Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פנצר לצמיג שארע לי לא מזמן באוטו חדש לגמרי חודש על הכביש (בורג) ניגשתי לצמיגיה לתיקון הפנצר.

פעם ראשונה יש לי אוטו בעל חישוקי סגסוגת ואחרי שהפועל ביצע את העבודה, ראיתי שהגנט מלא בשריטות מהמכונה. פשוט לא עלה בדעתי שהגנט יכול להשרט מהמכונה בצורה כזאת, במיוחד שהפועל מתקן תקרים לא פעם ראשונה.

יש למישהו עצות, מה לבדוק לשאול בפנצריה בפעם הבאה לפני החלפת צמיג או תיקון פנצר שלא יווצרו לי שריטות כאלו?

למישהו יש המלצות לפנצריה לפעם הבאה באזור מפרץ חיפה-קריות שיש לו ניסיון טוב איתה שלא הורסת גנטים?

wheel.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שבוע טוב !

עצה שלי, תתעלם מהשריטות.

אם הן לא היו נגרמות מהפנצ'רמאכר, הן בטח היו נגרמות על ידך במוקדם או במאוחר.

זו ההצעה הכי ריאלית ואמיתית שתוכל לקבל פה בפורום.

אחרים בטח יציעו מילוי עם חומר/צביעה - זה מיותר לדעתי, מהסיבה שפרטתי למעלה.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ל-BigMak שבוע טוב,

לא התכוונתי לתקן את השריטות, זה רק עצבן אותי שמכונית שהוצאתי לפני חודש מהסוכנות מחרבים אותה.

שאמרתי לפועל הוא התחיל בהצתדקויות "זה לא דבר שמשפיע על הבטיחות", "לא כיוונתי טוב את המכונה", "לא שמו לי גומיות במכונה".

הוא הציע לצבוע את הגנט בספריי, לא הסכמתי כי לפי איך שהוא עובד אני לא צריך עבודה מחוריינת עוד יותר.

הוא גם הציע להשאיר את הגנט אצלו לתיקון פחחות, גם זה ממש לא נראה לי.

בנוסף, אני נוהג 5 שנים במכוניות ליסינג ולא שרטתי טסת פלסטיק אחת.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אז אפשר להגיד, שנלמד הלקח לפעם הבאה - לשים לב האם המכונה מתאימה לטיפול בגלגלי סגסוגת...

בזכותך, אני את הלקח למדתי.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני לא הייתי עובר על כך בשתיקה.

רכב חדש (שסביר להניח ששילמת עליו ממיטב כספך) ופגיעות כאלו לא היו מניחים את דעתי. אבל זה כבר עניין שלך.

אילו עצות לשאול בפעם הבאה? תראה להם את הגלגל ותגיד להם "שלא יצא כמו זה".:-D

פורסם

למסוקרן למה הסמל שחור, פשוט הוא כל כך מבריק שרואים את ההשתקפות שלי :wink:

בכל אופן, למישהו יש המלצות חיוביות עם חישוקי סגסוגת על פנצריות בקריות-מפרץ.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...