Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מעוניין לשדרג את המערכת הסט המובנה ברכב לסט איכותי יותר, לא מזמן החלפתי את הHU המובנה של vag לפיוניר P4150DVD שעד עכשיו נותן תמורה מעולה, בנוסף בוצע איטום לדלתות.

לאחר שלמדתי את המערכת על בוריה הגיע עניין הרמקולים, אני רוצה להחליף את הקומפוננט המובנה שהינו 6.5 לסט 2WAY איכותי ובנוסף לקנות הגברה טובה, עדיפות ל150W פר ערוץ.

התקציב שלי הוא עד 6 אלף לא כולל התקנה.

חשוב לי צליל "חמים" ומפורט בתדרים הגבוהים במיוחד בכל הקשור למוזיקה אינסטומנטלית.

לפי מה שהספקתי לקרוא הרבה ממליצים על שילוב של ג'נסיס Profile Four Ultral ביחד עם פוקל K2 Power 165 KF, מה אתם אומרים על השילוב הזה?

האם הג'נסיס יכול להחזיק את הfocal הללו?

תודה,

שי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לצליל "חמים" ומוזיקה אינסטרומנטלית, הייתי הולך על רמקולים של מורל.

בתקציב הזה אלייט.

בקשר להגברה, יש לסלסטרה מגבר לבאיזור ההספק הזה שמאד מומלץ בסביבה ע"י יודעי דבר.

חכה לתגובות נוספות, אבל זה הכיוון שהייתי הולך בהתאם לדרישות שלך.

מתחדשת*

פורסם

מה בגדול ההבדלים בין האלייט ל165 KF מבחינת תחום תדרים איכות הצליל והגברה מומלצת?

איזה עוד אלטרנטיבות קיימות בתקציב?

תודה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אחלה מגבר בחירה מעולה.

לגבי סט מורל לא כל אחד אוהב, אני למשל לא סובל מורל יותר מידי עדין ולא מנגנים מעל 1600kHz כמו שצריך, חוץ מהסופרימו שכן יכול לעשות זאת, גם שילוב של מידבאס איליט וטוויטר של סופרימו שילוב לא רע.

לגבי הפוקל סט מצויין מעוד אהבתי את הסט היה אותו לחבר טוב שלי על Genesis 4 III פשוט היה נשמע מדהים, הוא שידרג ל-KRX3 רצה 3WAY למרות ששמוע אצלו מדהים.

יש עוד הרבה סטים מצויינים.

כמו Hertz Hi energy הדגם החדש אהבתי מאוד את הסאונד שלו.

כמו:

6.5 אינטש SLC265 Rainbow אחלה סט שבעולם.

אבל קח בחשבון שסטים כאלה דורשים בידוד (איטום) בדלתות.

פורסם
יוני,יש כבר איטום.

צודק טעות שלי, לא שמתי לב שהוא רשם.:-o

לגבי פותח השרשור, אני מציע לך להגיע לאחד המפגשים ולשמוע כמה סטים שיתן לך יותר כיוון ולא שתקנה משהוא שלא תאהב ותרצה לשדרג.

פורסם
סיז לוטוס פרפורמנס

סלסלטרה FA2150x

סאב אתה לא רוצה?

תודה על ההמלצות,

כמה עולה הקומפוננט והמגבר האלה? ואיפה ניתן למצוא אותם?

לא מצאתי אותם באף אתר ישראלי...

האם הseas performance עדיפים על המורל ELATE? איזה קומפוננט נחשב ליותר איכותי?

ואיך הסלסטרה הנ"ל לעומת הג'נסיס סטריאו 100?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הקומפוננט עולה באיזור ה2500 והמגבר 1800.

ה-ST 100 לא יגביר את הסט כמו שצריך שלא לדבר בכלל המורל.

תחצור קשר עם היבואן לגבי יותר פרטים.

דני-0542101412

בשיפוצים...

פורסם

לי אישית היה את הk2p עם הקונוסים הכסופים.

לא הkf , אחד מעליו, ממש סט מצוין, אתה צריך לשמוע, ממש איכותי, וזה היה רק סט 2 חלקים,

לגבי מגבר , הייתי ממליץ על ה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331967

בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מחזק לחלוטין את ההמלצה של גיל.

סיז לוטוס פרפורמנס (2700 ש''ח) בשילוב מגבר סלסטרה (1800 ש''ח).

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שים הגבהה

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...