Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 אני לא מבין מה העניין לשאול לאחר שקנית,חסר טעם לחלוטין (כשמדובר בקומפוננט במיוחד) זה טעם אישי,לא משו שאחנו צריכים להכתיב לך.

אהבת אותו,בגלל זה רכשת אותו,זה מה שהכי חשוב נקודה.

אם נגיד לך דברים שיבאסו אותך כמו הסט הזה הוא פשוט ויכולת להביא משהו יותר טוב ממנו במיר הזה יעזור לך? לא נכון זה סתם יבאס אותך ואת הרכישה.

אז למה.

סט מעולה אהבתי אותו שמעתי אצל חבר בפיאט קופה,על מגבר של סלסטה לא זוכר דגם מדוייק ואהבתי אותו במיוחד בשיר של אינפקטד משרום AVRAZ משהו כזה לא זוכר בדיוק.

בקיצור,אם אהבת אותו,מי אנחנו שנדרג אותו בשבילך.מקווה שהבנת את הנקודה בצורה חברית.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כמובן שהכל בצורה חברתית אני מאוד אהבתי את הסט הזה אבל גם בא לי לשמוע מה אנשים אחרים חושבים עליו.

מה החסרונות ומה היתרונות שלו חוץ מזה שאהבתי את הצליל.

פורסם

מדובר בסט מסידרת ה-Q הגבוהה סאונד גרמני טיפוסי ,דיי נדיר למצוא אותם מדובר בסט ישן איכותי חזק וטוב.

אני אישית ממש לא מתחבר לסטים של MBQ ,הסט הנ"ל מאוד טוב במוזיקה קלאסית אופרה ווקאלית.

יש לו וופר דומיננטי וטוויטר מתכתי ,רצוי לשדך לו מגבר חזק של לפחות 100RMS ליציאה.

כשהסטים האלו יצאו לשוק הם היו מאוד יקרים,בכמה רכשתה אותו.? אם בפחות מ-2000 שח זו רכישה טובה.

פורסם
מדובר בסט מסידרת ה-Q הגבוהה סאונד גרמני טיפוסי ,דיי נדיר למצוא אותם מדובר בסט ישן איכותי חזק וטוב.

אני אישית ממש לא מתחבר לסטים של MBQ ,הסט הנ"ל מאוד טוב במוזיקה קלאסית אופרה ווקאלית.

יש לו וופר דומיננטי וטוויטר מתכתי ,רצוי לשדך לו מגבר חזק של לפחות 100RMS ליציאה.

כשהסטים האלו יצאו לשוק הם היו מאוד יקרים,בכמה רכשתה אותו.? אם בפחות מ-2000 שח זו רכישה טובה.

תודה רבה הסט הזה מותקן אצל חבר שלי ומאוד אהבתי אותו בגלל זה קניתי תסט השני שהיה לו בדיוק זהה לשלו.

וכן אני לא יגיד בכמה בפומבי אבל כן פחות מ2000.

אני חושב שזה אחלה רכישה ליום הולדת שיש לי היום :)

פורסם

תודה חברה רק נתקלתי בבעיה עכשיו הקרוסים ענקיים והם לא נכנסים בדלתות , יש כאלה שאמרו לי לשים אותם מאחורי הדשבוארד

ויש כאלה שאמרו לי לשים אותם בבג'ז ליד המגבר למרות שזה סט קדמי אבל אני יודע שלא טוב להרחיק את הקרוסים.

אז מה אתם אומרים מה לעשות?

פורסם
לפותח השירשור תתחדש ומזל טוב. רק שאלה קטנה. למה לא טוב להרחיק את הקרוסים?

תודה רבה ועוד פעם לגבי הלהרחיק זה רק שמוע ששמעתי אני לא יודע בוודעות

פורסם

אז זהו חברה הכל הותקן בהצלחה וכרגע בפרויקט של בידוד של הדלת.

אני יעלה את התמונות של הפרויקט בידוד עוד כמה ימים + יהיה בניות לטויטרים במשולשים.

הרמקולים עובדים נהדר ואפילו מצוין ומאוד אהבתי את הטויטר כרגע הם מופנים לצדדים חלון אל חלון

ונשמעים טוב אפילו אהבתי את הרעש המתכתי שלהם אבל כשיהיה בניה לטויטרים אני יוריד אותם ל3- או ל 6-.

בינתיים אני מבסוט מאוד.

• תוכן חדש...