Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר היה פקק די ארוך (משמעותית יותר מהרגיל) בצומת לב המפרץ לבאים מכיוון צפון. כשהגעתי לצומת מול קניון לב המפרץ (סינמול) ראיתי שמעלים סיוויק האצבק שחורה מסוף-אמצע שנות ה-90. מאחר שהרכב כבר היה חצי על הגרר אי אפשר היה להביט מקרוב, מה גם שזה היה בנסיעה, אבל ממבט חטוף לא נראה שהרכב עבר פגיעה כלשהי. בטח לא אחת שתסביר למה הרכב פיתח זוית קאמבר של 70- מעלות בפינה הימנית קידמית.

מישהו יודע מה קרה שם? קשה לי להאמין שהמתלה קרס סתם ככה, מדובר בכביש ישר ויחסית ללא מהמורות בקטע בו נמצא הרכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

למזלי לא זכיתי לחזות בפקק המדובר מקרוב...

באשר לגורם הנזק למתלה, יכול להיות שהוא התנגש בשפת המדרכה או כל דבר כזה.

מצד שני, אם לא הייתה תאונה "תקנית", אני לא אתפלא אם היה שם בור מטורף. הקבלנים שמבצעים את מירב עבודות התשתית באיזור חיפה והקריות לא בדיוק מקפידים על רמת בטיחות\איכות גבוהה.

רק לפני כשבועיים, באיזור הקיריון "זכיתי" בצמיג חדש וכיוון פרונט. בינתיים אני בשלב הראשון, פניתי לעירייה ושטחתי את טענותי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למזלי לא זכיתי לחזות בפקק המדובר מקרוב...

באשר לגורם הנזק למתלה, יכול להיות שהוא התנגש בשפת המדרכה או כל דבר כזה.

מצד שני, אם לא הייתה תאונה "תקנית", אני לא אתפלא אם היה שם בור מטורף. הקבלנים שמבצעים את מירב עבודות התשתית באיזור חיפה והקריות לא בדיוק מקפידים על רמת בטיחות\איכות גבוהה.

רק לפני כשבועיים, באיזור הקיריון "זכיתי" בצמיג חדש וכיוון פרונט. בינתיים אני בשלב הראשון, פניתי לעירייה ושטחתי את טענותי.

בינתיים בקריון שפכו קצת אספלט, במקום בור יש גבעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בצומת המדוברת בפניה שמאלה לכיוון צומת יגור זה אחד הכבישים הכי משובשים שיש. סתם לידע כללי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בצומת המדוברת בפניה שמאלה לכיוון צומת יגור זה אחד הכבישים הכי משובשים שיש. סתם לידע כללי.

לא זאת, צומת אחת צפונה. איפה שפונים ימינה (לבאים מצפון) לחניה המקורה של הקניון. ואגב מי שלא נסע בנתיב הימני של הכביש מצומת קרית אתא לקרית אתא לא נסע על כביש משובש מימיו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל האזור הזה מ*ורבן מבחינת כבישים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא זאת, צומת אחת צפונה. איפה שפונים ימינה (לבאים מצפון) לחניה המקורה של הקניון. ואגב מי שלא נסע בנתיב הימני של הכביש מצומת קרית אתא לקרית אתא לא נסע על כביש משובש מימיו.

אני מסכים איתך שיש לכביש ההוא מקום של כבוד במוזיאון הכבישים ה"משובחים" של מדינת ישראל. אבל אני יכול לחשוב על קטע שמתעלה אפילו על יצירת המופת באיזור צומת ק. אתא. יצא לך לנסוע ברח' פל-ים לכיוון הצ'ק פוסט לאחרונה? אחרי השריפה בכרמל הייתה סערה עזה באיזור חיפה המלווה מן הסתם בגשמים חזקים. הכביש ההוא גם לפני כן היה נוראי ביותר, אחרי הסערה זה כבר הפך להיות שטח טכני שלא כל דיפנדר יצלח אותו בשלום מבלי הכנה מראש...

איזה מזל שיש מיסים על מכוניות בארץ, ככה יש לממשלה כספים להשקיע בתשתיות הכבישים המשובחות בארצנו...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...