Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות הנהג החסכוני

Guest רונן יצחק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

אז שיהיה במזל grinning-smiley-003.gif

השיגו תוצאה של 22.56 ק"מ ל-1 ליטר. זה מרשים, ואם כך, הצהרת החברה די מדויקת (19 ק"מ ל-1 ליטר, בממוצע).

אני מניח שאלה שמתלוננים על ביצועי שטח שונים מהצהרות החברה של המכונית שלהם, אינם יודעים כיצד לנהוג (תרתי משמע) על מנת לא לבזבז דלק מעבר למה שצריך.

Guest רונן יצחק
פורסם
זה לא הצריכה האמיתית של האוטו , אף אחד לא נוסע ככה

וזו בדיוק הבעיה, ולא של האוטו.

אישית, אני נהג רגוע, אני עקבי במהירות, שלא תהיה גבוהה מעבר למינימום שמותר בכבישים מהירים.

התוצאה מרשימה מאוד.

אולי יצרן אחד לא משקר בעניין נתוני הצריכה.

שברולט בוחנת זאת בתנאים דומים לשאר החברות - תנאי מעבדה. לכן אני לא חושב ששברולט היא יחידת סגולה בעניין. אני מאמין שאם היו עורכים תחרות של רכבים אחרים, היינו מגלים שגם שם המנצח היה משיג תוצאה דומה להצהרת היצרן.

בכל אופן צריך לזכור שמדובר בנסיעה במהירות אחידה בכבישים מהירים...

נכון, אבל זה בדיוק הצהרת היצרן (מחוץ לעיר היא מגיעה ל-24 ק"מ לליטר, ו-15 בעיר). גם ע"פ הכתבה, התחרות התנהלה בתנאי מזג אוויר לא אופטיפליים מבחינת צריכת דלק, כך שהנתון אף יותר מרשים.
פורסם

המבחן הזה לא אומר כלום על הצריכה של הספארק בחיים האמיתיים , ואם אתה מתכוון לנסוע כמו צב אז תדע לך שאתה מעכב את התנועה וזה מסוכן

Guest רונן יצחק
פורסם
המבחן הזה לא אומר כלום על הצריכה של הספארק בחיים האמיתיים , ואם אתה מתכוון לנסוע כמו צב אז תדע לך שאתה מעכב את התנועה וזה מסוכן

היא לא נסעה כמו צב. קראת בכלל את הכתבה? היא הקדימה ב-20 דק' מזמן היעד, ובכביש מהיר נלקחה בחשבון מהירות מתאימה.

לנסוע 90-100 קמ"ש זה מהירות צב? וזה בהחלט לא מסוכן. די להיות כאלה קיצוניים ומפונקים.

ולהפך, מהירות צב זוללת יותר דלק. לכן הצריכה בעיר רבה הרבה יותר, כך לפי הצהרות היצרניות עצמן.

ומה זה "החיים האמתיים"? בחיים האמתיים יש לא מעט נהגים שנוהגים כמו מטורפים, או לא יודעים לנהוג, ותאונות עם הרוגים קורות למרות אבזורי הבטיחות של המכוניות. האם זה אומר שהמכוניות לא בסדר? צאו מזה.

Guest רונן יצחק
פורסם

45 קמ"ש בכביש מהיר? התחרות אושרה על ידי משטרת ישראל? laughing-smiley-001.gif

פורסם

מה אתה מתפלא ? תקרא את הכתבה 'אחרי 500 קילומטרים של נהיגה מוקפדת וחסכונית ' , 'החל בנקודת הזינוק, תחנת הדלק באור יהודה, וכלה בקו הסיום. אותה תחנת דלק, למעלה מ-10 שעות מאוחר יותר.' אז מה , הם נסעו מהר ?

ובקשר לתחרות , אסור לעשות תחרויות בכבישים ככה שאני לא יודע איך עשו את זה

Guest רונן יצחק
פורסם

בכל אופן,בדוק תגובה מס' 39 בכתבה. הנה מישהו (כנראה גם כן סוכן UMI rolleyes2.gif) שנוסע עליה "כמו בחיים האמתיים" (110 קמ"ש בממוצע, שזה המקסימום המותר בכביש מהיר), ומדווח על צריכה יפה מאוד גם כן (18 ליטר). אם היה נוהג כפי שהצעתי, 80-90 קמ"ש, היה עושה אף יותר.

תפסיקו להיות כאלה שליליים וקטני אמונה.

פורסם
אז שיהיה במזל grinning-smiley-003.gif

השיגו תוצאה של 22.56 ק"מ ל-1 ליטר. זה מרשים, ואם כך, הצהרת החברה די מדויקת (19 ק"מ ל-1 ליטר, בממוצע).

אני מניח שאלה שמתלוננים על ביצועי שטח שונים מהצהרות החברה של המכונית שלהם, אינם יודעים כיצד לנהוג (תרתי משמע) על מנת לא לבזבז דלק מעבר למה שצריך.

אתה אמיתי? אפשר להשיג כמוך בחנויות המובחרות? מכיר את קאי מארץ נהדרת?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

Guest רונן יצחק
פורסם
אתה אמיתי? אפשר להשיג כמוך בחנויות המובחרות?

רק בחנויות מובחרות :)

פורסם

טוב בוא נסכם שמי שחיי במצפה כלשהו בגליל העליון יגיע לנתונים המרשימים האלו,

באזורים מאוכלסים המצב היום שהוא שיש פקקים בכל שעה ובכל חור לפני 10 בלילה ככה שכל הנתונים היבשים האלו לא רלבנטיים באמת,מה שכן כל מכוניות המיני מציפות עכשיו את השוק וסה"כ ברור שזה יוצא חסכוני יותר מכל ה1600 שכולם התרגלו אליה...

Guest רונן יצחק
פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות נמוכה, לא מבזבזת יותר דלק? הרי לכן בעיר הצריכה תמיד פחותה לפי הנתונים.

והנה אנשים שנסעו מהר הרבה יותר, לא במסגרת התחרות, מדווחים על צריכה די דומה, בממוצע (18 - שזו הצהרת היצרנית).

באזורים מאוכלסים המצב היום שהוא שיש פקקים בכל שעה ובכל חור לפני 10 בלילה ככה שכל הנתונים היבשים האלו לא רלבנטיים באמת

נכון, ואכן הנתונים הרשמיים פחות טובים בהתייחס לנהיגה מחוץ לעיר.

• תוכן חדש...