Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכוכית רגילה שטוחה מזגג??? :? :? :?

נראה לי לא בטיחותי,לא שימושי ובטח שלא חוקי...

לזכוכית הפנס יש תפקיד בפיזור האלומה ולא הייתי משתמש בזכוכית פשוטה.

אני הייתי מנסה למצוא משהו מתאים אצל ביז-ביז או בנצי, או מ EBAY, או מפנס אופנוע אחר לפני הפתרון שאתה מבקש...

בברכה אורן

פורסם

היו גם בשימוש זכוכיות שטוחות בצבע מט.

ידוע לך כמה אינץ הפנס?

ככל הנראה מה שהיה לך זה זכוכית LUCAS בגודל 6.5"

חפש באיי ביי יש לא מעט.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אצל ביזביז יש לוקאס מקורי.
לביזביז יש הכול רק לצערי במחירים גבוהים מאוד.
פורסם

אני לא מתקרב אליו.

וכן, היו בשימוש זגוגיות שטוחות לגמרי. לגבי ה"לא בטיחותי" - אני מסכים באופן כללי, אבל גם בלמי התוף המודרניים של הבהמות הללו לא כל כך בטיחותיים, הכל יחסי :-).

פורסם
אני לא מתקרב אליו.

וכן, היו בשימוש זגוגיות שטוחות לגמרי. לגבי ה"לא בטיחותי" - אני מסכים באופן כללי, אבל גם בלמי התוף המודרניים של הבהמות הללו לא כל כך בטיחותיים, הכל יחסי :-).

מיכה

לגבי בלמי התוף אני לא כל כך מסכים איתך!

שיפוץ ל-BMW שלי שנעשה אצל יוני אופנועים, הביא לתוצאה מעולה.

סנדלי הבילום נישלחו לציפוי איכותי והתאמה מלאה, פנים התוף עבר ליטוש והתאמה

המנגנון נבדק הוחלק וגורז במקומות הנכונים. היום לאחר כ-500 ק"מ הבלם עוצר

את 240 ק"ג אופנוע + 90 ק"ג רוכב (העצמות כבדות!) + רוכבת קלילה+ציוד בצורה מצויינת.

הרגש לבלם האחורי נהדר, אבל עיקר המאמץ דווקא על הבלם הקידמי שהוא אמנם דיסק.

גם בחיפושית וגם בווספה כולם בלמי תוף בוצעו הפעולות שציינתי וכולם עוצרים נהדר!

נכון זה לא דיסק אבל אחזקה נכונה וכיוון פעם בכמה זמן ואין סיבה שלא יעצרו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי רן,

כמו שאמרתי - הכל יחסי. כמובן שניתן להגיע לתוצאות משביעות רצון גם מהתופים הללו. גם ב- R51/3 שלי אני יכול לנעול גלגל קדמי עם 2 אצבעות בלבד. אגב - בגלגל הקדמי ולא כמו אצלך באחורי (שאשר בקדמי אתה מתפנק לך עם דיסק :wink:). ואצלי מדובר על חצי נאבה...

אגב, תנסה לעצור פעם M20 כולל סירה רק עם בלם קדמי ואחורי (תופים, לא דיסק) כאשר גלגל הסירה ללא בלם תואם. קטעים.

אמרתי מה שאמרתי בחצי חיוך, אם זה לא היה מובן. התייחסתי בעיקר לזכוכית השטוחה בפנס.

פורסם

לגבי הזכוכית השטוחה זה שזה אפשרי - אין וויכוח.

נכון שהיו פנסים בהם היו מותקנות זכוכיות כאלו אבל מה שנשבר לא היה כזה - אז למה לרדת ברמה?

זכוכית קמורה מתאימה ותקנית זה לא חלק נדיר או יקר במיוחד ולדעתי חבל לאתר.

(באותה מידה אפשר גם לסגור את מיכל הדלק עם ניילון, להשתמש בלוסטה-קלמרה בתור סופית לכבל, לשים פדל של אופניים במקום קיקסטארט, ולכופף צינור אינסטלציה עבור האגזוז... בכל זאת זה BSA ...)

:lol: :lol: :lol:

פורסם
היי רן,

כמו שאמרתי - הכל יחסי. כמובן שניתן להגיע לתוצאות משביעות רצון גם מהתופים הללו. גם ב- R51/3 שלי אני יכול לנעול גלגל קדמי עם 2 אצבעות בלבד. אגב - בגלגל הקדמי ולא כמו אצלך באחורי (שאשר בקדמי אתה מתפנק לך עם דיסק :wink:). ואצלי מדובר על חצי נאבה...

אגב, תנסה לעצור פעם M20 כולל סירה רק עם בלם קדמי ואחורי (תופים, לא דיסק) כאשר גלגל הסירה ללא בלם תואם. קטעים.

אמרתי מה שאמרתי בחצי חיוך, אם זה לא היה מובן. התייחסתי בעיקר לזכוכית השטוחה בפנס.

באופנועי BMW יכולת הבלימה היתה תמיד עדיפה על הבריטים ביחוד מול הדגמים הצבאים שלהם כמו מצ'לס ובי,אס,איי.

• תוכן חדש...