Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחבר T לצנרת מים (בצינור היציאה ממשאבת המים) נשבר בדיהטסו סיריון 1000 מודל 2000.

היכן ניתן לרכוש מחבר ? מדובר במחבר עם 2 יציאות בקוטר אינטצ' ויציאה אחת (אנכית) בקוטר 0.5 אינטש.

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק את האפשרות אצל המומחים לנושא מערכות קירור ופליטה, אבי-פרטס.

הם יושבים בפתח-תקווה אבל עושים משלוחים לכל הארץ.

פורסם
מחבר T לצנרת מים (בצינור היציאה ממשאבת המים) נשבר בדיהטסו סיריון 1000 מודל 2000.

היכן ניתן לרכוש מחבר ? מדובר במחבר עם 2 יציאות בקוטר אינטצ' ויציאה אחת (אנכית) בקוטר 0.5 אינטש.

יש דברים שלא חוסכים בהם, רצוי שתקנה מקורי בחברה ו/או באחד ממוסכי רשת דיהטסו.

פורסם

נקודה למחשבה לך:

לפני שלושה חודשים קרה לי מקרה דומה.

כמובן גם לי יש סיריון, מודל 99.

היתה לי נזילת נוזל קירור מצינור גומי, על מנת להגיע לצינור המוסכניק היה חייב לנתק כמה צינורות.

בדרך היה מן T פלסטיק בצבע חום באמת עם 2 יציאות גדולות ויציאה אחת קטנה מלמעלה.

כשמדדתי עם קליבר זה לא היה אינטץ' אלא כ-20 מילימטר היציאות האופקיות ו-6 מילימטר היציאה האנכית.

המכונאי (לא במורשה) אמר לי שהפלסטיק הזה ממש מעפאן ואין טעם לקנות מקורי כי זה מאיכות זולה, הוא הלך לחרט צמוד שעשה לי מחבר מיוחד לגדלים שאני צריך מנחושת במחיר אפסי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...