Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה למגבר CERWING VEGA HED300.4 ב750 ש"ח

וסאב כפול VISONIK VPB210PK ב600 ש"ח כולל תיבה מקורית (על החברה הזאת עוד לא שמעתי)

המחירים נשמעים טובים מאוד השאלה לגבי האיכות ועוצמה.. והאם המגבר ינצל את הסאב הכפול כמו שצריך?

פורסם

יש לי את המגבר הזה והוא עלה לי 1400 שקל כולל התקנה (נו מה רציתם?שאל אותי מה התקציב שלי, פתאום הכל עולה 1400 שקל)

ואני מקווה שאתה יודע שהמגבר הזה מוציא 45 וואט לערוץ.אני לא ידוע מה איתך אבל אני מאוכזב ממנו.

מה זה 45?

כן שיפר לי את העוצמה אבל מפה ולומר וואו הבדל שמיים וארץ אחרי הוספת המגבר זה לא.

אני מגביר טמפו אבל בלי איטומים בידודים וכל זה.

אני מקווה שבעל העסק יסכים להחליף לי את המגבר.

פורסם

המגבר כשלעצמו מעולה,אבל לא מיועד לסאב,שלא נומאר דאבל סאב.

המגבר הינו 4ערוצים נחמד וטוב,בכדי להגביר סאבים כאלו עדיף לרכוש מונובלוק.אפשרי לשים כל אחד על גישור אבל זה לא יעודי..

הסאבים האלו נוראיים לפי דעתי תלך על משהו אחר מיד שניה.

מה התקציב שלך ומה אתה רוצה לקנות ? מגבר וסאב?

פתוח ליד 2?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שמעתי פה המלצה על פיונייר או שדמיינתי? פעם ראשונה שממליצים על פיוניר בפורום הזה :D

וזה שרוצה למכור לי את המגבר והסאב אמר שהמגבר מוציא 100 וואט RMS ואמרו לי פה שהוא מוציא 45.. כמה הוא מוציא?

אני חשבתי בכלל על מאק אאודיו 4200 וC12 או 1202D... תקציב סביבות 1500 בלי יותר מדי מתיחות. לא פתוח ליד 2

ותודה רבה על התגובות המהירות

פורסם

קח C12 בתיבה אטומה.

לפי דעתי החסרונות בסאב כפול עולות על היתרונות.

אם אתה רוצה באמת להשקיע בסאב תתגמש לכיוון ה850 + תיבה ותביא לך ID

פורסם

בתקציב הזה הבאתי לך חדש את הדבר הכי מישתלם אני חושב.

מונובלוק של ליטינג אודיו מעולה וחזק

וסאב מעולה מדויק איכותי ודי חזק של סרוין וגה HED12

לא חושב שבתור חדש תימצא שילוב יותר טוב מזה איכות ועוצמה טובה.

רק תבדוק שאתה לוקח את הסאב עם שתי סלילים של 4אוהם כל אחד שתוכל לעבוד מול המגבר ב2אוהם כדי לקבל ממנו את ה250RMS שלו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני רוצה גם להגביר מורל טמפו אז לא יוצא לי טוב מונובלוק.

והC12 גם היה אופציה השאלה אם הוא חזק מספיק כי לא יצא לי לשמוע אותו.. שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות בדיוק שלו ובהשתלבות עם המוזיקה אבל שוב השאלה זה העוצמה.. המערכת בשביל חבר שמחפש קצת פוזות ושישמעו אותו בא

פורסם
המגבר כשלעצמו מעולה,אבל לא מיועד לסאב,שלא נומאר דאבל סאב.

המגבר הינו 4ערוצים נחמד וטוב,בכדי להגביר סאבים כאלו עדיף לרכוש מונובלוק.אפשרי לשים כל אחד על גישור אבל זה לא יעודי..

הסאבים האלו נוראיים לפי דעתי תלך על משהו אחר מיד שניה.

מה התקציב שלך ומה אתה רוצה לקנות ? מגבר וסאב?

פתוח ליד 2?

ג'ינו.

אפשר לדעת למה הוא לא מיועד לסאב?(יש לי גם את המגבר אשמח לתשובה)

בגלל שהוא חלש או שאין לו גישור, מה?

פורסם

"שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות בדיוק שלו ובהשתלבות עם המוזיקה אבל שוב השאלה זה העוצמה.."

כמה דברים שלא ידעת על ה- C12 :

1. הוא אחד הסאבים הפחות מדוייקים! הוא מורח ברמות מה שהופך אותו מתאים בעיקר למוזיקה שחורה

2. הוא מספיק חזק ודומיננטי. (בקורולה 4 דלתות נשמע אצלי מצויין ובמגאן 5 דלתות נשמע עוד יותר טוב!)

3. כן, הוא משתלב עם כל סוגי המוזיקה לא רע בכלל

נותן תמורה יותר מטובה ל310 שקל שהשקעתי בזמנו.

פורסם
ג'ינו,המונו לא יתאים לסאב.ב-4אוהם הוא מוציא באזור ה-120 RMS,הסאב אולי נציל אבל זה עדיין לא מספיק.

אם תשים לב טוב ידידי,ציינתי שיצתייד בזוג סלילים של 4אוהם כדי להוציא מהמגבר קצת יותר ולקבל 250RMS-+.

אולי תסכימו אולי לא,אבל אני חושב שהמערכת שהצעתי לו המגבר בשילוב הסאב המצויין לא פחות כחדש,עובד את מה שהציע אודיוקינג הן באיכות והן בעוצמה,אני שמעתי את הבאב הזה על הגברה לא ראויה בכלל והוא נתן תפוקה מעולה+.

והמגבר שמעתי מגביר קיקר CVT בתיבה האטומה מקורית והוא הוציא ממנו לא מעט שדים..

ג'ינו.

פורסם

החבר המטומטם קנה את מה שהציעו לו... יש אנשים כאלה תאמינו או לא :D

שמעתי וכיוונתי וזה לא נשמע בהרבה יותר טוב מהסאב פיוניר ומגבר V15 שהיה לו לפני.

• תוכן חדש...