Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שאלות:

1. דהייטסו שרייד 2000 - נשבר הראש למדיד שמן. הייתי במוסך עלות החלף הייתה 200 ש"ח (!!!).
  2. קורולה 2007 - בפגוש הקדמי למטה ישנם שני גרילים קטנים (ימין ושמאל בגודל של 15X30), שנגנבו לי.

היכן ניתן להשיג את החלפים הנ"ל במחירים שפויים? (אזור המרכז או הצפון).

תודה.

פורסם

1. פירוקייה או לשלם למוסך. אני בספק שקיים מדיד תחליפי.

2. פירוקייה או רכישה ממוסך \ הזמנה מחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חנויות שמוכרות חלקים חליפיים חדשים כמו מדיד שמן. אני קניתי פקק למילוי שמן ב20 ש"ח בכזו חנות כשבחברה רצו הרבה יותר.

לקורולה הכי עדיף לחפש בפירוקיה. להזמין חדש בארץ יעלה לך כמו 2 תדלוקים מלאים. או כמובן להזמין מחו"ל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להזמין מחו"ל, לא הצלחתי למצוא באיביי אז אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שמוכר חלקי חילוף אני מאוד אודה לו.

בנוסף, איך אני מגיע לפירוקיות באזור המרכז? המלצה?

פורסם

מניסיון, עד שתשיג את המדיד תצא לך הנשמה. אתה תשתגע, תסתובב בין פירוקיות, תבזבז דלק. בסוף אולי תמצא מדיד שמן משומש שאלוהים יודע כמה זמן נשאר לו, ועליו תשלם 50 ש"ח במקרה הטוב.

חסכת 100 ש"ח (במקרה הטוב) אבל זה עלה לך בבריאות (אלא אם היה לך מזל ונפלת על המדיד בפירוקיה הראשונה).

לצערי הרב המדיד מתומחר בדיוק במחיר הגיוני - יקר מספיק כדי לתת רווח מאוד נאה ליבואן, זול מספיק כדי שלא תתחיל לחפש משומשים.

פורסם

אוקיי תודה :cry:

בקשר לקורולה, איך אני מוצא את הגרילים האלה (אינטרנט, פירוקייה) תכוונו אותי למשהו, מישהו מתישהו...:wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המדיד נשמע לי יקר, אבל הגרילים זה מחיר מצוין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...