Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש משפר רכב עם ידע ונסיון בטורבו , במיוחד כזה שהוא לא BOLTON.

אני רוצה להוסיף טורבו נסתר לאלמרה 2000 שלי מנוע GA16DE, רוב הסיכויים שזה יהיה טורבו אחורי כמו של STS.

http://www.junkyardturbos.com/Rear-Mount-Turbo.php

רוב החלקים יסופקו על ידי.

יש לי אפשרות להשאיר את הרכב עד חודשיים בסדנה כך שהמשפר לא יהיה בלחץ זמן ויעשה עבודה טובה ומקצועית.

חשוב שיהיה בעל נסיון בפיתול מערכות פליטה מאלומיניום וידע לרתך בצורה מקצועית.

אשמח לכל הצעה (גם מחברי הפורום עצמם).

פורסם

אתה יכול להסביר מה היתרון בטורבו אחורי במכונית בה המנוע (הקטן) נמצא מקדימה?

איזה ספול יש לגזי הפליטה שהספיקו להתקרר וכמה לאג יש לצנרת אוויר כ"כ ארוכה?

חוץ מעניין הסליפריות הכללית (גם מתחת למכסה המנוע) אני לא מצליח להבין את היתרון בפרויקט כזה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

המיקום שאתה שוקל לטורבו שלך הוא מיקום לא אידיאלי ממספר סיבות:

מבחינת ביצועים - הטורבו מ--א--ו--ד רחוק מהמנוע, זה אומר שיהיה לך LAG משמעותי מאוד ותגובת דוושה מאוד לא נעימה.

מבחינת הסתרה של הטורבו - בתא המנוע הרבה יותר קל להסתיר טורבו קטן (פתח מכסה מנוע של פולו GTI למשל וחפש שם את הטורבו...) מאשר להתחיל להסביר מהו גוש הברזל שיושב לך מתחת למושב האחורי באוטו, ולמה רצים ממנו צינורות הלוך וחזור לתא המנוע כשברור לכולם ש-אגזוז זה לא.

בנוסף - וזה אולי החלק החשוב ביותר - מי שמחפש לעשות פרוייקט כזה בצורה דיסקרטית לא מפרסם את ההודעה עם כזו כותרת בפורום הנקרא ביותר בענייני מכוניות בא"י.(מחמאה לפורום, פגיעה קשה בדיסקרטיות)

חפש פרוייקטים של טורבו שכבר נעשו על המנוע שלך, תחשוב מחוץ לקופסה ונסה למצא מיקום אידיאלי בתא המנוע.

אל תחפש פתרונות קלים ומוזרים כמו הלינק שהבאת - אם זה היה כל כך מוצלח כל היצרנים היו עושים ככה.

אין אף יצרן שעובד ככה - מסקנה - סיכוי טוב שמדובר בפתרון גרוע.

בכל מקרה בהצלחה (אני בטוח שקיבלת מספיק הודעות פרטיות מאנשים שרוצים לבנות לך פרוייקט)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חשוב שיהיה בעל נסיון בפיתול מערכות פליטה מאלומיניום וידע לרתך בצורה מקצועית.

הלוואי עלינו

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני לא חושב שמערכת פליטה מאלומיניום תחזיק מעמד בטמפ' שיוצאות המנוע.

אני לא יודע במקרה של הניסן אבל בבדיקה שנערכה בשירוקו מדובר בכ900-950 מעלות.

Got To love It

פורסם

לדעתי רד מהרעיון הזה,

כל עוד אין לך מנוע אחורי זו תהיה טיפשות לשים טורבו מאחור,

הלאג שייוצר לך יהיה כל כך גבוה שלא תוכל לנהוג בכלל,

ההשקעה הכספית שתצטרך להוציא בכלל לא תהיה מוצדקת או משתלמת:

גיר חדש, משאבת דלק חדשה, ציריות חדשות, מחשב ניהול חדש, אינטרקולר, מחזירי שמן, פורק לחץ ועוד רבים

= כל זה ביחד שווה הרבה מאוד כסף!

מסקנה: לא מתשלם!

לדעתי מכור את הרכב וקנה אחד עם טורבו מובנה,

פורסם

במקום להסב את המנוע שלך למנוע טורבו (מלבד הצנרות ומיקום הטורבו צריך לחשוב גם על ניהול, מכלולים פנימיים שלא יעמדו בעומס וכו') למה לא לקחת מנוע טורבו מקורי מניסן - גם ייראה מקורי,יחסוך לך הרבה כאב ראש ואפילו כסף, נסה לבדוק אם השתילו באלמרות מנוע sr20det מ pulsar gti-r (גם הנעה קדמית).

בהצלחה!

• תוכן חדש...