Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד פחות מחודש נגמר המלווה.וכשהסתיים המלווה אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע.

המורה נהיגה אמר לי שצריך רק טופס ירוק.

עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות.. מבחן שליטה? כמות מסויימת של שיעורים? כמה עולה רישיון לאופנוע? כמה עולה שיעור לאופנוע?

תודה לעוזרים...

פורסם
בעוד פחות מחודש נגמר המלווה.וכשהסתיים המלווה אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע.

המורה נהיגה אמר לי שצריך רק טופס ירוק.

עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות.. מבחן שליטה? כמות מסויימת של שיעורים? כמה עולה רישיון לאופנוע? כמה עולה שיעור לאופנוע?

תודה לעוזרים...

1. אתה צריך : טופס ירוק -> בדיקת עיניים -> בדיקה גופנית -> ללכת למשרד הרישוי על מנת לקבל פטור מתיאוריה.

2. כן,אתה תעשה מבחן שליטה.

3. אתה מחליט כמה שיעורים,יש מינימום של 3 שיעורים אני חושב.

4. טסט לאופנוע עולה : 400 ש"ח לבית הספר המלמד אותך , ו130 ש"ח אגרת טסט,סה"כ 530 ש"ח.

5. שיעור לאופנוע עולה בערך 65-80 ש"ח לשיעור.

פורסם

תודה רבה על העזרה...

מה סתומרת בדיקה גופנית ועיניים.

בנוסף לטופס ירוק או שזה בתוך הטופס ירוק ?

פורסם

כמה הערות.

הטופס הירוק כולל את הבדיקת עיניים, תאוריה וטסט.

אתה עדיין לא יכול לקבל פטור מתאוריה. התקנות החדשות ייכנסו רק ב 1 לאפריל.

אם אני זוכר נכון, אתה גם צריך להחזיק ברשיון נהיגה לפחות 3 שנים.

המבחן שלך יכלול מבחן שליטה ויציאה לכביש.

אם אני זוכר נכון, עבור רשיון לאופנוע A1 עלייך לעשות 12 שיעורים.

פורסם

בשביל לקבל רישיון על ידי מעבר מבחן שליטה בלבד אתה צריך להחזיק רישיון על מכונית מעל 3 שנים.

במקרה ואין לך רישיון על מכונית 3 שנים אתה עושה את המסלול הרגיל, כלומר 15 שיעורים, טסט רגיל ותאוריה רגילה. כמו שכתב איגור, בקרוב יהיה פטור מתאוריה, כל השאר ללא שינוי.

אתה יכול להוציא רישיון על על 125 סמ"ק או על 33 כ"ס. בשביל רישיון על 33 כ"ס אתה צריך להיות מעל גיל 18.

פורסם
בשביל לקבל רישיון על ידי מעבר מבחן שליטה בלבד אתה צריך להחזיק רישיון על מכונית מעל 3 שנים.

במקרה ואין לך רישיון על מכונית 3 שנים אתה עושה את המסלול הרגיל, כלומר 15 שיעורים, טסט רגיל ותאוריה רגילה. כמו שכתב איגור, בקרוב יהיה פטור מתאוריה, כל השאר ללא שינוי.

אתה יכול להוציא רישיון על על 125 סמ"ק או על 33 כ"ס. בשביל רישיון על 33 כ"ס אתה צריך להיות מעל גיל 18.

תודה רבה, עכשיו הבנתי למה התכוון איגור...

הוא רשם שב1 באפריל התקנות החדשות יכנסו לתוקף, המלווה נגמר לי ב4.4 אז מצבי טוב חח וכבר ממלא אין זמן בגלל כל המבחנים שיש.

תודה לכולם על העזרה..אחלה פורום,אוהב אתכם !

אפשר לנעול אם אתם רוצים

• תוכן חדש...