Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,היתה שבת קצת משעממת אז החלטתי לבנות פלטה למגבר(בעתיד עוד אחד של 4ערוצים יתווסף בנוסף למונו.).

הייתה לי פלטה פשוטה של סוג של סיבית כזו,החלטתי ללכת אליה כי לא היה לי משהו אחר זה היה בשלוף אפשר לומאר לא מתוכנן.

הצתיידתי במברגה ועוד כמה אלמנטים שעזרו לי במלאכה.

בנוסף להכל רכשתי סט RCA מעולה של מונסטר ככה בשביל הראש השקט.

מה שנישאר לי רק זה לארגן בד לבד מאיפה שהוא ..אשמח להמלצה והאם בהום סנטר ישנם בדים כאלו או אחרים? אשמח לתשובה ? :p

כמה תמונות שלא יהיה משעמם בתרד :)

ג'ינו.

Photo1124.jpg

Photo1125.jpg

Photo1127.jpg

Photo1129.jpg

Photo1130.jpg

Photo1132.jpg

Photo1133.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עבודה יפה רק אני ממליץ לך להדביק את הלבד אחרי שתקנה את המגבר השני כדי שתוכל לעשות חורים מתאימים בפלטה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה רבה,האם אתה יודע אם בהום סנטר יש להשיג לבד או כל בד בצבע מט?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני יכול להגיד לך שבפרקט4יו יש בד שחור מפוספס שאני אישית אהבתי, אבל הוא לא הכי נוח לעבודה צריך להדביק אותו טוב טוב.

אבל לפחות הוא עמיד! אצלי הוא משמש גם לכיסוי הפלטה התחתונה בבגאז', ומה לא עבר עליו,

שמן, פחם, מנגל שרט אותו מכל הכיוונים, כל מיני קופסאות, קרשים והוא שרד הכל בלי קרע אחד אפילו!

והעיקר... זה שחור! אז גם אין כתמים! (אלא אם כן אתה טייח)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה רבה על העזרה,יש דבק ייעודי שאתם ממליצים להישתמש ? כזה שלא יתייבש עם הזמן ויגרום ללבד להיפרד מהפלטה.

פורסם

:idea:סתם לידע כללי אצלנו בארט סאונד אנחנו מוכרים גם ציוד קצה למתקינים וחובבים.

לדוגמא כל הכבלים לפי מידה. דבקים לבידוד הדבקה . חומרי איטום ועוד . לבד אקוסטי במספר צבעים וקיצור כל מה שצריך להתקנות איכותיות ובמחיר זול במיוחד.

פורסם

דודיי! אני צריך שתארגן לי סאב מטורף למונו שלי גבר (R500.1) אין לך להשיג לי משומש איזה L5 אה גבר?

• תוכן חדש...