Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FABIA TSI 1.2 105 VS VW POLO 1.2 TSI 105

nir31
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 הרכבים נראים דומים למדי

איש המכירות בפולקסווגן הודה כי זה אותו מנוע וגיר.

המידות דומנת ביותר

הגימור שונה מעט, בפולו ציפוי עור לידית הילוכים ולהגה.

ויש בפולו כפתורי שליטה לרדיו דיסק בהגה,

אה וכמובן המותג

האם בשל כך יש סיבה לשלם לפולו 113 K

לעומת 100 K לפאביה (המקוצרת לא הספייס...)

ומדוע היצרן לא ממש מאמין ברכבים שלו ונותן רק שנתיים אחריות? (גם סקודה וגם VW)

הוא לא משוכנע באמינות , וזו סיבה לחשוש ?

פורסם

המנוע אותו מנוע, הגיר אותו גיר

הגימור בערך דומה

השאלה מה אתה אוהב יותר מבחינת צורה כי בסוף המכוניות דומות מאוד (בנויות על אותה שלדה)

קח נסיעת מבחן על שתיהן ותחליט לבד...

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

אין טעם לפתוח את זה שוב.. יש בערך מיליון ואחת שרשורים בנושא.. תריץ חיפוש

בעניין האחריות שנתיים יש אחריות מלאה על הרכב ושנה שלישית נקראת אחריות של רצון טוב זאת אומרת שהאחריות בשנה השלישית היא על המכלולים הכבדים של הרכב כמו מנוע וגיר

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אחריות של רצון טוב = אם היבואן ירצה הוא יתקן לך על חשבונו או ישתתף חלקית בעלות התיקון.

אבל הוא ממש לא חייב לעשות את זה ואין כל אחריות רשמית בשנה שלישית.

פורסם

אחרי בדיקה של כמה יצרנים, - סוזוקי, קיה, אופל ועוד, מפליא שרק סקודה / פולקסוגן נותנים אחריות מקוצרת לשנתיים,

במיוחד שזה מנוע וגיר חדש TSI והשבעה הילוכים עם 2 קלאצים,(גיר רובוטי)

ואין נסיון של יותר משנתיים עדיין עם מנוע זה בשוק,,

אם היצרן לא בטוח במוצר שלו ולא נותן אחריות שלוש שנים כמקובל בשוק,

מדוע שאני אסמוך עליו, ???

[הנעילה על שלוש שנים היא בגלל התכנית מימון של שניהם לשלוש שנים עד הטרייד אין]

מה דעתכם על האופל קורסה 1398 סמ"ק אוטומטי בקבוצה זו ?

נכון שקצת פחות חזקה, והצריכת דלק טיפה פחות טובה,

אבל הם נותנים אחריות 3 שנים,

הגימור הפנימי נותן הרגשה יותר איכותית,

וגם יצרן גרמני אמין.

המידות של הרכב מאו ד דומות.

פורסם

Here We Go Again

תעשה חיפוש וחצי פורום יאהב אותך.

חיפוש 1 - או שתקנה פשוט פאביה!!

חיפוש 2 - לא באמת חיפוש , תקנה פולו!

בקשר לשאלה למה צ'מפיון נותן שנתיים אחריות זאת פשוט מדיניות , אין קשר ללא מאמין ברכבים שלו אני חושב שניקח את אוודי כדוגמה ונסכים שזה אוטו טוב. אז למה הוא גם מקבל רק שנתיים אחריות?

שמעתי שבקיה נותנים 7 שנים :)

שיהיה בהצלחה. ומקסימום תמיד יש מאזדה 3 לבנה ואוטומטית

פורסם

אם לא יהיה לך משו דרסטי לא אמור להיהרס לך כלום במכונית אחריי שנתיים אם לא טחנת אותה בכל צורה אפשרית...

אם אתה רוצה לחיות עם לב שלם ובלי פחד לך על 3 שנים אחריות של חברה אחרת

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

אמור זה שם של דג.

וכשלאבא שלי הלך המחשב גיר ב A6, חודש אחרי תום האחריות, לא נשמע שום דבר על רצון טוב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני חושב שניקח את אוודי כדוגמה ונסכים שזה אוטו טוב. אז למה הוא גם מקבל רק שנתיים אחריות?

לידיעתך באודי היום נותנים 3 שנות אחריות... זאת המדיניות החדשה :lol:

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
לידיעתך באודי היום נותנים 3 שנות אחריות... זאת המדיניות החדשה :lol:

מחר טלפון לצ'מפיון!

או שאני עובר ל מאזדה 3! (=

פורסם

אבל זה רק באודי שלא תפתח יותר מידי ציפיות....:-D מכיוון ששאר המתחרות נותנות גם 3 שנות אחריות, אודי ישרה איתם קו בשנה האחרונה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עוד נקודת מבט

אם היו נותנים לך 7 שנות אחריות זה לא מראה על הכרה במוצר טוב אלא להיפך

מוצר שעתיד להתקלקל הרבה בזמן הנקוב וכדי שאתה עדיין תשאר לקוח אז הם נותנים לך תיקונים חינם.

אם אני בטוח במוצר שלי אין צורך לתת הרבה אחריות כי הרכב גם ככה לא יכנס למוסך לעומת רכב אחר שהיבואן אומר לך שודאות שאתה הולך לבלות הרבה במוסך.

פורסם

כן, אתה "צודק" בטענה שלך. כי ליפניות הכי אמינות במדינה (מאזדה הונדה וטויוטה) אין אחריות בכלל, לפי מה שאתה כותב. תפסיקו לרשום שטויות, זה ממש לא קשור! כל יבואן והמדיניות שלו. נקודה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המנוע אותו מנוע, הגיר אותו גיר

הגימור בערך דומה

השאלה מה אתה אוהב יותר מבחינת צורה כי בסוף המכוניות דומות מאוד (בנויות על אותה שלדה)

קח נסיעת מבחן על שתיהן ותחליט לבד...

הן לא בנויות על אותה שילדה.

אבל זה רק באודי שלא תפתח יותר מידי ציפיות....:-D מכיוון ששאר המתחרות נותנות גם 3 שנות אחריות, אודי ישרה איתם קו בשנה האחרונה.

הלוואי שהמתחרות הגרמניות היו מואילות בטובן לתת 3 שנות אחריות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...