Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני רוצה להרכיב מערכת אולי בהתקנה עצמית(לא נראה כזה מסובך אולי אני טועה) בשברולט ספארק.

אחרי ששאלתי כאן שאלה בעבר וקראתי כמה שאלות של אנשים כאן לגבי התקנה בספארק, גיבשתי דעה מה אני מעוניין לעשות. אין לי הרבה ברירות, אני פשוט הולך עם מה שהרכב נותן, לא מתכוון לעשות בניות או להחליף את הרדיו המובנה, לא רוצה להתעסק עם הפלסטיקה של הרכב, אולי בעתיד.

החלטתי שאני נשאר עם הרדיו המובנה, ואני רוצה רמקולים 4" לקדימה בלבד במקום המקורי שלהם וסאב 10" איכותי ומדוייק . עכשיו השאלה שלי האם רמקולים 4" צריכים הגברה? ומצד שני האם יהיה פה איזון, כלומר סאב מוגבר ומקדימה רמקולים קטנים??

אני שומע על ווליום בינוני עם חלונות סגורים ומצפה לשמיעה טובה ,נעימה ומאוזנת.

עוד שאלה אני מתכוון לחבר מנחת לרמקולים האחוריים , יש פיתרון אחר להעביר REMOTE למגבר חוץ מהרדיו מאחורה (לא מתכוון לפתוח את הדשבורד) והסטרטר?? (ראיתי סרטון ביוטיוב שלקחו REMOTE מהמצת של הרכב)

תודה רבה ויום טוב לכולם

פורסם

היות וזה רכב מאוד מאוד קטן - הנושא של עבודה עם רמקולים קדמיים 4 אינטש + סאב קטן מהווה מבחינתך יתרון ויכול להיות שתוכל להגיע לתוצאה לא רעה בכלל.

אני הייתי מציע לך לרדת בקוטר של הסאב ל8 אינטש ואולי אפילו לדאבל 8 אינטש, למען האמת הייתי מוריד אותך לגמרי מסאב וופר ואומר לך להתקין וופרים.

הסיבה לכך היא שוופר יוכל לעלות הרבה יותר גבוה מהסאב בתחום התדרים שלו ולהפגש בנקודה טובה בה הוא יתחבר טוב יותר ל4 אינטשים שלך וגם ישחזר את התחום הזה טוב יותר מסאב.

יש כאן חבר פורום שמוכר שני וופרים L8 של HAT - הם פנטסטיים! הוא מוכר אותם במחיר בדיחה שיורד מה700 שקלים ואני בעצמי מחזיק את עצמי בשיניים לא לחטוף אותם מתוך כוונה לשדרוג עתידי...

שניים כאלה בתיבות קטנות + נקודת חיתוך באזור ה300 עד ה700 הרץ בינם לבין המידים (לא בעיה לבנות קרוס עצמאי או להשתמש בקרוסים של המגבר) + רמקול קואקסיאלי 4 אינטש טוב

לדעתי יתן לך תוצאה לא רעה בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1.הייתי ממליץ לך כן להגביר גם את הקדמיים למרות שהם קטנים לצורך איכות צליל יותר טובה ועוצמה טובה

וגם לשם איזון בין רכיבי המערכת.

2.הייתי ממליץ לך כן להחליף את המערכת המובנית ברכב בעזרת מתאם פלסטיק זה ישנה לך בצורה משמעותית

את הסאונד ברכב ממש שמיים וארץ.

3.אתה בטח מתכוון למנחת RCA למגבר, אם החלטת לא להחליף את הרדיו המקורי אז לפחות עשה לעצמך טובה

ותשתמש במנחתים איכותים אשר יפיקו את המירב מהמערכת וללא רעשים מעצבנים.

(למרות ששוב אני ממליץ ללכת על החלפת רדיו.)

4.בעניין ה- REMOTE אתה גם ככה תהיה חייב להוציא את הרדיו מהדשבורד בין אם זה להחליף לאחר או לחבר למקורי מנחתי RCA וכך גם בכדי לחבר את ה-REMOTE.

בהצלחה.

פורסם

2.הייתי ממליץ לך כן להחליף את המערכת המובנית ברכב בעזרת מתאם פלסטיק זה ישנה לך בצורה משמעותית

את הסאונד ברכב ממש שמיים וארץ.

בהצלחה.

אין עדיין מתאם כזה בארץ לפי מיטב ידיעתי, אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם בארץ אני אשמח לקישור.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

כמו שאמרתי בינתיים לא מתכוון להחליף את הרדיו המובנה, אולי בעתיד. שלומי אני מתכוון לחבר את המנחת RCA לחוטים של הרמקולים מאחורה, כך שלא צריך להוציא את הרדיו המובנה.

lanosforce אני רוצה להשאיר קצת מקום בבאגז, גם אני לא בעד יד 2, מעדיף חדש.

אוקי, אחרי שהבנתי שזה אפשרי ואפשר לקבל תוצאה טובה, אשמח לקבל עצות לגבי רכיבים:מגבר,סאב קטן מדויק ואיכותי,רמקולים 4" ומנחת בתקציב של עד 2500שקל ללא קיט התקנה , בעיקרון אני יכול למתוח עוד את התקציב אך הייתי רוצה מאוד שלא יעבור את ה-2500 .

בסהכ אני רוצה רכיבים יחסית איכותיים , אך אני לא צריך עוצמה חזקה, סהכ רכב קטן ולא צריך שישמעו בחוץ.

עדיין לא הבנתי אם אני צריך מגבר 2 ערוצים או 4 ערוצים...

תודה לכולם

פורסם

אוקי..אני אחפש לבד רכיבים, אני רק צריך כיוון...שמות של חברות שכדאי, אני לא צריך סופר איכותי, כי גם ככה זה יהיה מחובר לרדיו מובנה, rockford, jbl , lighting audio זה בסדר??

פורסם

אתה צריך מגבר 4 ערוצים כדי להגביר את הסט הקדמי ואת הסאב (2 ערוצים על הסט, אחד לכל צד, ו- 2 ערוצים מגושרים לטובת הסאב).

דוגמא לסטאפ טוב:

סט קדמי- דוטק 4" יכול להיות טוב

סאב- הרץ ES200

מנחת- אודיסון

מגבר- JBL 604

כל זה לא אמור לעבור את ה- 2700 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כמה מקום יש מתחת למושבים קידמיים?

למה אף אחד לא מציאה תיבות מקדימה מתחת למושבים זאת גם אופציה נחמדה.

רומן.

• תוכן חדש...