Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברשותי איביזה טורבו 2002,היום נסעתי עם הרכב בשיוט בכביש החוף על 100 קמ"ש,אחרי לחיצה קטנה על הגז האוטו פתאום התחיל לרעוד קצת ועשה רעש מוזר,מה גם שלא עבר את ה0.4 BAR,עצרתי את הרכב בשוליים,כיביתי אותו ולאחר כמה דקות הנעתי שוב,הרכב רועד וברגע שנותנים גז הוא מקרטע ורועד עוד יותר,נסעתי איתו כמה מאות מטרים ככה על 50 קמ"ש עד לתחנת דלק וגרר צריך להגיע בקרוב(פחדתי ליסוע איתו ככה עוד כ-5 קילומטר עד הבית כדיי שלא יגרם נזק למנוע),מישהו נתקל בתקלה הזאת פעם?כמו כן נדלקה מנורת צ'ק אנג'ין אחרי כמה דקות והיבהבה למשך כמה שניות עד שנשארה דולקת קבוע..

לי אישית זה נראה כמו בעיית חשמל...אשמח אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

כוהל הצתה.

הרכב מתחיל לרעוד,ובלחיצה על הגז הרעידה מתגברת.

יש שיגידו שהרכב נשמע כמו אימפרזה 8)

החלפת פלאגים לאחרונה? צ'יפ? כמה ק"מ יש לאוטו?

קח בחשבון שאם אחד נשרף,סביר להניח שאחריו ישרפו כולם.

פורסם

אכן, רעידות+check engine, זוהי תופעה לסליל הצתה שנשרף.

למעשה המנוע עובד על 3 צילינדרים במקום 4.

פורסם

לפי דבריך,וכמו שאמרו מעלי,כהול.בביטחון מלא.

הצ'ק אנגין אמורה להבהב בדיוק בזמן הלחיצה.

כמעט כל מי ששם צ'יפ,בסיבוב הראשון הולך לו כוהל,בגלל שהכהול "זקן" מידי ללחץ המופעל עליו ולמהירות הפקודות.

פורסם
כוהל הצתה.

הרכב מתחיל לרעוד,ובלחיצה על הגז הרעידה מתגברת.

יש שיגידו שהרכב נשמע כמו אימפרזה 8)

החלפת פלאגים לאחרונה? צ'יפ? כמה ק"מ יש לאוטו?

קח בחשבון שאם אחד נשרף,סביר להניח שאחריו ישרפו כולם.

פלאגים אירדיום חדשים לפני שבועיים,88 אלף קילומטר=] וכן יש צ'יפ.

אמרו לי שיש אחריות על זה בצ'מפיון מוטורס בגלל שיצא ריקול על התקלה הזאת,האם זה נכון?

בכל מקרה ראיתי שמוכרים באיביי סט של 4 כוהלים ב30 דולר זה ממש גרושים אבל אני רוצה לסדר את הכוהל הספציפי שהלך בינתיים עד שאני יזמין את הסט משם.

אם זה לא באחריות כמו שאמרו לי,מה המחיר של כזה כוהל חדש?תודה.

פורסם

קוייל בEBAY עולה בסביבות 25 דולר לאחד לא כולל משלוח.

ותקנה רק מקורי בגירסה האחרונה שלהם, אלא אם כן אתה רוצה שישרפו לך בלי הפסקה.

היה ריקול בעולם על הקויילים אבל בארץ כנראה השתיקו את זה.

פורסם

קניתי מבן דוד שלי את הרכב,הרכב היה אצלו מ2003,ב2004 החליפו כוהל אחד,ואחרי 3 שנים החליפו עוד אחד וגם זה היה בחינם אפילו שנגמרו השנתיים אחריות..השאלה שלי היא אם גם עכשיו אמור להיות על זה ריקול באמת או שאני אצטרך לשלם על זה..ומה העלות פחות או יותר פה בארץ?

פורסם

בדיוק אותו הדבר כמו שאתה מתאר, צלצלתי לרון והוא אמר שאין בעיה לנסוע ככה עד אליו (מהרצליה לת"א).

הוא חיבר את הרכב למחשב ויצא ששני הקויילים לא תקינים (3ו4) אז הוא החליף את שתיהם ב390 ש"ח ליחידה לא כולל מע"מ.

אני בדיוק מחפש עכשיו עוד שתיים כי אם שתיים נשרפו כנראה שהשתיים האחרים גם עומדים להישרף.

פורסם

עידכון קל,כרגע הרכבתי כוהל חדש תוצרת אנגליה שעולה חצי מהמקורי וטוענים שהוא לפחות באותה רמה והרכב עובד פיקס.

צ'מפיון טוענים שהוחלפו כבר 5 כוהלים אצלהם,אחרי שנה הוחלפו זוג,אחרי שלוש שנים עוד זוג והפעם האחרונה ב2007 שהם טוענים שחייבו את בעל הרכב(שהוא בן דוד שלי והוא טוען שהוא לא שילם להם בחיים על כוהלים והם טענו שיש על זה אחריות לכל החיים מכיוון שזה פאק בייצור).

בכל מקרה אבא שלי דיבר איתם והסביר להם שמדובר בריקול עולמי שאפילו מופיע באתר של VW על דגמי 2001,2002 וחלק מ2003,הוחלפו כוהלים כבר ב530 אלף רכבים עם המנוע הזה ברחבי העולם!נזק שדרך אגב עלה להם כ150 מיליון דולר.

קראתי בפורומים בחו"ל על רכבים בשנים הנ"ל שגם לפני שנה ושנתיים עדיין המשיכו להחליף את הכוהלים הדפוקים בכוהלים "משופרים" שלא אמורים להתקלקל.

רק בארץ מנסים להרוויח עלינו כסף על תקלה שידועה כrecall??

צ'מפיון טענו כי יחזרו אל אבא שלי בתחילת שבוע למרות שאני לא מאמין שהם יתנו תשובה מספקת,בינתיים כמו שאמרתי לא חיכיתי להם וכבר קניתי כוהל חלופי.

• תוכן חדש...