Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מלא חיפושים בפורום על רכבים מומלצים אני זקוק לעצה שלכם לגבי 2 רכבים

אני בגובה 1.90 וכרגע אני נוסע על פורד פיאסטה 97 והאמת היא שהגבוה לא כל כך מפריע לי ורק בניסעות של יותר משעה זה קצת לא נוח (ולא יוצא לי ליסוע הרבה נסיעות ארוכות).

לכן מענין אותי לדעת אם סיאט איביזה שנת 2005 גדולה מהפיאסטה? והאם האורך של הסיאט איביזה 3 דלתות באותו האורך של ה5 דלתות (רק בשביל שיהיה לי יותר קל למצוא אחת שמורה)

הרכב השני שאני מתלבט לגביו זה הונדה סיוויק 2005 ששמה בכלל אין לי בעיה עם הגובה שלי.

אז איזה רכב לדעתכם עלי לבחור?

הסדר עדיפויות שלי ברכב זה אמינות, צריכת דלק וחלקים במחירים סבירים

נ.ב

מבחינת ביצועים ב-2 הרכבים האלה אני מאמין שאני ירגיש סיפוק כי אני רגיל לפורד פיאסטה ומבחינת מראה רק את 2 הרכבים האלה אהבתי מכל הרכבים שהמלצתם בונשאים אחרים

תודה מראש.

פורסם

לגבי הונדה אני לא יכול לתת חוות דעת אולם על האיביזה כן.

אני 1.96 והיתה לי איביזה 2007(שזהה ל2005 מבחינת מרחקים וכ'ו) במשך 3 וחצי שנים.

מבחינת גובה הגג לראש אין שום בעיה, אולם מרחק הרגליים מהדוושות הוא לא מהנוחים שיש!

נניח שהמושב נלקח עד סוף המסילה עדיין תרגיש שחסר לך עוד.

Got To love It

• תוכן חדש...