Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.

קניתי השבוע מערכת חדשה (Pioneer DEH4025) אני מרוצה ממנה לגמרי.

חבר שלי עזר לי לחבר אותה עכשיו נתקלנו בבעייה שהמערכת עובדת כשחיברנו אותה למתח,

אבל שחיברנו את הכאבל האדום (אם אני זוכר נכון זה היה האדום) לכאבל של הסוויצ' היא נדלקה בכלל.

מה הדבר הראשון שאני צריך לבדוק כדי להגיע לשורש הבעייה?

המערכת שהייתה קודם (גם פיוניר אבל דגם לא משהו ומכוסח) כן עבדה עם הסוויצ'...

תודה רבה לעוזרים (:

looking

פורסם

אני ינסה לעזור לך לפי מה שהבנתימה הבעיה שלך.

הבעיה שלך זה שמהערכת דולקת קבוע ללא תלות בסוויצ' , אם זאת הבעיה שלך

עליך לחפש את החוט האדום של הרכב והחוט הצהוב של הרכב ולחבר אותם בהתאם למכשיר שלך , אל תחבר את האדום והצהוב ביחד. (אדום לאדום , צהוב לצהוב )

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

היי אחי תודה על התגובה.

אין לי כאבל צהוב. יש לי כאבל אדום-צהוב.

העלתי תמונה שתדגים את המצב אני מקווה שתבין מה הולך שם

demo.jpg

הכאבל הסגול מחובר לREMOTE של המכשיר ולמיטב הבנתי זה עובד (המגבר כבוי שהמערכת כבויה)

הכאבל הירוק עומד שם לא יודע למה הוא שייך. בהתחלה חשבנו שזה הסוויצ' אבל מסתבר שלא.

אגב, הכאבל הירוק והסגול (REMOTE) הם היחידים שלא מחוברים לצמה הכללית אלא מופרדים.

תודה על העזרה

looking

פורסם

התמונה שלך לא ברורה לי כל כך , אני יסביר לך פשוט

תעשה ניסוי קח את הצהוב אדום + אדום של המערכת תחבר אותם ביחד ותחבר לחוט הבודד שמביא לך מתח :

אם המערכת נדלקת שהאוטו כבוי = סימן שהחוט הבודד ההוא זה החוט שמביא + קבוע (סביר להניח שהוא יהיה צהוב של האוטו )

אם המערכת נדלקת רק כאשר אתה נותן סוויצ = סימן שהחוט שאלייו חיברת זה החוט של הסוויצ' ונותר לחפש חוט + קבוע.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

אה אז זה לא חובה שאדום עם אדום וצהוב עם צהוב?

כרגע האדום מהרכב מחובר לאדום והצהוב של המערכת.

ניסיתי אדום עם אדום וצהוב עם האדום-צהוב ולא הלך.

אתה אומר לנסות הפוך? אדום עם צהוב ואדום עם צהוב-אדום?

עשיתי אילוסטרציה של מה שאמרתי: (אני משקיע אני לא רוצה לגרום נזק חס וחלילה חס ושלם לא לרכב ולא למערכת)

Ill.jpg

looking

פורסם

אין מה להפסיד תנסה וגרום נזק אתה לא תגרום כל עוד החוטים האלה לא יתקצרו עם הגוף וגם אם כן, לא נורא רק שרפת פיוז.

והכוונה הייתה שתיקח את שני החוטים מהמערכת: אדום+צהוב-אדום תלפף אותם ביחד ותחבר לחוט האדום של הרכב כשהרכב כבוי,

אם זה עובד סימן שמצאת את הפלוס הקבוע שלך, עכשיו תחבר את זה לאדום של המערכת בלבד! ללא החוט הצהוב-אדום.

בכלל מומלץ לעשות את זה עם נורת ביקורת!!! חבל שבטעות אפילו תיגע במשהו שאתה לא צריך לגעת בו ובמקרה הטוב ילך לך פיוז, במקרה הגרוע אתה תמצא את עצמך בלי מערכת.

אחרי שמצאנו את הפלוס הקבוע צריך למצוא פלוס אחרי סוויץ', עכשיו תפתח סוויץ' ובעזרת נורת הביקורת תתחיל למשש שם חוטים עד שתמצא אחד שמדליק את הנורה, עכשיו תסגור את הסוויץ' ואם הנורה כבית, מצאת את החוט שלך ברכותיי!

חבר אותו לאדום-צהוב ותיהנה!

(במידה ובסגירת סוויץ' הHU לא נכבה, אז כנראה שמשהו דפוק בHU( =\

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה ויניקס.

כרגע זה מחובר כמו שהצעת לי לעשות: האדום והצוב מהמערכת מחוברים לאדום מהרכב - המערכת דלוקה גם בלי סוויצ'.

הconstant זה נראה לי האדום לפי מה שאני מבין ממך זה המחוט שנותן מתח תמיד.

השאלה שלי אם כדי למצוא את החוט שגורם למערכת לדלוק רק עם סוויצ' יש למצוא זוג לחוט האדום של המערכת או לחוט הצהוב של המערכת?

זאת אומרת האם החוטים האדומים חייבים להיות ביחד.

כי אם כן אז נשאר לי לנסות לחבר את הצהוב מהמערכת לחוט הכחול או הכתום מהרכב (שזה לא נראה לי הגיוני)

ואשמח אם תסביר למה הכוונה נורת ביקורת (יכול להיות שזה המברג הזה שנדלק כשיש מתח?)

looking

פורסם

לפי מה שאתה אומר האדום של הרכב של + קבוע , בדוק בספר של המערכת ותבדוק מי מבין ה2 הוא הקבוע (אדום-צהוב או אדום )

ברגע שתמצא מי מבניהם הוא ה+ קבוע של המערכת חבר אליו את האדום של האוטו ומה שנשאר זה החוט השני.

(סביר להניח שתצטרך לחבר את האדום של האוטו לצהוב-אדום של המערכת )

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

על האדום של הרכב כתוב POWER 12V

כרגע הוא מחובר גם לצהוב וגם לאדום של המערכת. המערכת דולקת תמיד (מציגה את השעון)

ניסיתי אל כל הזיווגים ולא הצלחתי להפעיל עם הסוויצ' אני כנראה צריך להשיג טסטר ולבדוק חוט חוט.

האם זה גומר את המצבר עם המערכת מציגה את השעון בזמן שהרכב עומד כבוי?

בדקתי והמגבר נכבה ביחד עם המערכת זתומרת שרק התצוגה של השעון מופעלת

looking

פורסם

לי יש את אותה הבעיה כמו אצלך.

אני התקדמתי קצת ופירקתי את כול הקונסולה בשביל לבדוק לאן האדום מוביל(לא היה עליו מתח בכלל).

בסוף התגלה שהאדום אחרי הפיוז לא מוביל לשום מקום, יכול להיות איזה מתקין חתך אותו או משהו כזה.

בכול מקרה אם יש לך רב מודד או מנורת ביקורת, תבדוק שאכן יש מתח לפני הפיוז.

אם כבר יש תרד אז נתפוס טרמפ, משהו יודע מה הנקודה הכי קרובה ממנה אפשר להוציא רימוט חדש?

הרכב בחתימה.

אודי A4

דימה.

פורסם

במערכת שהייתה לפני שהחלפתי הכל עבד כמו שצריך זה היה מחובר לאיזה חוט ירוק מאולתר או משהו.

כנראה שאצטרך להפקיד את הרכב אצל איש מקצוע אחרי הכל ולשלם כסף...

looking

• תוכן חדש...