Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FABIA TSI 1.2 105 VS VW POLO 1.2 TSI 105

nir31
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אתה "צודק" בטענה שלך. כי ליפניות הכי אמינות במדינה (מאזדה הונדה וטויוטה) אין אחריות בכלל, לפי מה שאתה כותב. תפסיקו לרשום שטויות, זה ממש לא קשור! כל יבואן והמדיניות שלו. נקודה.

אז לפי טענתך מוסכי טויוטה ,הונדה ושאר היפניות עומדים ריקים מאדם במשך רוב ימות השנה?:wink:

בסה"כ רציתי לתת לבן אדם עוד נקודת מחשבה.

שטויות זה בטוח לא

אין ספק שכל יבואן והמדיניות שלו ללא קשר למוצר שלו.

סוכני המכירות תופסים על זה טרמפ כשאתה מגיע לסוכנות וזהו.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כדי לסכם את הדיון הנ"ל הרשו לי לספר לכם:

הפולו החדשה שלי, TSI DSG, בת שנה ושבועיים, ומיד לאחר שנרכשה ועד היום, היא "ביקרה" כ-15 פעמים במוסך,

בין היתר בגלל תקלות חוזרות!!!

החליפו ברכב עד עתה חלקים רבים, ביניהם טורבו, סוויצ', תומך מנוע, פין במנגנון חלון (פעמיים באותו חלון), תושבת מחשב.

נעשו מספר עדכוני תוכנת מחשב ניהול מנוע, ותוכנת מחשב גיר!

הגיר "מחליק" לעיתים בהחלפות מ-1 ל-2.

הגיר משמיע לעיתים רעש של ברזלים בהחלפות של ההילוכים הנמוכים, למעלה ולמטה, ובעליה על פסי האטה ובכביש משובש.

הרכב מתפרק, התנהגות הגיר איומה ובשירות לא מתרגשים... ועל חלק מהטענות שלי הם עונים: "ככה זה - זה בסדר".

אם כך, ניתן להסיק לגבי האמינות (והאחריות)...

פורסם
אז לפי טענתך מוסכי טויוטה ,הונדה ושאר היפניות עומדים ריקים מאדם במשך רוב ימות השנה?:wink:

בסה"כ רציתי לתת לבן אדם עוד נקודת מחשבה.

שטויות זה בטוח לא

אין ספק שכל יבואן והמדיניות שלו ללא קשר למוצר שלו.

סוכני המכירות תופסים על זה טרמפ כשאתה מגיע לסוכנות וזהו.

שוב אתה מתווכח איתי? לא , המוסכים לא עומדים ריקים, אך זה שיבואן בא לקראת הלקוח עם 7 שנים אחריות על מכלולים שונים, אומר שעתידו של הרכב להתקלקל? חבל שלא הביאו לך אזהרה, כי מה שכתבת חסר ביסוס לגמרי. אתה כותב - אם אני בטוח במוצר שלי למה להביא אחריות?! איזה שטויות. על מנורות, מאווררים, מזגנים ועוד המון דברים מפה עד לסין יש אחריות. למה? כי אף אחד לא מאמין במוצרים שלו? יש לי מוצרים שלא התקלקלו 10+ שנים, ועדיין הייתה עליהם אחריות. נו ו? איזה שטויות אתה רושם. כן, שוב, אתה "צודק", קיה תתקלקל (כי יש לה 7 שנים אחריות) הרבה יותר פעמים מ-VW (כי יש לה שנתיים אחריות) שלא תראה מוסך. :roll::roll::roll:

והינה לך (הודעה אחת מעליי), לקוח שיש לו שנתיים אחריות, כי היבואן שלו "יודע" שיש לו רכב אמין. הינה, בבקשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...