Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גפ''מ ב GMC גימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתמצא במערכות גז, כי לא שוקל מערכת כזאת ברכב שלי - אני לא בעד התערבות במערכות מנוע והנעה (ראיתי גם איך ניראות התקנות האלו - לא ספציפית ב-GMC אבל BMW למשל, לא מצא חן בעיני). חלק זה VORTEC, הישנים יותר לא. אם זה VORTEC, כתוב על המנוע.

אם אתה רוצה מערכת גז, תתיעץ עם מקצוענים בתחום ולא עם אלה שהעיקר להם זה למכור.

:wave2:,שוב תודה

:type: @@ :beerchug:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לך בתור בעלים של שברולט שכזו ולאחר ניסיון בספארי מנוע וורטק זהה לבלייזר ולאחר 60 אלף קילומטר והמון נזקים שניגרמו בשימוש במערכת גז שהותקנה וטופלה הייטב אני יכול להגיד לך שמעבר למחיר המערכת במידה ואתה רוצה להחזיק את הרכב לשנים רבות ללא תקלות אז אני לא ממליץ לבצע ברכב שכזה הסבה לגז ,זה נכון שהגז יחסית זול אך ההוצעה על התקלות שיגרמו לרכב לא כדאית ..

דרך אגב הבלייזר שלי למכירה במידה ואתה מעוניין צור קשר בפרטי יד שנייה לא סוחר בבעלות אבי 4 שנים.

היי

אני שוקל לקנות שברולט בלייזר,מנוע 4300,(מקבילה ל GMCגימי)..

כמובן שבארצנו הקטנטונת נטולת המשאבים,וטורפת המיסים,במחיריי הדלק של היום,חשבתי לעצמי שרק עם מערכת

גפ'מ,אני יוכל להנות מרכב שכזה.

לאחר בירורים ועצות שנתקבלו פה ושם,הבנתי,שרצוי שהמערכת הנ'ל תותקן אצל ממומחים(פירוק הסרעפת,על מנת ליקדוח

ויש כאלה שקודחים ללא פירוק?!)..איזה סוג של מערכת מומלצת ? יש הזרקה ישירה..ויש נקודתית? עוד הבנתי שיש צורך במשמנת לשסתומים,מה שאומר גם שהאוטו מתחמם ? פליז תנו דעתכם

האם יש מישהו שבבעלותו רכב כזה,ושניתקל בבעיות\המלצות?האם משהו יכול לעזור לי בהמלצות למתקינים,עוד עיצות שימושיות...,אולי בכלל לא כדי להתקרב לפרוייקט

כזה ?

אריק:roll:

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

תודה על הטיפ..בעקבות טיפים כאלה ואחרים

על מערכת הגז..החלטתי לרדת מהעניין.

וללא מערכת כזאת אין לי מה להתקרב לרכב הזה,למרות שזה אוטו אוטו,והיה לי אחד כזה בשנות ה 90

אוטו חזק,נוח,חלקי חילוף בשפע,ואמינות יחסית..החיסרון היחידי באוטו הזה הוא תיצרוכת הדלק שבתנאים של הארץ,זה ממש בילתי אפשרי

בברכה,וחג שמח

אריק

:type: @@ :beerchug:
  • תוכן חדש...