Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מסוג מאזדה מותקנת דיבורית קבועה.

(תמונות מצורפות).

האם ניתן להסיר אותה באופן עצמאי מבלי לגרום נזק?

אשמח לקבל הנחיות.

מצורפות תמונות.

תודה

ל'

800.jpg

801.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תראי, אם את רוצה להתקין דיבורית משלך ברכב, אז הייתי ממליץ לך לא לבצע פירוק עמוק, דהיינו, תשאירי את הפלח שמבצבץ מהקונסולה.

אבל, אם את מעוניינת להסיר גם אותו, לא אמורה להיות בעיה, הפלסטיקה די טרייה ברכב (מזדה 3, לא ?! - זה לא איזה 205 גריאטרית).

אני בטוח שיש פה תותחים בפירוק הקונסולה (לדעתי, זה רק הפלסטיק החיצוני) שייסייעו לך עם הסבר ותמונות.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני מעוניינת להסיר את כל הדיבורית עצמה ולא להשאיר "שאריות" מאחורי הדש.

הדיבורית מוסרת לגמרי, ולא תותקן במקומה אחרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר להסיר בלי שום בעייה בדיוק כמו שהתקינו.

בשביל לפרק את הזרוע צריל להוציא את הרדיו ואת הפאנל של הבקרת אקלים, הכל בנוי בשיטת הרעפים וצריך ללכת למלמעלה למטה.

יש פס קישוט שרץ מצד ימין שמאלה לכיוון המערכת, עם מברג שטוח בעדינות מהמרכז בערך הוא נשלף לגמרי ואז מתגלים ברגים שמחזיקים את המערכת במקום, שני ברגים 10 מ"מ אם אני זוכר נכון.

אחרי שהמערכת בחוץ מתגלים עוד שני ברגים לפירוק הפאנל של הבקרת אקלים ואז יש לך גישה לפירוק הזרוע של הדיבורית.

בשלב הזה אני מעריך שיתגלה המוח של הדיבורית שבטח יהיה זרוק שם, קופסה שחורה שאליה ירוץ החוט מהזרוע, המיקרופון שעל הסוכך שמש, הרמקול ועוד צמת חוטים של המתח.

החלק המסובך זה לעקוב אחרי הצמת מתח ולנתק אותה מהמקום שאליו המתקין המוכשר החליט להתחבר.

רבע שעה עבודה למקצוען שעה לחובבן.

בהצלחה:wink:

• תוכן חדש...