Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות לרכב DIAMON VISION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו אליי הנורות שהזמנתי

H1 וגם הH7 של פיליפס

עכשיו אני לא יודע מה לשים באור הגבוה ומה בנמוך??

תודה לכולם

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

תוציא נורה אחת מהרכב ותראה מה רשום עליה. פשוט, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

SEAT IBIZA SC

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

מזה הH1 לא מתאים לחיבור של הסיאט שלי.....לא הצלחתי להכניס החור יותר מידי גדול ויש לנורה פין אחד במקום 2 פינים.

מישהו יכול להסביר?

פורסם

איזה סוג יש בסיאט איביזה sc? אני הזמנתי דרך אגב בגלל טרד שהיה פה.

בקיצור הh7 מתאים והh1 לא כי יש לו פין אחד והמסגרת שסביבו קטנה יותר.

בקיצור אני מוכר למי שמעוניין

פורסם

אשמח לשמוע מה הסיבה בגללה רצית להחליף מנורות מלכתחילה, האם זה חוקי, מה העלות ובמה התוצאה כעת עדיפה על המקורית?

פורסם

כי קודם כל זה יפה דבר שני זה כן חוקי דבר שלישי יש הבדל גדול במרחק ההלומה של האוך ודבר רביעי זה לא יקר כמו קסנון

פורסם

בוודאות זה חוקי? בכמה נושאים קודמים שמצאתי הדעות היו קצת חלוקות בעניין הזה.

האור מקבל גוון כחול כשמתקינים את הנורות באיביזה?

למען האמת, כל פעם שאני עומד בלילה ליד רכב עם קסנון האור שלי נראה כמו גחליליות בהשוואה..

כמה עולה סט של הפנסים של אור רגיל? ואור גבוה?

ומה עושים עם תאורת ערפל\פנייה? יש פתרון גם להם?

פורסם
כי קודם כל זה יפה דבר שני זה כן חוקי דבר שלישי יש הבדל גדול במרחק ההלומה של האוך ודבר רביעי זה לא יקר כמו קסנון

1. נתחיל מזה שיופי זה עניין של טעם.

2. זה לא חוקי. אין עליהם תקן אירופי בניגוד לכל נורה "חוקית" אחרת, וגם כתוב עליהם במפורש שהן "Not For Street Use" באירופה וארה"ב.

3. אכן יש הבדל גדול במרחק האלומה, היא קצרה יותר וחלשה יותר. הציפוי על הנורה שמסנן את הגוונים הצהובים "חונק" את האור שהיא מפיצה.

4. גם פלאפל לא יקר כמו קסנון.

לי לקח שבוע להוריד את הנורות האלה ולחזור למקוריות. הרפלקטור אצלי עשה את האור כחול. לא לבן ולא כחלחל. כחול כחול. יותר מדי תשומת לב שלילית.

פורסם

אז לא הבנתי מה הטעם בלהתקין דימונט ויזון

אם האלומה שלה קטנה יותר והראות קטנה יותר והיא לא חוקית

אם כבר להתקין משהו שהוא לא חוקי להתקין משהו שישפר את

הראות בלילה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...