Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאנדאון וסלסטרה חברות עלומות שם?!חבוב, תבדוק את עצמך בפורומים בחו''ל.

אני אישית ממליץ על סאנדאון וסלסטרה ואין לי כל קשר ליבואנים.

תראה לי עוד מגבר בעלות של 1600 ש''ח שנותן את מה הסאנדאון נותן(איכות,עוצמה,תיכנון ובניה)כנ''ל לגבי הסלסטרה.

בשיפוצים...

פורסם
יכול להיות שאתה צודק, אבל מחיפושים בפורום אני רואה שממליצים בעיקר לגבי שני היצרנים האלו בעקביות, כאילו שהם היצרנים היחידים בעולם ולפני שהגיעו מגברים לא היו קיימים. אלו סה"כ הכל שני חברות אלומות שם בזכות הפורום פה קיבלו קצת חשיפה.

זה גם בטוח יפריע עכשיו לכמה וכמה משתמשים כאן מה שכתבתי אחרי הכל חצי פורום מקושר ליבואן.

יכול מאוד להיות שאלו מגברים טובים, אבל זה לא לעניין שמכל החברות שמיובאות לארץ תמיד מתמקדים בהם.

גם אלי וגם דני באו מתוך אהבה לתחום ומביאים שני מותגים, אחד מוכר יותר ואחד מוכר פחות, שנותנים תמורה אדירה לכסף. בסכומים שהם עולים קשה מאוד למצוא מגברים איכותיים יותר ולכן אתה רואה המלצות גורפות עליהם.

אבל היי, אתה הרי מקובע עם הקונספירציה שלך אז כנראה שאתה צודק.

תמשיך לפרנס את היבואנים הקפטיליסטים שדוחפים לך זבל סיני במאות אחוזי רווח. כנראה שמגיע לך ליפול על איזה PULSE AUDIO "אמריקאי" בטענה שהיא חברת בת של רוקפורד :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא אחד שמחפש זול, אני גם לא הולך אחרי מותגים, אני מחפש מוצר שיהיה איכותי ומוכח מחברה יחסית מוכרת.

זה שממליצים תמיד בשילוב גם סאןדאון וגם סלסטרה ביחד זה מה שמוזר לי. במיוחד שהיבואנים הם ספונסרים של הפורום.

אני סה"כ מתייעץ פה כדי לקבל חוות דעת מאנשים שהתנסו עם מוצרים אבל ניראה לי שהפורום פה מושפע מכמה וכמה יבואנים.

פורסם

לא אלי ולא דני הם ספונסרים של הפורום יותר ואין שום קשר בין היות מישהו ספונסר להמלצה על מוצרים שלו, שזה יהיה ברור חד וחלק.

ב 2,000 ש"ח אני לא מכיר מגברים חדשים טובים יותר ממה שאלי או דני מביאים. בפלח היד שנייה אני מאמין שתמצא מציאות.

מאחר ואתה חשדן ובטוח שכולם אינטרסנטים, בעוד שעה בדיוק מתחיל מפגש אודיו מרכז בר"ג. לך אליו ותשמע באוזניים שלך מגברים מכל הסוגים והמינים. ככה תוכל לגבש דעה מוצקה יותר ותראה אנשים פנים מול פנים. 10 דקות במפגש שוות ערך לעשרות שעות נבירה בפורום, ואני לא צוחק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יכול להיות שאתה צודק, אבל מחיפושים בפורום אני רואה שממליצים בעיקר לגבי שני היצרנים האלו בעקביות, כאילו שהם היצרנים היחידים בעולם ולפני שהגיעו מגברים לא היו קיימים. אלו סה"כ הכל שני חברות אלומות שם בזכות הפורום פה קיבלו קצת חשיפה.

זה גם בטוח יפריע עכשיו לכמה וכמה משתמשים כאן מה שכתבתי אחרי הכל חצי פורום מקושר ליבואן.

יכול מאוד להיות שאלו מגברים טובים, אבל זה לא לעניין שמכל החברות שמיובאות לארץ תמיד מתמקדים בהם.

שני חברות עלומות שם תחפש עליהם בחו"ל ותיראה כמה שהם "עלומות שם"

המחירים שלהם טובים ונוחים כי שני היבואנים האלו הם לא עובדים כרגע מול חנויות בתפוצה ארצית מה שחוסך לצרכן את פערי התיווך

אתה מ-2007 נימצא בפורום אתה צריך להבין דבר או שניים ואם אתה כלכך חשדן ומבין אז למה אתה מבקש המלצה :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני קצת חשדן זה הכל לא שללתי את החברות האלו אני לא כזה מבין גדול במגברים, ואני לא רוצה סתם לקנות מוצר שאני אח"כ לא יהיה מרוצה איתו.

• תוכן חדש...