להחליף"

והם ענו לי ככה "זה מים ירוקים של חברת פז, הם משתווים באיכות שלהם לפרסטון אין להשיג תחליפי כחול. זה או מקורי כחול 4 ליטר ב180 שקל או תחליפי של חברת פז ירוק ב84 שקלים ל4 ליטר כולל מע"מ"

אמרתי תודה רבה, ביקשתי זיכוי של האשראי על המים הירוקים לקחתי את השמן גיר והלכתי לדרכי.

אגב יוגב, חבר קרוב שהחזיק האצ'בק כמו שלך גם אמר לי שהמערכת קירור בהונדה מפונקת וצריכה אך ורק את המים הכחולים שלה.

כל מים ירוקים ובניהם נכלל גם הפרסטון המהולל יגרום נזק וקורוזיה (קורוזיה נשמע לי הזוי) לטווח הארוך.

פורסם

קורוזיה קצת מוגזם אבל פגיעה לטווח הארוך תיהיה

אין רק המקורי טוב קשה למצוא משהו איכותי ברמתו

שמח שמצאתה שמן גיר

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...