Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ובכן למי שזוכר לפני קצת יותר משנה רכשתי את הרכב הראשון שלי, מיצובישי לנסר 93' דגם GLX אוטומטית מאישה מבוגרת שגרה לידי

ושמרה על האוטו כאילו זו הבת היחידה שלה.

בהתחלה לא אהבתי את הרכב בכלל רכשתי אותו כדי לנסוע לעבודה וחזרה, במיוחד אחרי שכבר הייתי מאוהב בסיאט לאון ז"ל

היה קשה לי להיקשר לרכב אחר. ואז לאחר שהסיאט הלכה טוטאל-לוסט- המיצובישי גמעה ק"מ בכל הארץ ועשתה את עבודתה נאמנה.

רכשתי אותה עם 144000 ק"מ וכיום הק"מ עומד על 167000 ק"מ.

העברתי לרכב את הריפודים דמויי העור מהסיאט, התקנתי מערכת ב 3500 ש"ח, וטיפלתי ברכב כמו שעון (אפילו יותר ממה שהאישה המבוגרת טיפלה בו).

כיום אני עומד בפני התלבטות קשה- האם להישאר עם הרכב או למכור אותו ולהתקדם למשהו יותר חדיש.

ההורים רוצים שאני אמכור כי הם אומרים שהאוטו לא מספיק בטיחותי (אין כריות אויר, אין ABS וכו')

הבעייה שהם לא מוכנים שאני יעביר את המערכת לאוטו שלהם.

אני חשבתי לשמור אותו לאחי הקטן, הבעייה שהוא עדיין לא הוציא רישיון.

ניסיתי לפרסם את האוטו והסכום שמציעים לי על האוטו ממש מרגיז אותי וגורם לי לא לרצות למכור אותו.

האם למכור את הרכב בכל מחיר ביחד עם המערכת, או ללכת עם הרגש ולהשאיר את האוטו?

(מבחינתי הוא מספיק וממלא את הצרכים שלי, המנוע והגיר מעולים, המזגן מצויין, הכל עובד כמו שעון).

או שישנה אפשרות נוספת להוציא את הרכב משימוש באופן זמני עד שאחי הקטן יוציא רישיון (הכוונה להפקיד את הרישיון של הרכב במשרד הרישוי)

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

בתודה,

איתמר.

עריכה:

תמונה מהיום:

mwgglvfomnzu.jpg

פורסם

קראתי פעמיים וחצי ועדיין לא הצלחתי להבין.:roll:

יש כסף לאוטו אחר? אין כסף?

אתה צריך אוטו חדש יותר?

מה הקשר לאח הקטן?

מה שמעכב אותך זה קשר רגשי למערכת שהתקנת?

לי זה נשמע כמו סלט, אולי תנסה להסביר שוב,

שיהיה לי (ואולי גם לך...) קל יותר להבין מי נגד מה מו מי.

(גם לי יש חיבה לאוטו הזה, אגב. פשוט ואמין)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אהלן

יש לי כסף לאוטו יותר חדש.

המשפחה ובת הזוג לוחצים שאני אמכור כדי לקנות משהו בטיחותי יותר.

מה שמעכב אותי למכור זה:

1)המחיר שרוצים לתת על האוטו לדעתי לא מצדיק למכור אותו כי חשבתי לשמור אותו לאחי הקטן או לנסוע איתו

עוד המון ק"מ ואז למכור לתת אותו למדינה תמורת 3000 ש"ח.

2)כל ההשקעה מלבד המערכת (כל הטיפולים, הווקסים, הניקויון ועוד)

3)האהבה לרכב עצמו

4)המחשבה שאני יודע מה השקעתי באוטו ושאני דיי רגוע איתו יחסית (למרות שזה אוטו ישן ויש לו בלאי, אני מרוצה מכך שאין לו כל מיני חיישנים

ומחשבים, הוא זול לאחזקה ואני מאוד מרוצה ממנו. לעומת זאת יש לי פחד לרכוש אוטו שאין לי מושג כ"כ מה ההיסטוריה שלו.

איתמר

פורסם

אם היה מדובר באיזו צרפתיה מזדקנת שכל שבוע נכנסת למוסך, הייתי מבין את הדילמה. במקרה שלך, מיצובישי לנסר היא אחת המכוניות הכי אמינות שעלו על כבישי הארץ ב-20 שנה האחרונות, ובתקציב הנוכחי שלה, אמורה להוות חבילה מצויינת לבחור צעיר ורווק כמוך.

עם כל הכבוד להורים, אין פה מקום לדיון לדעתי, אלא אם כן הם רוצים לקנות לך אוטו חדש ובטיחותי יותר. חבל להשבית את הלנסר, במיוחד אם הכל שם מתפקד היטב כפי שאתה רושם. אם הם דואגים לבטיחות שלך, תשקיע בקורס נהיגה מתקדמת (אם עדיין לא עשית זאת) שילמד אותך להימנע ממצבים מסוכנים, זה כבר ישפר את המצב. בטיחות היא לא תחליף לעצמאות, וזה שיש כסף לא אומר שחייבים לרוץ ולבזבז אותו. זה משהו שאתה צריך להסביר להורים שלך בצורה בוגרת והם צריכים להבין.

מה שכן - הכיסוי הזוועתי הזה על ההגה צריך ללכת, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם
1)המחיר שרוצים לתת על האוטו לדעתי לא מצדיק למכור אותו כי חשבתי לשמור אותו לאחי הקטן או לנסוע איתו

עוד המון ק"מ ואז למכור לתת אותו למדינה תמורת 3000 ש"ח.

מעולה, ענית לעצמך. אתה באמת תקבל מהמדינה לא פחות (אם לא יותר...)

בלי כל הטרטורים ובזבוז הזמן הקשורים למכירה עצמה.

אני הייתי "מושך" עם אותו אוטו כמה שאפשר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רכב נהדר.

אם הדלק לא מעיק(8 ק"מ לליטר, לא?), תמשיך איתו עד 2013 ותגרוט(או שתעביר לאחיך).

אה, ופנק קצת בתמונות!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אליה,

צריכת הדלק לדעתי בסדר גמור.

בעיר אני מגיע ל 8-9 ק"מ לליטר עם מזגן,

מחוץ לעיר אני מגיע בערך ל 15 ק"מ לליטר עם מזגן.

(יש לציין שמדובר בנהיגה חסכונית והבדיקה בוצעה מספר רב של פעמים)

פורסם

וואלה? אתה באמת נוהג רגוע. סחטיין.

גיר אוטומט 3 הילוכים זה לא מתכון לצריכה מזהירה :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ההורים שלך חושבים בכיוון הנכון.

בטיחות מעל הכל.

היה לי לנסר 91- זה אותו הרכב משנת 89 ועד שנת 93. עשיתי איתו תאונה ורק מלראות את מה שנשאר מהלנסר נהיה לי חום.

שלא לדבר על זה שהמנוע החליט שנוח לו יותר על הברכיים שלי ודלת הנהג החליטה להצטרף לחגיגה. החלון החליט להתאבד על היד שלי והקורה השמאלית של השמשה הקדמית החליטה להתחפש להרבה גלים.

וזה רק נזק הרכוש, נזקים גופניים אני מעדיף שלא לדון על זה אבל בדיעבד הייתי נכנס למינוס וחיי בצמצום יתר בשביל שיהיה לי רכב שהמנוע קורס למקום הנכון, שיש ABS כדי לשלוט על הרכב כשהוא מחליק, כריות אוויר שירפדו את הנגיחה בהגה/שמשה.

THAT WAS MY 50CENT

• תוכן חדש...